Novosibirsk – Magnitogorsk 3:4 (po pr.) | Ufa – Omsk 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Sibir Novosibirsk
3:4 (0:1, 1:1, 2:1 - 0:1) Stav série: 1:3
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 14.03.2016, 14:30 • Ice Sports Palace Sibir • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prodloužení bylo nakonec hodně krátké. Hosté najeli do útočné třetiny, ačkoliv špatně střídali a z hole Sergeje Mozjakina se dostali do vedení 3:1 v této sérii.

    Já se s vámi loučím a přeji krásný zbytek dnešního dne. (17:19:20)
     
    Konec zápasu.
     
    Ještě hráči s rozhodčím diskutují, ale ten své stanovisko nejspíše nezmění. Nejvíce se angažoval český brankář Alexandr Salák, který je opravdu rozhněván.
    60:51 Sergej MOZJAKIN - 3:4
     
    60:51
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, Metallurg dává branku a rozhoduje o třetím bodu do této série! Většina hráčů Novosibirsku ale protestuje, protože hosté hráli nejspíše v šesti. Následně se do útoku prodral SERGEJ MOZJAKIN, který si najel z levé strany mezi kruhy, odkud střelou pod víko rozhodl! Bez asistence.
     
    60:15
    Sergej Mozjakin objel branku a posílal puk před ní. Tam se ale nikomu z hráčů nepovedlo svou akci zakončit brankou.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Končí nám třetí třetina a my uvidíme první prodloužení v této sérii. Na začátku třetí části vyrovnal svou brankou stav utkání Sergej Gimajev. Domácí fanoušky ale následně rozhněval Wojtek Wolski, který vystřelil vedení svému celku osm minut před koncem. Na třetí bod si ale hosté musejí počkat, protože pětadvacet sekund před koncem vyrovnal na 3:3 Calle Ridderwall!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje semifinálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

    59:35 Calle RIDDERWALL - 3:3
     
    59:35
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, neskutečné! Už to vypadalo, že se domácím nepovede vyrovnat. Na to se nemohl koukat CALLE RIDDERWALL, který proklouzl do útočné třetiny a střelou z levého kruhu do pravé šibenice posílá utkání do prodloužení! Bez asistence.
     
    59:16
    Maxim Šalunov si s pukem najel mezi kruhy, ale svou technickou střelou nedokázal překonat brankáře. Puk byl nazvednut nad branku.
     
    58:27
    Salák opouští svou klec a domácí hrají powerplay! Hosté tak mají jedinečnou šanci přidat třetí bod v této sérii!
     
    57:42
    Skvělé tempo vidíme na konci tohoto utkání. V mezikruží se k puku dostal Oleg Gubin, kterému se ale jeho střelou zápěstím nepovedlo překonat Košečkina!
     
    57:29
    Rozhodnutí dnešního utkání mohl zaznamenat Tomáš Filippi, ale ten svým únikem po levé straně nedokázal překonat jeho českého parťáka!
     
    56:41
    Akce Sibiru byla zakončena přihrávkou na pravý kruh, odkud pálil jeden z hráčů. Tomu se ale nepovedlo svou střelou překonat pozorného brankáře.
     
    56:28
    Domácím se následně nepovedlo udržet puk na svých hokejkách. Hosté tak kotouč poslali obloukem za branku brankáře domácích.
     
    55:49
    Puk před branku dostal obránce Sergej Šumakov, kterému se svým bekhendem nadvakrát nepovedlo překvapit pozorného brankáře Košečkina.
     
    55:19
    Hosté si přihrávali v obranné třetině, ale následně se jim nepovedlo puk udržet, a ten se objevil za brankou Sibiru, kde modří kombinují.
     
    54:54
    Nyní ale nesledujeme nějaký tlak domácího celku. Magnitka se spíše dobře brání a nepouští sibiřský celek do zakončení.
     
    54:00
    Pro domácí celek se začíná čas hodně rychle krátit. Povede se domácím odvrátit vedení Magnitky v sérii dvoubodovým rozdílem?
     
    53:07
    Nebezpečnou střelu z pravého kruhu vyslal Alexandr Sjomin, kterému se ale svým pokusem nepovedlo počtvrté překonat pozorného Saláka.
     
