Salzburg – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 07.02.2016, 17:30 • Eishalle Salzburg • bet-at-home ICE Hockey League • Nadstavba ČR
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Rozhodčí si nyní trochu přísně vybrali po pošťuchované ve znojemském pásmu jen hráče domácích. Přesilovka Orlů.
     
    56:30
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tomas – 2 min., vysoká hůl). Zajímavé rozhodnutí. Novák přijel do souboje později a sroloval na hrazení Connellyho, rozhodčí si ale jako faul vybrali zřejmě předchozí Tomasův zákrok.
     
    51:18
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Štach – 2 min., podražení). V souboji o puk znojemský obránce fauloval a Orly čekají další perné chvíle.
    50:15 Velká šance znojemského útočníka
     
    50:15
    Další velká šance Znojma, která končí u Gračnara. Přečíslení dvou na jednoho zakončoval Šedivý, ovšem slovinský brankář se dnes překonává a betony vyráží.
    49:32 HEINRICH - 4:1
     
    49:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí to ale vzápětí sehráli výborně. Kutlákova střela od modré způsobila velký závar, Nechvátal se dostal ven z branky, tu následně ještě Red Bull netrefil, ale po pár vteřinách dostal přesnou přihrávku na pravé křídlo DOMINIQUE HEINRICH a z první nekompromisně zakončil. Asistence: John Hughes, Zdeněk Kutlák.
     
    48:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lakos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Šeda – 2 min., hrubost).
    43:33 Střela Lattnera a následná tyč
     
    43:33
    Znojemští měli ruce nad hlavou, jenže štěstí jim dnes moc nepřeje. Lattnerův švih propadl Gračnarovi mezi betony, puk ovšem odskákal brankovištěm jen na pravou tyč.
     
    37:45
    André Lakos dostal přihrávku na pravý kruh a byl zcela sám, mířil ke vzdálenější tyči, Gračnar vyrazil jen před sebe, jenže domácí byli u volného puku před odkrytou brankou dříve.
    37:11 Střela Ondreje Šedivého
     
    37:11
    Rychlou Šedivého střelu švihem vykopává skvělým zákrokem Gračnar.
    32:12 Obrovský závar v brankovišti Znojma
     
    32:12
    Neskutečný závar ve znojemském brankovišti. Nechvátal ležel na ledě, jeho místo zastoupil André Lakos, který svými centimetry a zřejmě i fotbalově bruslí zabránil puku v cestě do sítě!
    29:54 Skvělý zákrok Nechvátala
     
    29:54
    Hughes našel na pravém kruhu Komareka, toho skvěle vychytal bleskurychlý Nechvátal.
     
    28:21
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Tomas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    26:20
    Oddechový čas Znojma.
    26:20 HEINRICH - 3:1
     
    26:20
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako před pár vteřinami. Velkou možnost Orlů nevyužil Podešva, na druhé straně se dostal do úniku DOMINIQUE HEINRICH a mezi betony brankáře zvyšuje vedení Red Bullu. Asistence: Andreas Kristler, Peter Hochkofler.
    25:53 STERLING - 2:1
     
    25:53
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Skvělá podívaná bohužel pro znojemské barvy končí gólem ve znojemské síti, poté co obraně ujel Hughes, jeho nájezd ještě Nechvátal zastavil, ale na dorážku BRETTA STERLINGA už nárok neměl. Asistence: Dominique Heinrich, John Hughes.
    25:28 Velká šance Orlů
     
    25:28
    Tomas s Novákem jeli ve dvou na jednoho, Tomas uvolnil svého spoluhráče, jenže ten trefuje padajícího Gračnara. Strující podívaná!
    23:32 Příležitost Waltera
     
    23:32
    Na druhé straně velká možnost Waltera, který číhal před Nechvátalem, dostal přesnou přihrávku, jenže zamířil jen do přesouvajícího se českého gólmana. Pohotový zákrok.
    22:37 Šance Znojma
     
    22:37
    Čtvrtý útok Orlů se dostal do brejku, Šeda skvěle hledal před odkrytou brankou najíždějící spoluhráče, ale jeden ze znojemských hráčů nedokázal v klinči trefit ideálně puk.
    19:11 Závar před Nechvátalem
     
    19:11
    Obrovský tlak Red Bullu v přesilovce. Connelly, Duncan a po něm i Hughes pálili z každé pozice, ovšem Nechvátal i s pomocí obětavé obrany situaci zvládl.
     
    18:14
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Roupec – 2 min., hákování).
    17:58 STERLING - 1:1
     
    17:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Elitní útok domácích se dostal do útočného pásma, BRETT STERLING si vybruslil mezi kruhy a nekompromisním švihem k tyči překonává Nechvátala. Asistence: Ben Walter, John Hughes.
    16:18 Přečíslení Znojma
     
    16:18
    Z tlaku na jedné straně mohl být gól na druhé. Yellow Horn v brejku dvou na jednoho krásně našel Tomase, jenže ten tváří v tvář Gračnarovi neuspěl. Domácí gólman teď hodně podržel svůj tým.
    14:48 Šance útočníka Red Bullu
     
    14:48
    Stoprocentní šanci spálil Manuel Latusa, před nímž se otevřel prostor na levém křídle. Latusa najížděl sám na Nechvátala, ale zakončení nezvládl a nezamířil přesně.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (2 min. – příliš mnoho hráčů).
    12:49 PODEŠVA - 0:1
     
    12:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení díky dobrému napadání rozehrávky soupeře. Tu na modré zachytil Trivino, našel v rozhozené defenzivě u pravé tyče volného MARTINA PODEŠVU, který z ostrého úhlu překonává Gračnara. Asistence: Corey Trivino.
    04:05 Šance Orlů
     
    04:05
    První útok Znojma si vytvořil tlak. Lakosova střela od modré nejprve těsně minula levou tyč, po následném závaru se k dorážce dostal Štach, jeho bekhendový pokus pohotově vyráží Gračnar.
     
    00:25
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Ledin – 2 min., hákování). Švédský útočník fauloval pronikajícího Štacha a Znojmo si zahraje brzkou přesilovku.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 18. Sterling (Walter, Hughes), 26. Sterling (Heinrich, Hughes), 27. Heinrich (Kristler, Hochkofler), 50. Heinrich (Hughes, Kutlák) – 13. Podešva (Trivino)


    EC Red Bull Salzburg: Gračnar (Weinhandl) – Kutlák, Trattnig, Heinrich, Pallestrang, Connelly, Fahey, Viveiros – Sterling, Duncan, Hughes – Ledin, Komarek, Aquino – Kristler, Walter, Hochkofler – Rauchenwald, Brucker, Latusa.
    HC LERAM Orli Znojmo: Nechvátal (Fučík) – Štach, Lakos, Lattner, Biro, Stehlík, Šulák, Roupec – Tomas, Pucher, Novák – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Podešva, Trivino, Číp – Beroun, Šeda, Špaček.

    Rozhodčí: K. Nikolić, Piragić – Raković, Zgonc

    Diváci: 2409
    bahis siteleri