West Ham – Aston Villa 2:0 (kon.) | Leicester – Liverpool 2:0 (kon.) | Sunderland – Manchester City 0:1 (kon.)
Arsenal – Southampton 0:0 (kon.) | Norwich – Tottenham 0:3 (kon.) | Crystal Palace – Bournemouth 1:2 (kon.)
Manchester Utd. – Stoke 3:0 (kon.) | West Brom – Swansea 1:1 (kon.)
konec
West Bromwich Albion
1:1 (0:0)
Swansea City
Úterý 02.02.2016, 21:00 • The Hawthorns, West Bromwich • Anglická Premier League • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. José Salomón Rondón - 1:1
     
    90+2
    West Brom právě vstřelil branku!
    Baggies se nakonec v samotném závěru dočkali, a zaslouženě srovnávají na 1:1! Dlouhý centr McCleana našel na zadní tyči Anichebeho, jehož hlavička nebyla ideální, a míč se dostal k Fletcherovi, jehož střelu ještě zablokoval Sigurdsson. Následně se míč odrazil do míst, kde se nacházel SALOMON RONDÓN, a ten již dostal míč do branky!
     
    90+2
    Obrovská šance West Bromwiche! Ve vápně se dostal míč k Dawsonovi, jehož následnou střelu však zblokoval Rangel na roh!
     
    88
    Swansea teď mohla potvrdit své vítězství! Naughton na levé straně krásně uvolnil Ángela Rangela, který postupoval do vápna, a následně poslal centr před branku. Do zakončení se dostal Paloschi, jehož střelu však zastavila tyč!
     
    82
    Swansea provádí své poslední střídání v tomto zápase. André Ayew se pokoušel "tahat" čas jak jen to šlo, a hrál, že má být střídán nikdo jiný. Nakonec ho však Neil Swarbrick přesvědčil, a na místo ghanského útočníka přichází Jordi Amat.
     
    77
    Teď však přišla velká šance domácích! Rondón vyhrál důležitý hlavičkový souboj s Fernándezem, a dostal míč na Berahina, který mu míč vrátil. Bývalý forvard Zenitu se opřel do míče, avšak proti jeho střele skvěle zasáhl Lukasz Fabiański!
     
    69
    Domácí celek provádí necelých 25 minut před koncem své poslední střídání v dnešním zápase. Pro dnešek dohrál Sandro, který nezažil příliš úspěšnou premiéru v dresu Baggies. Na jeho místo přichází Anichebe!
    64. Gylfi Þór Sigurðsson - 0:1
     
    64
    Swansea právě vstřelila branku!
    A hostující celek se dostává do důležitého vedení, a přibližuje se dnešnímu vítězství! Celou akci rozběhl ve středu hřiště Leon Britton, který našel na hranici vápna Paloschiho, kterého do zakončení nepustil McAuley. Míč se však odrazil přesně do prostoru, kam si naběhl GYLFI SIGURDSSON, a přesnou přízemní střelou nedal Fosterovi šanci!
     
    62
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Stéphane Sessègnon, přichází Saido Berahino.
     
    59
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Neil Taylor, přichází Kyle Naughton.
     
    55
    I domácí celek se dočkal obrovské šance! Po levé straně pláchl Rangelovi James McClean, jehož centr se snesl přesně na hlavu Darrena Fletchera, jehož hlavička však letěla nad branku. Skotský záložník spálil další velkou šanci!
     
    53
    Své první střídání v tomto zápase provádí také domácí celek! Jonny Evans si přivodil v jednom ze soubojů nějaké menší zranění, a musí střídat. Na jeho místo přichází Craig Gardner.
     
    51
    Hned na začátku druhého poločasu měly Labutě obrovskou šanci! Na pravé straně se uvolnil po přihrávce Paloschiho obránce Rangel, který svým centrem našel ve vápně zcela volného Ayewa. Ghanskému forvardovi však nesedlo zakončení, a ani pořádně nevystřelil!
     
    45+6
    Darren Fletcher byl na levé straně faulovaný Taylorem, a vybojoval standardní situaci. Exekuce se ujal Sességnon, jehož přímá střela mířila mezi tři tyče! Fabiański však dokázal míč vyrazit!
     
    45+5
    Alberto Paloschi se mohl stát hrdinou okamžiku! Italský záložník dostal krásnou přihrávku mezi obránce od Roudledge, nicméně v tváří v tvář Fosterovi se prosadit nedokázal, a domácí brankář předvedl parádní zákrok!
     
    45+2
    Jak již bylo avizováno! Svou premiéru v dresu Labutí zažije Alberto Paloschi, který nahrazuje na hřišti zraněného Song-junga. Mezitím rozhodčí nastavil dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    42
    Další obrovská šance domácích! Sességnon vyslal hodně nepřesnou střelu, nicméně obránce Jonny Evans ještě míč stihl na hrací ploše, a našel před brankou zcela volného Fletchera, tomu však ve stoprocentní šanci nevyšlo zakončení, a míč skončil mimo!
     
    39
    Tak přece jen domácí rozehráli! Sességnon poslal krásný centr do středu vápna, kde se nacházel Craig Dawson, který byl zcela nehlídaný. Domácí obránce však nedokázal míč nasměrovat mezi tři tyče, a ten skončil těsně vedle!
     
    36
    Swansea je v posledních minutách hodně nebezpečná! André Ayew si na polovině hřiště narazil míč s Routledgem, a postupoval do protiútoku. Následně ghanský útočník vystřelil, avšak jeho ránu srazil na roh Dawson!
     
    34
    Obrovskou chybu na vlastní polovině udělal Sandro, a k míči se dostal Sigurdsson. Islandský záložník pohotově zareagoval, a pokoušel se střelou z dlouhé vzdálenosti přelobovat Fostera, který byl ven z branky. Domácí brankář však nakonc dokázal střelu vyrazit na rohový kop!
     
    28
    A teď se mohla klidně kopat penalta! Sigurdsson dostal povedenou přihrávku do vápna od Brittona, a tlačil se k centru. Islandský záložník byl však McCleanem tahán za dres, nicméně rozhodčí tuto situaci pustil!
     
    21
    Darren Fletcher krásně sklepl přihrávku Olssona na Rondóna. Kolumbijský útočník roztáhl hru na levou stranu, odkud odcentroval Yacob. Jeho centr našel právě Fletchera, který nezakončoval, nýbrž ještě hledal Rondóna, ten však na míč nedosáhl!
     
    2
    West Brom se dostal do kombinace na útočné polovině, a Stéphane Sességnon krásně uvolnil Criga Dawsona, jehož centr našel Rondóna. Hlavičku kolumbijského útočníka dokázal skvěle vyrazit Fabiański!

    Jan Havlovic

    Branky: 90+2. Rondón – 64. G.Þ. Sigurðsson


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:8. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    West Bromwich Albion: Foster – Dawson, McAuley, J. Olsson, J. Evans (53. C. Gardner) – D. Fletcher (C), Sandro (69. Anichebe), Yacob – Sessègnon (62. Berahino), Rondón, McClean.
    Náhradníci: Myhill – Chester, C. Gardner, Anichebe, Lambert, Berahino, Pritchard.

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams (C), Taylor (59. Naughton) – Britton, Ki Song-jung (45+2. Paloschi) – Cork, G.Þ. Sigurðsson, Routledge – A. Ayew (82. Amat).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, B. Gomis, Montero, Naughton, Barrow, Paloschi.

    Rozhodčí: Neil Swarbrick – Ledger, Salisbury (vš. Anglie)
    bahis siteleri