    52:34
    Domácí se hned ženou do útočného pásma, kde by chtěli stav utkání opět vyrovnat. Jestli se jim to povede, těžko říct.
    51:35 Wojtek WOLSKI - 2:3
     
    51:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je rána pro zatím aktivnější domácí celek v této třetině. Tomáš Filippi najel do útočné třetiny a našel skvěle postaveného WOJTEKA WOLSKIHO, který střelou na zadní tyčku vrátil svému celku vedení! Asistence: Tomáš Filippi, Alexej Bereglazov.
     
    51:05
    Magnitce se nepovedlo svou akci zakončit, a tak se domácí hokejisté snažili prodrat do útočného pásma, což se jim nepovedlo.
     
    50:29
    Na trestných lavicích jsou dva hráči na obou stranách. Jde o hráče, kteří se do souboje nejvíce pustili.
     
    50:29
    Alexandr Salák přikryl puk, ale zbytečně do jeho výstroje ještě píchl Jevgenij Timkin. Po této akci se strhla mela, která bude oceněna trestnými minutami.
     
    49:59
    Žádná obrana, oba celky hrají směrem dopředu hodně aktivně! Vidíme jede útok za druhým, bude zajímavé sledovat, kdo bude nakonec úspěšnější.
     
    49:25
    Nebezpeční byli spíše hosté. Sergej Mozjakin přihrával před branku, kde se ale nikomu v bílém nepovedlo skórovat.
     
    48:47
    Domácí hokejisté s pukem najeli do útočné třetiny, kde si aktivně přihrávají. Uvidíme, jestli se jim povede vymyslet nějakou nebezpečnou akci.
     
    48:05
    V útočném pásmu jsou nyní aktivní hosté, kteří tam kombinují. Domácí ovšem hrají hodně odhodlaně a v této periodě jsou lepším celkem.
     
    47:28
    Elegantně se do útočné třetiny prodral Oleg Gubin, kterému se ale následně nepovedlo vystřelit, či lépe přihrát. Před první komerční přestávkou je ovšem stav utkání vyrovnaný, 2:2.
     
    46:37
    Oba celky jsou rázem opatrnější. Čeká nás rozhodnutí v základní části, nebo uvidíme nekonečné prodloužení, které rozhodne o držiteli důležitých bodů?
     
    45:58
    Následně se po levé straně prodíral Sergej Mozjakin, který byl ale bránícími hráči obrán o puk. Magnitka se ale k puku dostala zpět.
     
    45:12
    Hned po vstřelené brance se do tlaku ale dostali hosté, kterým se ovšem nepovedlo své snažení zakončit brankou.
    44:26 Sergej GIMAJEV - 2:2
     
    44:26
    Sibir právě vstřelil branku!
    Vlna euforie vypukla v ledovém paláci v Sibiři! Po vyhraném vhazování se do puku opřel obránce SERGEJ GIMAJEV, jehož dělovka propadla až za záda brankáře Košečkina! Asistence: Oleg Gubin.
     
    44:10
    Magnitka je pod obrovským tlakem. Podruhé v krátkém časovém sledu vyhodili kotouč za branku českého brankáře. Jednou z toho bylo zakázané uvolnění.
     
    43:27
    Dobrá přesilovka od domácích, která nyní končí. Závěrem se do prázdné branky mohl prosadit jeden z hráčů, který ale kotouč netrefil.
     
    42:34
    Po dlouhé kombinaci pálil z levého kruhu Maxim Ignatovič. Branka byla již opuštěná a ruský obránce mířil do prázdné klece, ale nakonec trefil jen nohu bránícího hráče!
     
    41:35
    A je tu dokonce přesilovka! Viktor Antipin za brankou hákoval útočícího hráče a dostává dvouminutový trest.
     
    41:15
    Sibir je začátkem třetí třetiny hodně aktivní a jde vidět, že jde hodně sebevědomě za vyrovnáním stavu utkání.
     
    40:16
    Domácí se hned dostali do dobré akce, která byla zakončena střelou z pravého kruhu. Košečkin byl ale proti prvnímu pokusu této periody připraven.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina končí za stavu 1:1! Hosté byli na začátku o něco aktivnější, a to díky nabídnutým přesilovkám. Do dvoubrankového vedení dostal hosty přesnou střelou z mezikruží Tomáš Filippi. Domácím se ovšem povedlo z hole Olega Gubina snížit, a tak se můžeme těšit na pravé hokejové drama ve třetí třetině.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Magnitka si najel s pukem do střední třetiny, kde vyhozením na branku českého brankáře ušetřila cenné sekundy na konci této periody.
     
