Kometa Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 4:3 (kon.)
Chomutov – HC Litvínov 7:3 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 4:1 (kon.) | Havířov – Olomouc 0:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Neděle 28.02.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina B
Partner:
     
    59:00
    Poslední minuta přinesla obrovskou šanci! Přerovský útočník minul poloprázdnou bránu Hradce!
     
    58:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec to dokázal! Mohutný tlak nakonec domácí přetavili v branku! Nahození Kynčla se o hokejky zastavilo v brankovišti a tam se nejlépe zorientoval VOJTĚCH SÍLA, který doklepl kotouč do prázdné brány. Asistence: Jakub Kynčl.
     
    52:16
    Další trest pro hosty. Martin Pěnčík už sedí u trestoměřičů za nedovolené bránění.
     
    49:43
    Matěj Morong hned po buly orazítkoval spojnici břevna a tyče a kotouč se od ní odrazil těsně před brankovou čáru. Velké štěstí Přerova.
     
    46:19
    Hradec právě vstřelil branku!
    I na druhé straně se mužstvo prosazuje těsně po vypršení přesilové hry! Morong vystřelil na Rachůnka, kterému puk vypadl přímo před MARTINA SOUKUPA, jenž jej dorazil do brány. Asistence: Matěj Morong, Tomáš Müller.
     
    44:04
    Šance na vyrovnání pro Hradec. Za katr míří Robin Tischer za podražení.
     
    42:34
    Sám na bránu upaloval Jakub Kleiner, který se pokusil Ševců rozhýbat a zasunout puk mezi betony. Úspěšný nebyl, a tak je to stále o jednu branku.
     
    42:05
    Přerov právě vstřelil branku!
    Sice zvládl oslabení, ale těsně po něm inkasuje! Třetí přerovský gól vstřelil JAN ŠAFRÁNEK, který z blízkosti překonal Ševců. Asistence: David Dobša.
     
    40:00
    Druhou třetinu začne na trestné lavici domácí Matěj Morong, který nedovoleně bránil protihráče.
     
    39:15
    Do dobré příležitosti se dostal Barveníček, ale netrefil bránu Ševců.
     
    34:40
    Tentokrát proti střele od modré zaúřadoval pravý beton přerovského brankáře.
     
    34:18
    Další přesilovka v rychlém sledu pro Hradec. Na trestné je tentokrát Pěnčík za podražení. Podaří se Hradci naložit s početní výhodou lépe?
     
    33:51
    Hned několik dobrých šancí si připsali Východočeši těsně po skončení jejich přesilovky. Hodně aktivní byl Šedivý, ale ani on, ani žádný z jeho spoluhráčů nedostal černou gumu za Rachůnka.
     
    31:29
    Jednu vteřinu si zahrají přerovští hokejisté ve třech. Svého spoluhráče na trestné lavici navštívil Indrák, který také pyká za hákování.
     
    29:30
    Mohapl je znovu na trestné lavici a znovu za hákování. Mountfield má tak znovu převahu v poli o jednoho hráče.
     
    28:40
    Fantastický zákrok Rachůnka, který se teď vytáhl proti šanci Poppela! Přerovský gólman dokázal vytrčit levou ruku nahoru a zabránit jasnému gólu.
     
    27:56
    Přerov právě vstřelil branku!
    Drama pokračuje. Opět je stav stejný na obou stranách. Po vhazování se k puku dostal KAREL PLÁŠEK a efektivní stahovačkou poslal brankáře na druhou stranu a zakončil do odkryté klece. Asistence: Vojtěch Kadlic.
     
    24:44
    Karel Plášek se zjevil sám před bránou Ševců, ale nedokázal srovnat! Svojí prudkou střelou minul hradeckou bránu jen o centimetry.
     
    22:56
    Na trestnou putuje Maxmilian Mohapl, který se provinil hákováním.
     
    21:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se dostává do vedení! Dvojice ŠTĚPÁN POKORNÝ a Matěj Morong si vyměnila role. Tentokrát se role nahrávače ujal Morong a poslal přihrávku na osamoceného útočníka s číslem osmnáct, který si potáhl puk do bekhendu a zakončil do prázdné brány. Asistence: Matěj Morong.
     
    19:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přecejenom to Východočeši ještě stihli v první třetině. Sedmačtyřicet vteřin před koncem se z dorážky po Pokorného střele prosazuje MATĚJ MORONG a upravuje tak skóre zápasu na 1:1. Asistence: Štěpán Pokorný.
     
    15:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostujícího mužstva otevírá dnešní skóre. Zpoza branky Ševců našel přesným pasem svého spoluhráče Plášek a JIŘÍ KRÁTKÝ našel mezírku mezi rukou a tělem hradeckého brankáře. Asistence: Karel Plášek, Vojtěch Kadlic.
     
    13:57
    Je tu další přesilová hra a tentokrát dostávají celé dvě minuty k dispozici hráči Přerova. Jakub Kynčl je vyloučen za držení protihráče.
     
    11:24
    Šedivý se málem dostal k dorážce před odkrytou klecí, ale na poslední chvíli se u puku zjevila dříve přerovská hokejka, která nekompromisně odpálila puk pryč.
     
    10:00
    První vážnější šance v zápase. Rachůnkovi proklouzl kotouč pod betony a zamířil jen těsně vedle jeho pravé tyče.
     
    06:20
    Síly na ledě se nám vyrovnají. Jan Klodner musel zastavovat protiútok hostů a pomohl si držením.
     
    04:50
    Máme tu první přesilovku dnešního zápasu. Dvě minuty na trestné lavici dostává Marek Viktorin za podražení.

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 20. Morong (Pokorný), 22. Pokorný (Morong), 47. Soukup (Morong, Müller), 59. V. Síla (Kynčl) – 16. Krátký (Plášek), 28. Plášek (Kadlic), 43. Šafránek (Dobša)


    Mountfield HK: Ševců (Sajdl) – Řehák, Martinec "C", Junek, Krištof, Klodner, Kynčl – Šedivý, Soukup, Hladík, Jakubec, M. Síla, V. Síla, Vaňát, Pokorný, Müller, Morong, Růta, Poppel. Trenér: Karel Soudek.
    HC ZUBR Přerov: Rachůnek (Kocák) – Vohrabal, Kopeček, Tureček, Tischer, Borot, Kleiner "C", Viktorin, Mlčák, Pěnčík – Krupa, Krátký, Dobša, Šimanský, Mohapl, Indrák, Barveníček, Kadlic, Šafránek, Plášek, Govoruško. Trenér: Aleš Verlík.

    Rozhodčí: Nepomucký – Kleprlík, Špringl
    bahis siteleri