Columbus – Florida 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – NY Rangers 2:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:1 (kon.)
Colorado – Detroit 3:5 (kon.) | Calgary – Ottawa 4:6 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.)
Chicago – Washington 3:2 (kon.) | Carolina – St. Louis 2:5 (kon.) | Minnesota – Florida 3:1 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
Washington Capitals
Neděle 28.02.2016, 18:35 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:39 Jevgenij KUZNĚCOV - 3:2
     
    56:39
    Washington právě vstřelil branku!
    A tento tah hostům dokonale vyšel. Po vhazování v pásmu Chicaga se dostal puk těsně vedle levé tyčky Crawfordovy klece a JEVGENIJ KUZNĚCOV ho dokázal z těžkého úhlu propasírovat do domácí branky. Hosté jsou tak domácím na dostřel jediného gólu a nyní se dá očekávat velký tlak, který by mohl mířit k vyrovnání. Bez asistence.
    Dennis RASMUSSEN - 3:1
     
    52:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení. Richard Pánik kopl od mantinelu puk přímo na dobře postaveného DENNISE RASMUSSENA, jenž byl v těsné blízkosti Holtbyho. Poté mu svou přesnou střelou nedal vůbec žádnou šanci. Asistence: Richard Pánik, Brandon Mashinter.
    38:15 Jonathan TOEWS - 2:1
     
    38:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí svou přesilovou hru využívají. Andrew Ladd v blízkosti branky hostí poslal puk na Teravainena, jenž viděl úplně volného JONATHANA TOEWSE na levém kruhu. Na posledně jmenovaného zamířila přesná přihrávka, kterou Toews dokázal zužitkovat přesnou střelou za záda Holtbyho. Chicago se tak ujímá poprvé v dnešním utkání vedení. Asistence: Teuvo Teravainen, Andrew Ladd.
    06:44 Patrick KANE - 1:1
     
    06:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jenomže bleskově je srovnáno. PATRICK KANE byl uvolněn Trevorem van Riemsdykem a dostal se až do blízkosti Holtbyho. Tam svou bekhendovou střelu dokázal poslat za jeho záda a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Trevor van Riemsdyk, Arťom Anisimov.
    06:13 Marcus JOHANSSON - 0:1
     
    06:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru velmi rychle využívají. Justin Williams pálil z vrcholu kruhů a domácí brankář Crawford puk zachytil. Vypadl mu ovšem z jeho lapačky a pro MARCUSE JOHANSSONA pak nebyl problém ho doklepnout do odkryté pravé části branky domácích. Capitals se tak ujímají vedení. Asistence: Justin Williams, Nicklas Bäckström.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Kane (van Riemsdyk, Anisimov), 39. Toews (Teravainen, Ladd), 53. Rasmussen (Pánik, Mashinter) – 7. Johansson (Williams, Bäckström), 57. Kuzněcov


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith, Seabrook, Gustafsson, Rozsíval, van Riemsdyk – Shaw, Toews, Ladd – Kane, Anisimov, Panarin – Fleischmann, Teravainen, Desjardins – Pánik, Rasmussen, Mashinter
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Orpik, Schmidt, Chorney, Orlov – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Beagle, Richards, Laich

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Gord Dwyer – Brandon Gawryletz, Matt MacPherson

    Diváci: 22218
    bahis siteleri