Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:1 (kon.)
Colorado – Detroit 3:5 (kon.) | Calgary – Ottawa 4:6 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.)
Chicago – Washington 3:2 (kon.) | Carolina – St. Louis 2:5 (kon.) | Minnesota – Florida 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:5 (2:1, 0:0, 1:4)
Detroit Red Wings
Neděle 28.02.2016, 02:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Na drama nedojde, protože do prázdné branky se trefuje DARREN HELM. Hostující celek tak vyhraje tento zápas pod širým nebem poměrem 5:3.Výborně Petr Mrázek přihrál střelci branky. Asistence: Petr Mrázek, Niklas Kronwall.
    59:40 Darren HELM - 3:5
    59:00 RICHARDS - 3:4
     
    59:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    BRAD RICHARDS dokázal po střele od modré Niklase Kronwalla poslat kotouč pod horní tyčku a překonal tak domácího brankáře. Hosté se minutu před koncem dostávají do vedení! Asistence: Niklas Kronwall
     
    53:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí bleskově odpovídají. MacKinnonovu střelu Petr Mrázek jen vyrazil před sebe a musel zůstat na ledě, neboť se k puku dostal Landeskog, který našel přesným pasem ALEXE TANGUAYE. Ten střelou pod horní tyčku vyrovnává na 3:3 Asistence: Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon.
    53:28 Justin ABDELKADER - 2:3
     
    53:28
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jdou do vedení. Derren Helm našel před brankou volného JUSTINA ABDELKADERA, jehož rychlá střela zaskočila Varlamova. Hosté se díky rychlé kombinaci dostávají do jednobrankového vedení. Asistence: Darren Helm, Luke Glendening.
    41:27 Gustav NYQUIST - 2:2
     
    41:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Z kraje třetí třetiny hostující celek vyrovnává skóre. GUSTAV NYQUIST lehkou střelou bekhendem z otočky překvapil brankáře Varlamova, který propustil letící kotouč za svá záda. Je vyrovnáno. Asistence: Riley Sheahan, Tomáš Tatar.
    14:38 Tyson BARRIE - 2:1
     
    14:38
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A znovu hostující obrana propadla v útočném pásmu a je z toho malér. TYSON BARRIE dostal přihrávku a nikým neatakovaný se dostal do zakončení. Položil si českého brankáře a celkem pohodlně skóruje a domácí vedou o gól. Asistence: Blake Comeau, Michajl Grigorenko.
    07:44 Nathan MACKINNON - 1:1
     
    07:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nádhernou ránou na vzdálenější tyč se prosazuje NATHAN MACKINNON. Gólman Red Wings neměl nárok zareagovat. Klíčovou chybu udělala obrana hostujícího týmu, která se nedokázala vrátit s domácím hráčem. Asistence: Gabriel Landeskog.
    05:07 Tomáš TATAR - 0:1
     
    05:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Zatraceně důležitou práci odvedl TOMÁŠ TATAR, který nejprve obkroužil branku a pokusil se zakončit. K puku se dostal Nyqist, po jehož střele se kotouč dostal znovu k Tatarovi, který už překonal domácího brankáře. Detroit se dostává díky brance Tatara do vedení. Asistence: Gustav Nyquist

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 8. MacKinnon (Landeskog), 15. Barrie (Comeau, Grigorenko), 54. Tanguay (Landeskog, MacKinnon) – 6. Tatar (Nyquist), 42. Nyquist (Sheahan, Tatar), 54. Abdelkader (Helm, Glendening), 59. Richards (Kronwall), 60. Helm (Mrázek, Kronwall)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Bodnarchuk, Bigras – Iginla, Duchene, Grigorenko – Tanguay, MacKinnon, Landeskog – Comeau, Södenberg, Matthias – Skille, Mitchell, McLeod
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Quincey, Kronwall, Ericsson, Green, Marčenko – Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg – Tatar, Sheahan, Nyquist – Larkin, Athanasiou, Richards – Jurčo, Glendening, Helm

    Rozhodčí: Watson, Jackson – Gibbs, Cormier

    Diváci: 50 095
    bahis siteleri