NY Rangers – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:0 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.)
Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Montreal 6:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Detroit Red Wings
Úterý 01.03.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Detroit má na farmě chovaného talentovaného obránce.

     
    Tři hvězdy utkání

    Pavel Dacjuk (DET) (1 + 0)
    Andreas Athanasiou (DET) (2 + 0)
    Vernon Fiddler (DAL) (1 + 1) (05:25:55)
     
    Československá stopa v utkání

    Aleš Hemský (DAL) (0 + 1, 4 střely, čas na ledě 15:02)
    Radek Faksa (DAL) (0 + 0, 0 střel, čas na ledě 9:25)
    Tomáš Tatar (DET) (0 + 1, 1 střela, čas na ledě 9:25)
    Tomáš Jurčo (DET) (0 + 0, 2 střely, čas na ledě 11:22)
     
    Dnešní utkání sledovalo 18 532 diváků.
     
    Střely na branku v zápase

    Dallas Stars: 41

    Detroit Red Wings: 33
     
    Máme za sebou vyrovnané utkání mezi Dallasem a Detroitem, které pro sebe nakonec v prodloužení těsně urvali hostující hokejisté. Dallas Stars tak ztrácejí další zápas za sebou a jejich výsledky mají zase o kousek více klesající tendenci, po těsné prohře s New York Rangers se týmu v zelených dresech těsně nepodařil ani mač s Red Wings. Nutno dodat, že domácí mají alespoň bod, díky vyrovnání Vernona Fiddlera na konci třetí třetiny. Jimmy Howard vychytal Detroitu vítězství, přestože až v prodloužení, dnes si určitě za svůj výkon zaslouží pochvalu. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké úterý.
     
    Konec zápasu.
    62:33 Pavel DACJUK - 2:3
     
    62:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ale teď už se muži Dallas Stars ubránit nedokázali a Detroit využívá velice výhodnou přesilovku ve čtyřech proti třem. Vyloučení v prodloužení se tedy Dallasu stává osudovým, velice dobrou akci nakonec zakončil za brankáře Anttiho Niemiho PAVEL DACJUK, jenž zařizuje radost fanoušků Detroitu, kteří tak mohou slavit zisk jednoho bodu navíc. Niemi už to mohl k dalšímu zákroku a dorážce jen těžko stihnout, teď měl Dacjuk poměrně čas na to, aby si rozmyslel, kam střelu zavěsí. Je tedy rozhodnuto a Red Wings vítězí. Bez asistence.
     
    62:13
    Antti Niemi se měl co ohánět, ale nakonec ani nemusel zasahovat, protože Richards z levé strany sice trefil puk, ale nedokázal jej nasměrovat do klece.
     
    61:51
    Jsou tu veliké komplikace pro Dallas Stars, protože domácí budou hrát oslabení. Hokejista v zeleném dresu Mattias Janmark (DAL) inkasuje dvě minuty za hákování a hosté tedy budou hrát přesilovku čtyři na tři.
     
    61:13
    Patrick Sharp dostal svůj celek až před Jimmyho Howarda, ještě nahrával na Hemského, jenže ten měl v tu chvíli zablokovanou hokejku.
     
    60:40
    Na druhé straně zase Eakin a jeho šance o průnik, avšak hokejista Dallasu přišel o kus černé gumy ještě ve středním pásmu.
     
    60:09
    Jako první mají v prodloužení puk na svých hokejkách hosté. Dacjuk se snažil proniknout dopředu, ale nestihl si udělat kolem sebe dostatek prostoru.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Tři třetiny na určení vítěze nestačily, a tak budeme sledovat prodloužen tři na tři, případně také samostatné nájezdy. Každý z týmů se každopádně ze zápasu odnese alespoň bod.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:39
    Seguin ještě zahrozil v posledních vteřinách základní hrací doby, přestože puk hodně minul branku, Howard se ještě musel na moment polekat.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 38. Sceviour (Fiddler, Goligoski), 59. Fiddler (Hemský, Demers) – 32. Athanasiou (Tatar, Nyquist), 47. Athanasiou (Green, Glendening), 63. Dacjuk


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Nemeth, Jordie Benn – Jamie Benn, Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Hemský – Faksa, Fiddler, Sceviour
    Detroit Red Wings: Howard (Coreau) – DeKeyser, Quincey, Kronwall, Marčenko, Ericsson, Green – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Nyquist, Sheahan, Tatar – Larkin, Athanasiou, Richards – Helm, Glendening, Jurčo

    Rozhodčí: Charron, O'Rourke – Gibbs, Racicot

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri