Toronto – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Ottawa – Detroit 3:2 (1:0 po s.n.) | Florida – Winnipeg 3:1 (kon.)
Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Nashville – Los Angeles 1:2 (po pr.) | Dallas – Boston 3:7 (kon.)
Arizona – St. Louis 4:6 (kon.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | Buffalo – Pittsburgh 3:4 (kon.)
Minnesota – Chicago 6:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
6:1 (2:0, 2:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 21.02.2016, 21:35 • TCF Bank Stadium, Minneapolis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já vám děkuji za pozornost a přeji krásný start do nového týdne. (00:30:05)
    Minnesota si dnešní utkání užila po všech stránkách

     
    Tři hvězdy utkání

    1. Erik Haula (MNS) – 1+2
    2. Ryan Carter (MNS) – 1+1
    3. Jason Pominville (MNS) – 1+2
     
    Tak toto bylo opravdu parádní utkání!
    Domácí se dostali do vedení po důrazné akci již ve čtvrté minutě, když se prosadil Matt Dumba. Druhou branku přidali domácí v osmé minutě, kdy se prosadil Thomas Vanek. Ten tečoval střelu od modré čáry.

    Na 3:0 zvyšoval Nino Niederreiter, který zakončoval krásnou kombinaci domácích hokejistů. Stejný hokejista následně připravil čtvrtou branku pro Jasona Pominvilla, který se prosadil z mezikruží střelou k o tyčku!

    Dvě branky dali domácí také ve třetí třetině. Ve třiačtyřicáté minutě zvyšoval na rozdíl již pěti branek Ryan Carter, který nadvakrát překonal náhradníka Scotta Darlinga. Sedm minut před koncem sice po pěkné akci snižoval střelou do prázdné branky Patrick Kane, který ale o minutu později fauloval Erica Haulu, jenž zakončoval do prázdné branky. Tento prohřešek byl potrestán technickou brankou.

    Minnesota tak na vlastním ledě ve speciálním utkání v rámci Stadium Series přímo ztrapnila posledního ligového mistra a udělal důležitý krok směrem k play-off!

    Střely na branku: 32:32
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    V posledních sekundách byl vidět ještě jeden malý pěstní souboj, kterých dneska bylo opravdu hodně. Nevylučuje se a nic to neřeší. Minnesota vítězí!
     
    59:26
    Ještě dva pokusy od modré čáry z pohledu hostů. Finální střela byla nakonec zblokována bránícím Charlie Coylem.
     
    58:43
    Dílo mohl dokonat Charlie Coyle, jenž se hnal sám na branku. Svým bekhendem se mu ovšem nepovedlo překonat připraveného Darlinga!
     
    58:07
    Rozeběhly se poslední dvě minuty tohoto speciálního střetnutí, které bude pro jeden celek skvělým výsledkem a pro druhý naprostou potupou.
     
    57:27
    Nyní se do útoku dostali domácí, kteří to ještě zkoušejí pokusy od modré čáry a ze střední vzdálenosti.
     
    56:52
    Blackhawks nyní kombinují v útočné třetině, ale ke střele se jim zatím nepovedlo dostat. Minnesota utkání již dohraje v klidném tempu.
     
    55:59
    K puku se před brankou dostal jeden z hostů, který byl na pravém kruhu v dobré pozici. Bekhendovým pokusem se mu ovšem nepovedlo skórovat.
     
    55:31
    Utkání se dohrává v poklidném tempu. Hosté by rádi skórovali a upravili alespoň skóre na přijatelnější stav. To se zatím ale nedaří.
     
    54:51
    Velký závar před brankou Hawks nakonec nekončí brankou, která by zvýraznila utrpení posledního mistra ligy v tomto utkání.
    53:49 Eric HAULA - 6:1
     
    53:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Risk s prázdnou klecí je nakonec potrestán! Patrick Kane nejdříve špatně přihrál a následně fauloval ERIKA HAULU. Ten sice puk do branky nedostal, ale rozhodčí branku posoudil jako technickou! Bez asistence.
     
    53:14
    Po střele z pravého kruhu se do sebe pustila většina hráčů. Pěstní souboj obstaral Carter se Shawem, kteří dostávají dvouminutové tresty.
     
    53:06
    Minnesota vyhodila puk na zakázané uvolnění a trenér Hawks se rozhodl odvolat brankáře Darlinga! Zajímavý tah.
     
    52:49
    Bojuje se za brankou Devana Dubnyka, kde je v souboji o puk hned několik hráčů a vidíme urputný souboj.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 4. Dumba (Carter, Fontaine), 8. Vanek (Pominvile, Reilly), 23. Niederreiter (Haula, Pominville), 31. Pominville (Niederreiter, Haula), 43. Carter (Scandella, Stoll), 54. Haula – 53. Kane (van Riemsdyk, Toews)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Dumba, Scandella, Reilly, Folin – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Carter
    Chicago Blackhawks: Crawford (40. Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, van Riemsdyk, Svedberg, Rozsíval – Pánik, Toews, Shaw – Kane, Anisimov, Panarin – Teräväinen, Danault, Desjardins – Hinostroza, Rasmussen, Mashinter

    Rozhodčí: Kozari, Lee – Mach, Galloway

    Diváci: 50 426
    bahis siteleri