Rakousko – Švýcarsko 0:3 (kon.) | Česko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
Německo
Sobota 13.02.2016, 18:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    58:56
    Vítězství už nám neunikne, ale čeká nás ještě jedno oslabení. Aneta Zachová (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění.
     
    57:36
    Anna Fabšicová se dostala k odraženému puku, ovšem z hranice brankoviště proti ní Förgová zasáhla. Pak měla štěstí, že jsme puk zastihli až v moc velkém úhlu.
     
    56:12
    Krčková dojela na střídačku, ale lékař ji musí ošetřit v obličeji. Vůbec se českým trenérům nedivím, že se na rozhodčí zlobí. Nebo si to udělala sama?
     
    56:12
    Nina Christofová tvrdým zákrokem složila k ledu Moniku Krčkovou. Ta se chvíli nezvedala, ale už je na střídačce. Dneska už hrát nemusí, ale věřím, že pro zítřek bude v pořádku.
     
    54:49
    Na chvíli se poměr sil na ledě vyrovná. Luisa Welckeová (GER) pyká za vražení na hrazení.
     
    54:45
    Jenže vzápětí měla šanci před Švejdovou Bartellová, ani nadvakrát nedokázala naši gólmanku prostřelit!
     
    53:18
    A teď putuje Kristýna Kaltounková (CZE) podruhé v této třetině sem pode mě na trestnou lavici. Fanouškům se to nelíbí, ale na našem oslabení to nic nezmění. Podražení.
     
    52:24
    Hráčky pak do Švejdové najely a naše brankářka narazila do tyčky. Naštěstí se brzy vzpamatovala a bude v pořádku.
     
    52:24
    Antonia Jekelová přebruslila českou obranu a vypálila, u bliží tyčky však Švejdová skvěle zasáhla pravým betonem!
     
    47:42
    Ale čeká nás přes minutu přesilovky čtyř proti třem! Alina Levringhausová (GER) si odsedí dvě minuty za jasné podražení.
     
    47:30
    Kristýna Kaltounková (CZE) nám vzápětí předvedla něco z ostřejšího ranku a na trestné lavici si popovídá se soupeřkou. Dvě minuty za hru tělem.
     
    46:44
    Chvíli se hrálo před hráčskými lavicemi a oba týmy střídaly. Bylo to ošemetné na obou stranách, za hru v šesti ale pykají Němky a nás čeká v rychlém sledu druhá přesilovka. Trest odpyká Lea Glossmannová (GER).
     
    44:43
    Tereza Sovjáková nyní vybojovala faul soupeřky, která spořádaně odjíždí na trestnou lavici. Ronja Harková (GER) je vyloučena za podražení.
     
    41:45
    Před českým brankovištěm se k puku dostala Lilli Welckeová, naštěstí z otočky minula druhou tyčku.
     
    38:51
    Ou, tentokrát jsme se mohli pomstít a taky udeřit v oslabení! Kristýna Kaltounková projela zleva před gólmanku, které nasadila smrtící bekhendovou kličku, jenže tu zastavila druhá německá tyčka!
     
    37:36
    Daniela Pejšová (CZE) je dneska opravdu hodně vidět. Teď za to tedy není ráda, protože za svůj obranný zákrok si odpyká dvě minuty, ale já bych to v její situaci zahrál úplně stejně. Hra tělem.
     
    36:31
    Dvě na jednu v podání české reprezentace! Čajanová vybídla ke skórování Mazancovou, ta ale v rychlosti zpracovávala kotouč o chvíli déle a pak už byla u gólmanky. Tlak ukončila střelou ze zadní pozice Pejšová.
     
    34:22
    Tentokrát dostala přihrávku z rohu Klára Seroiszková. Brankářka jí rychle zmenšila úhel a další velkou šanci zneškodnila!
     
    33:25
    Před německou gólmankou zůstala volná Valentýna Černá. Při dorážce viděla volné místo u první tyčky, tam ale Förgová rychle přiskočila!
     
    32:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak až po přesilovce se DANIELA PEJŠOVÁ dočkala své druhé branky v dnešním zápase! U naší Dády se vždycky můžete vsadit, že trefí horní tyčku. Jenom je otázka, zda se od ní puk odrazí ven, nebo dovnitř! Teď naštěstí platila druhá varianta, Förgová měla zakrytý výhled, proto lapačkou máchla naprázdno a je to 4:1! Asistence: Vivien Šmajdová.
     
    31:46
    Nakonec ale přichází velký český tlak! Z hranice brankoviště dorážela Kaltounková, ještě větší šanci pak měla Daniela Pejšová. Svou prudkou ranou ale orazítkovala břevno!
     
    30:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka má bohužel opačný účinek, stejně jako včera v ní inkasujeme první gól našich soupeřek. Kapitánka Klingerová vyslala do rychlého úniku SARAH KUBICZEKOVOU, která si nabruslila až před Švejdovou. I když u ní byla česká obránkyně, v poslední chvíli vystřelila přesně k tyčce naší gólmanky. Němky snižují na 3:1. Asistence: Franziska Klingerová.
     
    29:49
    Tak ne, bude to přesilovka. Alina Levringhausová (GER) – 2 minuty za držení protihráčky.
     
