SK Karviná – Břeclav 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vrchlabí 2:3 (kon.) | Písek – Sokolov 4:5 (kon.)
Klášterec nO – Jablonec n/N 5:6 (po pr.) | Nový Jičín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Poruba 2011 – Kopřivnice 8:1 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 3:2 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 7:3 (kon.) | Bílina – Nymburk 2:3 (kon.)
Klatovy – Kobra 8:6 (kon.) | Vsetín – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | Děčín – Řisuty 4:2 (kon.)
Trutnov – Tábor 1:6 (kon.) | Jindř. Hradec – Žďár n/S 3:11 (kon.) | Pelhřimov – Kolín 0:0 (odl.)
konec
HC Děčín
4:2 (1:0, 3:1, 0:1)
HC Řisuty
Sobota 13.02.2016, 18:002. liga skupina Západ • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (20:13:53)
     
    Je dobojováno. Medvědi nakonec porážejí Řisuty 4:2 a připisují si všechny tři body. Hosté naopak odjíždějí s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Lavinger zasahoval proti jedovce Kally, prvně jmenovaný ale drží stále dvoubrankový náskok Děčína.
     
    59:07
    Zika už se napřahoval ke střele na pravém kruhu, sudí však odpískali postavení mimo hru a znovu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    58:19
    Medvědi se uhnízdili v pásmu Řisut a drží co nejdéle puk na svých hokejkách. K případné powerplay tak Buldoky zatím nepouštějí.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:23
    Milan Buďa se ocitl tváří v tvář Ilašenkovi, ale po jeho prudké střele se brankář Buldoků zaskvěl, když kotouč ukryl ve své náruči.
     
    56:13
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se nevzdali a nakonec přeci jenom podruhé skórují. Na vrchol pravého kruhu se dobře postavil DAVID MULÁČEK a svou přízemní střelou dokázal překonat Lavingera. Hra tak možná ještě může být dramatická. Nyní se od hostů dá očekávat tlak, kontaktní branka je už na dostřel. Asistence: Jiří Kalla, Tomáš Slavíček.
     
    55:33
    Oliverius to ještě zkusil z následné akce na opačné straně, ale proti byla pozorná obrana Buldoků. Ti tak míří znovu do útoku.
     
    54:39
    Před hosty se zjevila odkrytá branka, Lavinger se nedokázal včas přesunout a Janeček tak dojel puk a střílel přímo na branku. Jenže obránce Hříbal obětavě padl do střely a jen díky němu hosté neskórovali.
     
    53:54
    Sýkora poslal puk na modrou čáru, kde už měl napřaženo Molnár, ale jeho dělovka skončila pouze v náruči Ilašenka.
     
    52:52
    Dva na jednoho jeli hosté na Lavingera, ale Kalla před jeho svatyní nezamířil přesně. Puk skončil jen těsně vedle ní a převzali si ho domácí hokejisté.
     
    52:25
    Do slibné šance se dostávali hosté z Řisut, ale zastavilo je postavení mimo hru, která je následně vykázána zpět do středního pásma.
     
    51:46
    Tempo hry trochu upadlo a nyní se hrálo převážně ve středním pásmu. Ani jedno mužstvo se nedostalo do blízkosti brankáře soupeře.
     
    50:03
    Hosté to zkouší znovu před domácí svatyní, ale žádná ze tří střel se neujala.
     
    49:25
    Matěj Kos se rozjel do blízkosti domácí branky a vystřelil z pravého kruhu. Lavinger si ale znovu dokázal poradit a další branku hostům zatím nepovolil.
     
    48:39
    Fojt číhal před Ilašenkem a klepal si o přihrávku, ale ještě předtím ho o puk obrala obrana Řisut, která má nyní hru pod kontrolou.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Hašek (Volráb), 22. Zika (Faigl, Oliverius), 22. Oliverius (TS), 27. Hašek – 38. Sladký (Ovčinikov), 57. Muláček (Kalla, Slavíček)


    HC Děčín: Lavinger (Šticha) – Hříbal, Molnár, Zdvořáček, Vaněk, Klement, Chmel, Kment, Kaltenböck – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Oliverius, Zika – Patzelt, Vykouk, Buďa – Chovanec, Sýkora, Fojt
    HC Řisuty: Ilašenko (Škubal) – Kašák, Dostál, Babický, Bílek, Bunda, Raclavský, Muláček, Ovčinikov – Náprstek, Kos, Sladký – Záleský, Arnošt, Krpata – Kalla, Slavíček, Fortelka – Šilhavý, Janeček

    Rozhodčí: Krob – Kilian, Votrubec
    bahis siteleri