New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Washington – Los Angeles 3:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:1 (kon.)
Columbus – Boston 1:2 (po pr.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa – San Jose 2:4 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 3:5 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:6 (1:1, 0:1, 2:4)
Philadelphia Flyers
Středa 17.02.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:08 Ryan WHITE - 3:6
     
    58:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak už ne. Letci toho rychle využili a dávají šestou branku, když RYAN WHITE ze středního pásma neměl problém trefit prázdnou bránu New Jersey Devils! Asistence: Pierre-Édouard Bellemare a Chris VandeVelde.
    57:44 Kyle PALMIERI - 3:5
     
    57:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak možná ještě uvidíme drama. KYLE PALMIERI prolomil svou střeleckou smůlu, když se po dobré práci Schlemka uvolnil od levého mantinelu do lepší střelecké pozice, odkud posléze prostřelil Michala Neuvirtha! Asistence: David Schlemko.
    57:12 Jakub VORÁČEK - 2:5
     
    57:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A máme zřejmě definitivně rozhodnuto! Domácí ani nevyzkouší hru bez brankáře, jelikož nyní zcela propadli v obraně. JAKUB VORÁČEK vzal v přečíslení dva na jednoho odpovědnost sám na sebe a střelou po zemi překonal Coryho Schneidera! Asistence: R.J. Umberger.
    53:12 Nick COUSINS - 2:4
     
    53:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A o chvíli později přichází další gól hostujícího celku! Potvrdilo se pravidlo nedáš-dostaneš. Sergej Kalinin neproměnil nadějnou příležitost, a tak údeřil soupeř. Před brankou zůstal po přihrávce od Umbergera zcela nepokrytý NICK COUSINS, který dává na 4:2! Asistence: R.J. Umberger a Ryan White.
    52:22 Wayne SIMMONDS - 2:3
     
    52:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Letci se podruhé v dnešním utkání dostávají do vedení! Claude Giroux si připíše již třetí asistenci, když stál na počátku akce, při které Brayden Schenn předložil luxusní přihrávku na pravou stranu k WAYNEU SIMMONDSOVI, jenž neměl problém uklidit puk do branky New Jersey! Asistence: Brayden Schenn a Claude Giroux.
    49:24 Jordin TOOTOO - 2:2
     
    49:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí srovnali na 2:2! JORDIN TOOTOO se u pravého mantinelu po přistrčení od Setha Helgesona dostal ke střele, která skončila až za zády Michala Neuvirtha! Oblíbená fráze amerických komentátorů "Jordin Tootoo makes it two-two" (Jordin Tootoo srovnává na dva-dva) tak nabyla skutečnosti! Asistence: Seth Helgeson.
    27:55 Brayden SCHENN - 1:2
     
    27:55
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté zkrácenou přesilovou hru využívají a jdou do vedení! Shayne Gostisbehere odvedl výbornou práci na modré čáře a udržel puk v útočném pásmu. Posléze se dostal za branku k Wayneu Simmondsovi, jenž luxusním pasem vybídl ke skórování BRAYDENA SCHENNA, který tímto nepohrdl a upravil na 2:1 pro Flyers! Asistence: Wayne Simmonds a Claude Giroux.
    17:23 Shayne GOSTISBEHERE - 1:1
     
    17:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Mladý obránce SHAYNE GOSTISBEHERE se znovu prosazuje, to je opravdu fantastická forma tohoto nováčka! Claude Giroux uspěl na vhazování a díky tomu se právě hostující obránce s číslem 53 dostal k puku a vystřelil zápěstím, na což Schneider nestačil zareagovat kvůli špatnému výhledu. Talentovaný obránce tak boduje ve třináctém utkání za sebou, což je mezi nováčky rekord NHL! Asistence: Brayden Schenn a Claude Giroux.
    12:01 Tyler KENNEDY - 1:0
     
    12:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí se konečně po obrovském tlaku prosadili! Lee Stempniak nejprve rozjásal snad celou halu, když se ale později ukázalo, že ve stoprocentní šanci trefil jen tyčku. Krátce nato se ale dokázal prosadit střelou z levého křídla TYLER KENNEDY, jenž se konečně dočkal své první branky v této sezoně! Asistence: John Moore a Reid Boucher.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 13. Kennedy (Moore, Boucher), 50. Tootoo (Helgeson), 58. Palmieri (Schlemko) – 18. Gostisbehere (Schenn, Giroux), 28. Schenn (Simmonds, Giroux), 53. Simmonds (Schenn, Giroux), 54. Cousins (Umberger, White), 58. Voráček (Umberger), 59. White (Bellemare, VandeVelde)


    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene, Larsson, Moore, Schlemko, Helgeson, Severson – Blandisi, Henrique, Stempniak – Kalinin, Zajac, Palmieri – Boucher, Josefson, Kennedy – Farnham, Gionta, Tootoo
    Philadelphia Flyers: Neuvirth (Mason) – MacDonald, Gostisbehere, Schultz, Streit, Medveděv, Gudas – Schenn, Giroux, Simmonds – Umberger, Cousins, Voráček – Read, Raffl, Gagner – VandeVelde, Bellemare, White

    Rozhodčí: Kimmerly, Rank – Amell, Berg

    Diváci: 15 482
    bahis siteleri