CSKA Moskva – HC Slovan 2:0 (kon.) | Jaroslavl – Petrohrad 3:2 (po pr.) | Jokerit – N.Novgorod 4:6 (kon.)
Soči – Dynamo Moskva 1:4 (kon.)
konec
HK Soči
1:4 (0:2, 0:1, 1:1) Stav série: 0:1
Dynamo Moskva
Neděle 21.02.2016, 15:00 • Ledový palác Bolšoj • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy u konce a domácí ho nezvládli – ani v poslední třetině zápas nezdramatizovali. Ke čtvrté brance se totiž dříve dostal Šipov, který zakončil pěknou akci střelou do šibenice a rozhodl tak, že tady se drama konat nebude. Nic na tom neměnil ani pozdní gól Morozova, který zkazil čisté konto Jerjomenkovi, ale úsměv na tváři mu zůstat mohl, protože jeho Dinamo dnes vyhrálo 1:4! Ode mne je to dnes vše, já se loučím a přeji pěkný zbytek neděle! (17:21:58)
     
    Konec zápasu.
    Jak daleko se může Jokerit v play-off dostat?

    Jokerit Helsinky se dostal i v tomto ročníku do play-off KHL! Finský celek narazí na Novgorod, a do tohoto souboje půjde i se zkušeným brankářem Henrikem Karlssonem. Jak daleko se Jokerit dokáže probojovat? :-)

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 21. únor 2016
     
    59:28
    Dinamo už drží puk na svých hokejkách a vypadá to, že už ho bude držet až do konce zápasu, protože Soči už nejeví snahu hrát.
    58:35 Jegor MOROZOV - 1:4
     
    58:35
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak je to nakonec přeci jen tady a domácí snižují, což si alespoň zasloužili, když už nic jiného! Ke střele od modré čáry se po pěkné akci dostal zcela volný Renat Mamašev, který se s ničím nepáral a propálil vše, co před ním stálo, včetně brankáře Jerjomenka! Tečí k tomu ještě přispěl před bránou stojící JEGOR MOROZOV! Asistence: Renat Mamašev, Ben Maxwell.
     
    57:37
    Zápas už se chýlí ke konci a domácí se vážně asi nedostanou ke vstřelení branky, Dinamo se totiž zodpovědně brání.
     
    56:09
    Teď se opět dopředu dostává Soči a snaží se dát alespoň tu čestnou branku, ale ani to se domácím nedaří.
    55:24 Ilja ŠIPOV - 0:4
     
    55:24
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A už je tedy na 100% hotovo, protože Dinamo dává i čtvrtou branku a je jasné, že Soči se dnes na drama nezmůže! Fjodorov krásně pronikl do třetiny a poté nezištně přenechal puk na ILJU ŠIPOVA, jenž se nemýlil a poslal krásnou ránou puk do horního rohu! Asistence: Arťjom Fjodorov, Maxim Karpov
     
    53:55
    Soči se teď dostalo do většího tlaku, stále ale platí, že v kolonce branek svítí velká nula. Zatím tak Jerjomenko drží velice cenné čisté konto.
     
    52:48
    Nakonec ale musel hostující gólman přeci jen na zem, když se ke střele dostal Maxwell, jeho bombu pod břevno ale Jerjomenko kvalitně vyrazil!
     
    51:58
    Soči se snaží, ale je to těžké a Jerjomenko tak mnoho práce nemá, protože před ním hraje soustředěná obrana.
     
    50:48
    Dinamo je jisté v obraně a je jasné, že poslední třetinu už přišlo hlavně ubránit – to se daří na jedničku a sledujeme tak klidný hokej bez šancí.
     
    49:25
    Soči to zkoušelo středem ledové plochy, neprošlo ale a hra se tak otočila. Ani na druhé straně se ale nepoštěstilo.
     
    48:27
    Hra je teď hodně dlouho bez přerušení, ale taky hodně nepřesná, takže nevidíme nějakou zásadní snahu jednoho či druhého týmu. Soči dnes zkrátka nemá svůj den.
     
    47:09
    Moskva se hlavně brání, protože už dopředu vůbec nemusí, její dnešní soupeř to ale má velice těžké a zatím to tak nevypadá, že by se měl dostat domácí tým na dostřel.
     
    46:19
    Ani teď to ale Soči nevzdává, fandové se ho snaží povzbudit a domácí hráči jezdí naplno, ale Dinamo je zkrátka moc dobré, což se dnes projevuje zcela jasně.
     
    45:39
    K další ráně se dostal v dresu Dinama hrající Warn, jeho pokus ale dokázal Barulin udržet a skóre tak zůstává totožné.

    Ondřej Hradecký

    RR

    Branky a nahrávky: 59. Morozov (Mamašev, Maxwell) – 14. Hietanen (Barantcev, Gorovikov), 19. Višnějvskij, 39. Višněvskij (Šipov, Igumnov), 56. Šipov (Fjodorov, Karpov)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Semenov, Malevič, Zijat, Jalasvaara (A), Glažkov, Mamašev – Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – Skačkov, Petersson, Maxwell – Šegolkov, Denis Kazjonov, Dmtrij Kazjonov (A) – Warn, Anisin, Morozov – Ščastlivij
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Hietanen, Višnějvskij, Barancev, Robinson, Osipov, Mironov, Korjagin – Igumnov, Šipov, Karpov – Tarasov, Gorovikov (A), Brjukvin – Kokarev, Tereščenko (C), Pestuško – Alexejev, Cvetkov (A), Galimov – Fjodorov

    Rozhodčí: Bulanov, Buturlin – Gordenko, Tomilov
    Soči 0 4 Dynamo Moskva
    #1 Neděle 21.02.2016 • 15:00
    Soči - Dynamo Moskva 1:4
    #2 Úterý 23.02.2016 • 15:00
    Soči - Dynamo Moskva 2:3
    #3 Čtvrtek 25.02.2016 • 17:30
    Dynamo Moskva - Soči 3:0
    #4 Sobota 27.02.2016 • 15:00
    Dynamo Moskva - Soči 1:0 po prodl.
    bahis siteleri