Kometa Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 4:3 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 7:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 0:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Neděle 28.02.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    58:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec to dokázal! Mohutný tlak nakonec domácí přetavili v branku! Nahození Kynčla se o hokejky zastavilo v brankovišti a tam se nejlépe zorientoval VOJTĚCH SÍLA, který doklepl kotouč do prázdné brány. Asistence: Jakub Kynčl.
     
    46:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    I na druhé straně se mužstvo prosazuje těsně po vypršení přesilové hry! Morong vystřelil na Rachůnka, kterému puk vypadl přímo před MARTINA SOUKUPA, jenž jej dorazil do brány. Asistence: Matěj Morong, Tomáš Müller.
     
    42:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sice zvládl oslabení, ale těsně po něm inkasuje! Třetí přerovský gól vstřelil JAN ŠAFRÁNEK, který z blízkosti překonal Ševců. Asistence: David Dobša.
     
    27:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Drama pokračuje. Opět je stav stejný na obou stranách. Po vhazování se k puku dostal KAREL PLÁŠEK a efektivní stahovačkou poslal brankáře na druhou stranu a zakončil do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    21:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se dostává do vedení! Dvojice ŠTĚPÁN POKORNÝ a Matěj Morong si vyměnila role. Tentokrát se role nahrávače ujal Morong a poslal přihrávku na osamoceného útočníka s číslem osmnáct, který si potáhl puk do bekhendu a zakončil do prázdné brány. Asistence: Matěj Morong.
     
    19:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přecejenom to Východočeši ještě stihli v první třetině. Sedmačtyřicet vteřin před koncem se z dorážky po Pokorného střele prosazuje MATĚJ MORONG a upravuje tak skóre zápasu na 1:1. Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    15:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostujícího mužstva otevírá dnešní skóre. Zpoza branky Ševců našel přesným pasem svého spoluhráče Plášek a JIŘÍ KRÁTKÝ našel mezírku mezi rukou a tělem hradeckého brankáře. Asistence: Karel Plášek, Vojtěch Kadlic.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 20. Morong (Pokorný), 22. Pokorný (Morong), 47. Soukup (Morong, Müller), 59. V. Síla (Kynčl) – 16. Krátký (Plášek), 28. Plášek (Kadlic), 43. Šafránek (Dobša)


    Mountfield HK: Ševců (Sajdl) – Řehák, Martinec "C", Junek, Krištof, Klodner, Kynčl – Šedivý, Soukup, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Müller, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Kocák) – Vohrabal, Kopeček, Tureček, Tischer, Borot, Kleiner "C", Viktorin, Mlčák, Pěnčík – Krupa, Krátký, Dobša, Šimanský, Mohapl, Indrák, Barveníček, Kadlic, Šafránek, Plášek, Govoruško. Trenér: Aleš Verlík.

    Rozhodčí: Nepomucký – Kleprlík, Špringl
    bahis siteleri