Třebíč – Most 1:5 (kon.) | Šumperk – Benátky n/J 7:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Most
Středa 09.03.2016, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • WSM Liga - O udržení • 6. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině opět Most dokázal, že byl dnes lepším týmem. Gól Tomáše Roda ze sedmnácté minuty nadělil Třebíči pověstného "bůra". Oba týmy v 1. lize zůstávají, ale s lepším pocitem z MANN + HUMMEL Arény dnes odchází mužstvo ze severu Čech, které dnešní utkání zachránilo. Přenos končí. Přejeme Vám hezký večer. (19:48:02)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Poslední střela Přibyla pár sekund před koncem.
     
    59:00
    O střelu se od levého kruhu pokusil Ondřej Havlíček, ale Vejmelka nemusel zasahovat.
     
    57:58
    V tuto chvíli má Most setrvání v první lize jisté. Do konce utkání zbývá něco málo přes minutu a čtyřgólové manko je pro Třebíč jistě neřešitelné.
     
    57:35
    K jednomu z posledních vzepětí se nyní odhodlali hráči Třebíče, dovezli puk před Hanuljaka, kde několikrát vystřelili a pokusili se o dorážku. Gól však nepadl.
     
    56:42
    Most právě vstřelil branku!
    Po vhazování ve středním pásmu se k puku dostal Martin Hanzl, který našel rychle jedoucího TOMÁŠE RODA a ten zavěsil puk do levého horního rohu Vejmelkovy brány. Asistence: Martin Hanzl.
     
    56:32
    Buly ve středním pásmu opět lépe zvládl Most.
     
    55:47
    Po kombinaci ve třetině domácích dostal dozadu na modrou přihrávku Šesták a donutil Vejmelku zasáhnout. Vhazuje se před bránou Třebíče.
     
    54:28
    Nahozenému puku si teď z brány daleko do hřiště vyjel Hanuljak a svým zásahem vrátil hru opět pod kontrolu Mostu.
    Prohra Třebíče znamená udržení Mostu v první lize.

     
    53:42
    Po ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu, Třebíči se nakonec podařilo dostat do třetiny hostů. Na přihrávku před Hanuljakem teď čekal Petelin, také se jí dočkal, ale puk nedokázal zpracovat.
     
    53:10
    Třebíč se osvobozuje z tlaku hostů pouze na základě prostého vyhození puku do středního pásma.
     
    51:59
    Hra Mostu působí už delší dobu výrazně lepším dojmem, ke vstřelení dalšího gólu chyběly v řadě střel pouze centimetry.
     
    50:36
    Kamil Charousek ve vlastní třetině zachytil puk a přes celé hřiště dovezl ho před Vejmelku, objel zezadu jeho bránu a poslal kootuč do mezikruží, kde jeho přihrávku spálil jeden ze spoluhráčů.
     
    50:28
    Po vhazování před bránou hostů končí puk v hledišti. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    49:51
    Po delší době předvedla Třebíč z hokejky Jakuba Bartoňe pěknou střelu od modré, ale Hanuljak s ní neměl téměř žádnou práci.
     
    48:33
    Ve vhazování před Hanuljakem uspěli hráči Třebíče, teď to vypadalo, že Všetečka propasíruje puk kolem pravé tyče brány hostů, nestalo se tak.
     
    47:12
    Domácí si stále neví rady s dnes rychlejším a lépe kombinujícím soupeřem. Havlíček vyváží puk do třetiny domácích, kde se k němu sice Horácká Slávia dostala, ale nebyla se šancí schopna nic udělat.

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 16. Kristl (Přibyl) – 9. Doležal (Alinč, Tauš), 15. Řehoř (Hora), 23. Doležal (Černý, Alinč), 40. Havlíček (Řehoř, Charousek), 57. Rod (Hanzl)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Svoboda) – Podlipnik, Čejka, Bartoň, Šaur, Přibyl, Schejbal, Hort – Kristl, Juráň, Čech – Psota, Polodna, Švec – Horký, Dolníček, Petelin– Všetečka, Matov, Kajnar – Baldwin.
    HC Most: Hanuljak (Mouček) – Cvrk, Hora, Strejček, Zeman, Černý, Charousek, Šesták – Řehoř, Havlíček, Kubinčák – Doležal, Alinč, Tauš – Smolka, Hanzl, Nedrda – Slavíček, Rod.

    Rozhodčí: Schmejkal – Kreuzer, Křivohlavý

    Diváci: 720
    ocianews.com