    26:35
    Skvělá akce obránkyně Vivien Šmajdové. Vzala odražený puk před německou střídačkou a prokličkovala se přes dvě pásma. Förgová jí ale dobře vykryla úhel a střelu zastavila.
     
    23:11
    Na konci parádní kombinace první lajny byla obránkyně Daniela Pejšová, která vystřelila z první. Förgová zasáhla levým betonem, ale nebyla si vůbec jistá, jestli jí puk neprošel za záda do branky!
     
    17:01
    Už i Německo je kompletní, když vtom přišla jeho největší šance zápasu! Za obranu se vydala Lilli Welckeová, hledala místo u druhé tyče, ale naštěstí naši branku úplně přestřelila.
     
    15:45
    I přes tři inkasované góly zatím Johanna Förgová hraje dobrý zápas, teď špičkou pravého betonu instinktivně vykopla rychlou střelu Mazancové.
     
    15:00
    Zatím to hrajeme skvěle. Obě hráčky si role vyměnili, zezadu střílela Pejšová, ale německá gólmanka vytáhla kotouč ramenem do ochranné sítě.
     
    14:37
    Čeká nás 35 sekund přesilovky čtyř proti třem. Podražení Aliny Fiedlerové (GER) teď bylo zcela neúmyslné, německým fanouškům se trest nelíbí, ale to je tak všechno, co s tím můžou dělat.
     
    13:51
    Bude se ale hrát ve čtyřech na obou stranách. Monika Krčková (CZE) trefila střelou Luisu Welckeovou, která se pak za pukem chtěla vydat. V tom jí ale česká obránkyně zamezila a pyká za nedovolené bránění.
     
    13:12
    A můžeme pokračovat v náporu. Němky se provinily útočným faulem, Franziska Klingerová (GER) je vyloučena za hru tělem.
     
    12:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, holky vlétly do zápasu neskutečně nahecované a ve 13. minutě vedeme už o tři góly! Kristýna Hájková si po levém křídle najížděla k brance, ještě měla u druhé tyčky Fabšicovou. Posílala jí nahrávku a podle všeho si německá brankářka kotouč srazila za záda, nicméně gól je připsán právě ANNĚ FABŠICOVÉ – 3:0! Asistence: Kristýna Hájková.
     
    12:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tam druhý! Jak důležité je clonit brankářce, to teď české hokejistky jasně prokázaly. Puk se vrátil na modrou čáru MONICE KRČKOVÉ, která se rozhodla vystřelit. A byla to vynikající volba, protože Förgová nic neviděla, lapačkou máchla naprázdno a puk jí o tyčku skončil za zády – 2:0! Bez asistence.
     
    10:05
    A další možnost pro naši drobnou tahounku. Kaltounková našla Čajanovou od mantinelu, zlínská útočnice se do puku opřela z první, ale Förgová se výtečně přesunula.
     
    08:10
    Tentokrát si až před brankářku nabruslily Anna Fabšicová společně s Kristýnou Hájkovou. Už byly moc blízko na to, aby to skončilo gólem.
     
    07:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Narůstající tlak českého týmu vede k zasloužené první brance! DANIELA PEJŠOVÁ znovu potvrdila, že stejně jako obranné úkoly zvládá i ty útočné. Po nahrávce Anety Zachové zůstala sama za německou obranou a gólmance pověsila puk nechytatalně do růžku, vedeme 1:0! Asistence: Aneta Zachová, Kristýna Kaltounková.
     
    06:34
    Obránkyně Aneta Zachová si ze zadní pozice sjela do dvou velkých šancí! Poprvé trefila puk vedle druhé tyčky, napodruhé si ho zpracovala, ale Förgová zasáhla betonem!
     
    05:12
    Kristýna Kaltounková to tentokrát vzala po levé straně. Nasadila k bekhendové kličce, ale nedotáhla ji do konce a puk vykopla Förgová betonem!
     
    03:52
    Naše aktivita vede alespoň k první přesilovce. Za hákování je vyloučena Alina Fiedlerová (GER).
     
    03:27
    Už je tady Kristýna Kaltounková, která projela po pravé straně až před branku. Kotouč chtěla zvednout, ale trefila břevno!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 8. D. Pejšová (Zachová, Kaltounková), 13. Krčková, 13. Fabšicová (Hájková), 33. D. Pejšová (Šmajdová) – 31. Kubiczeková (Klingerová)


    Česko: Švejdová (J. Pejšová) – Krčková, D. Pejšová, Šmajdová, Vlková, Sovjáková, G. Horáková, Zachová – Mazancová, Kaltounková "C", Čajanová – Fabšicová, V. Černá, Hájková – Škorpíková, Petřeková, Seroiszková – Z. Černá, Sarnovská, T. Horáková. Trenérka: Jana Krylová.
    Německo: Förgová (Dislová) – Idschoková, Klingerová "C", Raschkeová, Fuchsová, Merkleová, Glossmannová, Gawronová, Heinzová – Harková, Kubiczeková, Christofová – Luisa Welckeová, Lilli Welckeová, Bartellová – Jekelová, Nietzscheová, Schieferová – Levringhausová, Fiedlerová, Miguezová. Trenér: Robert Geml.

    Rozhodčí: Malá – Šťastná, Štefková.
    bahis siteleri