New Jersey – Philadelphia 3:6 (kon.) | Washington – Los Angeles 3:1 (kon.) | Carolina – Winnipeg 2:1 (kon.)
Columbus – Boston 1:2 (po pr.) | Ottawa – Buffalo 2:1 (2:0 po s.n.) | Tampa – San Jose 2:4 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:1 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 3:5 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
1:2 (1:1, 0:0, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Středa 17.02.2016, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Loui ERIKSSON - 1:2
     
    60:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak, to bylo hodně rychlé! Hned v první minutě prodloužení se prosazuje hostující celek, který rozhoduje o svém vítězství! Po pravé straně zatáhl kotouč do útočného pásma Krejčí, který následně poslal kotouč pod sebe pro Kruga, a ten nabídl rozhodnutí dnešního zápasu LOUI ERIKSSONOVI, který zamířil přesně! Asistence: Torey Krug, David Krejčí.
     
    52:17
    Na druhé straně kluziště se dostal na modré ke kotouči obránce Trotman, který se opřel do kotouče. Jeho rána nakonec skončila mimo branku!
     
    48:45
    Rask pokračuje ve svém parádním výkonu, a zatím drží svůj tým ve hře! Nádhernou individuální akci předvedl Alexander Wennberg, který se prokličkoval až před Raska, nicméně toho překonat nedokázal.
     
    48:00
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Do zajímavé šance se hnal Nick Foligno, kterého však ve vyložené šanci poslal k zemi obránce Miller!
     
    42:28
    Na modré čáře se dostal ke kotouči Karlsson, který těžil z dobré práce Spoonera. Jeho následná střela byla schovaná mezi hráči, a Rask reagoval až na poslední chvíli!
     
    40:11
    Hned na začátku třetiny chyboval v obraně Zdeno Chára, který nabídl kotouč Jennerovi, a ten pohotově vypálil. Rask však dokázal jeho střelu vyrazit!
     
    39:50
    V samotném závěru třetiny měl velkou šanci domácí Scott Hartnell, který dostal povedenou přihrávku před branku, avšak Raska překonat nedokázal!
     
    32:36
    Nebezpečnou ránu od modré čáry vyslal obránce Seidenberg. Německý reprezentant však mířil pouze do připraveného Korpisala, který měl velmi dobrý výhled!
     
    32:06
    Hned o deset sekund později se však v rohu kluziště střetl Scott Hartnell s Chárou, a domácí hráč zasáhl slovenského reprezentanta hokejkou do obličeje! Hra tak bude pokračovat čtyři na čtyři ...
     
    31:56
    Boston si však hry v pěti hráčích příliš dlouho neužil, neboť hned o pár sekund později Adam McQuid podrazil pronikajícího Karlssona, a odchází na trestnou lavici!
     
    29:31
    První přesilovou hru v tomto utkání si zahraje také domácí celek! Hostující Tyler Randell zasáhl před Korpisalem Ťjutina holí do helmy, a odchází na trestnou lavici.
     
    29:14
    Columbus mířil do dalšího zajímavého přečíslení, a kotouč se nakonec dostal mezi kruhy na hůl Foligna, jehož pohotovou střelu však Rask vyrazil!
     
    28:18
    Boston opět chyboval při vlastním oslabení, a do zajímavého protiútoku se hnal Calver, který najížděl sám na Raska. Finský brankář však svůj tým opět podržel!
     
    26:51
    A Boston si zahraje třetí přesilovou hru v tomto zápase! Brandon Dubinsky v rohu kluziště nedovoleně bránil Cháru, a odchází na trestnou lavici.
     
    26:36
    Třetí útočná formace Jackets se dokázala dostat opět do kombinace v útočném pásmu. Z pravého rohu vypálil Foligno, jehož dobrá rána mířila těsně nad branku!
     
    25:59
    Domácím vyšel daleko lépe vstup do druhé třetiny! Calver tentokrát našel mezi kruhy Foligna, který hned po zpracování kotouče nahodil kotouč na branku. Rask byl však na svém místě!
     
