Rayo Vallecano – Sevilla 2:2 (kon.) | Malaga – Real Madrid 1:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Sociedad 0:1 (kon.)
Granada – Valencia 1:2 (kon.) | Atlético – Villarreal 0:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:0 (0:0)
Villarreal CF
Neděle 21.02.2016, 20:30 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španělská LaLiga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Velká šance domácích! Z levé strany přilétl centr na útočnou polovinu od Juanfrana, který našel Vietta. Domácí útočník postupoval do vápna, avšak jeho zakončení nakonec skončilo mimo!
     
    82
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Cédric Bakambu, přichází Léo Baptistão.
     
    81
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Saúl Ñíguez, přichází Matías Kranevitter.
    79. Nebezpečný centr Kokeho
     
    79
    Koke těžil z dobré práce Vietta, a dostal ve středu hřiště prostor. Následným centrem hledal ve vápně Torrese, který sice míč netečoval, avšak Aréola měl co dělat, aby míč lapil!
     
    77
    Eric Bailly tenotkrát poslal velmi ostrým způsobem k zemi Vietta. Hlavní rozhodčí neváhal, a hostujícímu hráči udělil žlutou kartu!
     
    76
    Villarreal postupoval do nebezpečného protiútoku, a vypadalo to, že z toho bude velká šance! Bakambu si vyměnil míč s Lópezem, a našel na levé straně Denise Suáreze, který si připravil míč na střelu, nicméně tu zablokoval Savić!
     
    73
    Filipe Luís zavřel na levé straně cestu hostujícímu Rukavinovi, který skončil na zemi. Hlavní rozhodčí opět sahá do kapsičky pro žlutou kartu, a tu dostává také Luís!
     
    71
    Domácí celek vybojoval další rohový kop, kterého se opět ujal Koke. Jeho centr odvrátila hostující obrana za vápno, kde se dostal ke střele Fernando Torres. Jeho pokus mířící do branky odkopl Mario Gaspar!
     
    69
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Luciano Vietto.
     
    69
    Hlavní rozhodčí Eduardo Prieto musel opět sáhnout do kapsičky pro žlutou kartu. Domácí kapitán Gabi totiž ve středu hřiště poslal k zemi Denise Suáreze, a žlutou kartu dostal zcela zaslouženě.
     
    68
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Castillejo, přichází Denis Suárez.
     
    64
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Roberto Soldado, přichází Adrián López.
     
    63
    Velká šance hostujícího celku! Roberto Soldado si naběhl na pravou stranu na přihrávku Piny, a pohotově dostal míč na Bakambu. Hostující forvard se opřel do míče, nicméně jeho rána mířila hodně mimo!
     
    62
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Óliver Torres.
     
    62
    První žlutou kartu dnešního zápasu dostává Samu Castillejo, který zastavil nedovoleným zákrokem postup Gabiho, a žlutou kartu dostal zcela zaslouženě!
    43. Velká šance Griezmanna
     
    43
    Teď přišla zatím největší šance domácího celku! Na pravé straně dostal opět spoustu prostoru Juanfran, který krásným centrem našel Antoine Griezmanna, který míč lehce lízl hlavou, nicméně jeho hlavička skončila těsně vedle!
     
    40
    Tak, Mario Gaspar je již po ošetření, a španělský bek ještě zkouší pokračovat ve hře!
     
    36
    Antoine Griezmann byl hodně důraznýý ve středu hřiště, a dokázal vybojovat míč. Následně francouzský forvard vystřelil z hranice vápna. Jeho střelu však dokázal zablokovat Víctor Ruíz!
    32. Nebezpečná rána Bonery
     
    32
    I hostující celek vybojoval rohový kop. Exekuce se ujal Samu Castillejo, jehož centr doputoval až do míst, kde se nacházel Daniele Bonera. Bývalý bek milánského AC se opřel do míče, nicméně mířil nad branku!
     
    23
    Domácí celek opět dobře kombinoval na útočné polovině, a Griezmann krásně uvolnil Jurnfrana, jehož ostrý centr hledal Torrese. Zkušený útočník se však k hlavičce nedostal, a Bonera míč odkopl!
     
    2
    Koke zasáhl ve středu hřiště Bruno Soriana, který skončil na zemi, avšak nedovolený zákrok rozhodčí neodpískal. Následně šla žlutá ponorka vpřed, a ve vápně spadl Castillejo po souboji se Savićem, ani v tomto případě rozhodčí hru nepřerušil!

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   69. Gabi (ATM), 73. Luís (ATM) – 62. Castillejo (VLR), 77. Bailly (VLR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Savić, Godín, Luís – Koke, Gabi (C), Ñíguez (81. Kranevitter), Á. Correa (69. Vietto) – Griezmann (62. Ó. Torres), F. Torres.
    Náhradníci: Moyà – Kranevitter, Ó. Torres, Gámez, Lucas Hernández, Vietto, Villa.

    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Bailly – Antonio Rukavina, B. Soriano (C), Pina, Castillejo (68. Denis Suárez) – Soldado (64. Adrián López), Bakambu (82. Baptistão).
    Náhradníci: Barbosa – Musacchio, Baptistão, Denis Suárez, Adrián López, Marín, Trigueros.

    Rozhodčí: Eduardo Prieto – García, Méndez (vš. Španělsko)
    bahis siteleri