Salzburg – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 07.02.2016, 17:30 • Eishalle Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:32 HEINRICH - 4:1
     
    49:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí to ale vzápětí sehráli výborně. Kutlákova střela od modré způsobila velký závar, Nechvátal se dostal ven z branky, tu následně ještě Red Bull netrefil, ale po pár vteřinách dostal přesnou přihrávku na pravé křídlo DOMINIQUE HEINRICH a z první nekompromisně zakončil. Asistence: John Hughes, Zdeněk Kutlák.
    26:20 HEINRICH - 3:1
     
    26:20
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako před pár vteřinami. Velkou možnost Orlů nevyužil Podešva, na druhé straně se dostal do úniku DOMINIQUE HEINRICH a mezi betony brankáře zvyšuje vedení Red Bullu. Asistence: Andreas Kristler, Peter Hochkofler.
    25:53 STERLING - 2:1
     
    25:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Skvělá podívaná bohužel pro znojemské barvy končí gólem ve znojemské síti, poté co obraně ujel Hughes, jeho nájezd ještě Nechvátal zastavil, ale na dorážku BRETTA STERLINGA už nárok neměl. Asistence: Dominique Heinrich, John Hughes.
    17:58 STERLING - 1:1
     
    17:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Elitní útok domácích se dostal do útočného pásma, BRETT STERLING si vybruslil mezi kruhy a nekompromisním švihem k tyči překonává Nechvátala. Asistence: Ben Walter, John Hughes.
    12:49 PODEŠVA - 0:1
     
    12:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení díky dobrému napadání rozehrávky soupeře. Tu na modré zachytil Trivino, našel v rozhozené defenzivě u pravé tyče volného MARTINA PODEŠVU, který z ostrého úhlu překonává Gračnara. Asistence: Corey Trivino.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 18. Sterling (Walter, Hughes), 26. Sterling (Heinrich, Hughes), 27. Heinrich (Kristler, Hochkofler), 50. Heinrich (Hughes, Kutlák) – 13. Podešva (Trivino)


    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (Weinhandl) – Kutlák, Trattnig, Heinrich, Pallestrang, Connelly, Fahey, Viveiros – Sterling, Duncan, Hughes – Ledin, Komarek, Aquino – Kristler, Walter, Hochkofler – Rauchenwald, Brucker, Latusa.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Lakos, Lattner, Biro, Stehlík, Šulák, Roupec – Tomas, Pucher, Novák – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Číp – Beroun, Šeda, Špaček.

    Rozhodčí: K. Nikolić, Piragić – Raković, Zgonc

    Diváci: 2409
    bahis siteleri