    21:03
    Columbus se dokázal usadit v útočném pásmu, následně však přišla ztráta, a na druhé straně měl velkou šanci Loui Eriksson, nicméně jeho střelu z mezikruží vyrazil Korpisalo!
     
    19:46
    V samotném závěru první třetiny si našel cestu před Raska domácí David Savard, který nakonec i zakončil, nicméně jeho střela mířila nad branku!
    15:42 Velká šance Bostonu nakonec gólem neskončila
     
    15:42
    Boston měl teď obrovskou šanci! Na hranici pravého kruhu vystřelil Loui Eriksson, jehož střelu dokázal Korpisalo vyrazit pouze na levou stranu, kde číhal připravený Krejčí. Pohotová střela Krejčího se odrazila od Korpisala do brankoviště, kde však kotouč odklidil Karlsson!
     
    14:59
    Patrice Bergeon inkasoval hned po vstřelení vyrovnávacího gólu zasáhl holí do obličeje od Foligna, a odebral se do šatny na ošetření!
    14:28 Patrice BERGERON - 1:1
     
    14:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    A z následného útoku se také hostující celek prosazuje! Ve vlastním pásmu udělal velkou chybu obránce Murray, kterého obral o kotouč PATRICE BERGERON. Navrátilec do sestavy Bruins dokázal využít zaváhání domácího obránce, a přesnou střelou překonal Korpisala! Bez asistence.
     
    12:26
    Bruins chybovali ve středním pásmu, a do samostatného úniku se dostal domácí Brandon Saad. Domácí forvard vše řešil střelou, nicméně Tuukka Rask dokázal střelu vyrazit nad sebe!
     
    11:07
    A bude z toho další přesilová hra pro hostující celek! Na trestnou lavici míří Seth Jones, který v rohu kluziště nedovoleným způsobem přidržel Marchanda!
     
    10:55
    Na modré čáře se dostal ke kotouči obránce Savard, který nahodil kotouč na Raska, a skákavý kotouč prolétl těsně vedle levé tyčky Raskovy branky!
    09:54 Alexander WENNBERG - 1:0
     
    09:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    A domácí se z následného trestného střílení dostávají do vedení! ALEXANDER WENNBERG byl ve velké šanci hákován, a jel trestné střílení. Švédský útočník si poradil s Raskem bekhendovou kličkou, a poslal kotouč pod břevno!
     
    09:54
    Domácí budou mít k dispozici trestné střílení!
     
    08:06
    Bruins se dostali po delší době do kombinace v útočném pásmu, a hned z toho byla velká šance! Talbot hledal před brankou Ferrara, který však ve velké šanci promáchl!
     
    07:36
    A Columbus následně dokázal využít špatného střídání hostujících hráčů. Na pravé straně dostal hodně prostoru Nick Foligno, který volil svižnou střelu, nicméně Rask si dokázal poradit!
     
    04:16
    Korpisalo musel opět předvést své umění v brance Jackets! Nejdříve zlikvidoval střelu Trotmana, a následně i dorážku Bergerona!
     
    03:49
    Hned na začátku přesilové hry od modré nahodil kotouč na branku Bergeron, jehož střelu tečoval Marchand. Korpisalo však dokázal zasáhnout!
     
    03:29
    Prvníá přesilovou hru dnešního utkání si zahraje hostující celek! Obránce Murray nedokázal ubránit Erikssona, a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    03:13
    Hostující celek však zabojoval za brankou, a Talbot vybojoval kotouč pro Ferrara, který vystřelil z mezikruží. Rána hostující útočníka však mířila těsně mimo!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 10. Wennberg (TS) – 15. Bergeron, 61. Eriksson (Krug, Krejčí)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Johnson, Prout, Ťjutin – Saad, Wennberg, Hartnell – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Karlsson, Calver – Bourque, Campbell, Rychel
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Trotman, Chára (C), McQuaid, Krug, Miller, Seidenberg – Conolly, Bergeron, Marchand – Hayes, Krejčí (A), Eriksson (A) – Pastrňák, Spooner, Beleskey – Randell, Talbot, Ferraro

    Rozhodčí: Jackson, Hanson – Shewchyk, Nansen
    bahis siteleri