    39:07
    Po střele obránce Verešagina se snažil před brankou prosadit jeden z domácích, ale ten z otočky trefil jen betony připraveného brankáře.
     
    38:28
    Nebezpečně od modré čáry pálil Sergej Šumakov, kterému se ale jeho pokusem nepovedlo trefit branku hostujícího brankáře.
    Domink Furch podává v letošní sezoně výborné výkony, ve kterých pokračuje i v play-off!

     
    37:35
    Metallurg vyhodil puk ze své třetiny a fanoušci se dožadovali odpískání zakázaného uvolnění. Rozhodčí ovšem ukázal, že to bylo tečované.
     
    36:48
    Utkání by rázem mohlo dostat nový náboj a my bychom mohli vidět ještě napínavou podívanou na obě strany. Před námi je ještě nějakých dvaatřicet minutek.
    36:07 Oleg GUBIN - 1:2
     
    36:07
    Sibir právě vstřelil branku!
    Nyní to již vyšlo! Sergej Šumakov projel před branku, kam dostal přihrávku, ale zakončit se mu nepovedlo. V pádu ovšem dokázal přihrávkou na pravý kruh najít OLEGA GUBINA, který se střelou do poloprázdné branky dokázal prosadit! Asistence: Sergej Šumakov.
     
    35:44
    Domácí se nyní dostali do velké šance, která ale nebyla zakončena přesnou přihrávkou. David Ullström mohl střílet, ale místo toho ještě přihrál.
     
    35:14
    O něco aktivnější jsou nyní domácí, ale těm se nedaří projít skrz bránící hráče Magnitogorsku. Ti nyní vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    34:27
    Wolski byl nejdříve dvakrát u mantinelu tvrdě dohrán, ale následně přece jen mohl zahrozit. Přihrávku se mu ovšem nepovedlo zachytit.
     
    33:44
    Vladislav Kaletnik zkoušel projít s pukem do zakončení po pravé straně, ale touš se mu nepovedlo ani jednou uzmout a následně s ním lépe zahrozit.
     
    33:04
    Metallurg zkoušel projít středem ledové plochy, ale tam byli jeden z hráčů zastaven pozornou obranou domácího celku. Ti se ale do útočného pásma neprodrali.
     
    32:34
    Po dlouhé kombinaci se povedlo domácímu celku vybojovat útočné pásmo, a tak bude následovat buly na levé straně.
     
    31:09
    Sibir kombinuje za vlastní brankou, odkud by rád vymyslel nějakou zajímavou akci, která by skončila první brankou v síti brankáře Košečkina.
     
    30:27
    Tempo hry se v posledních sekundách lehce uklidnilo. Magnitka hraje skvěle, vede 2:0 a pomalým tempem jde za třetím bodem v sérii.
     
    29:43
    A tak se do útočného pásma dostali opět hosté, kteří střelou na českého brankáře, který již dvakrát inkasoval, vybojovali útočné pásmo.
     
    28:50
    Hokejisté v modrém se do útoku dostali i podruhé, ale ani nyní nebyla k vidění jakákoliv šance, která by byla zakončena brankou.
     
    28:10
    Domácím se povedlo vyvést puk z obranné třetiny v momentě, kdy jsou již kompletní. V útoku se jim ale nepovedlo vymyslet cokoliv produktivního.
    Sibir zatím prohrává v sérii s Magnitogorskem 1:2! Podaří se Novosibirsku dnes srovnat stav série?

     
    27:34
    K puku se před brankou Saláka dostal také Jan Kovář, který sice skákavý puk zasáhl, ale do branky se mu jej nepovedlo poslat. Salák byl připraven.
     
    27:07
    Metallurgu se v přesilovce zatím nedaří a nyní kombinují na vlastní polovině. Domácí puk vyhodili a následně nebezpečně napadají.
     
    26:40
    První pokus v této přesilovce vyslal z levé strany Sergej Mozjakin, ale jeho pokus byl obětavým hráčem zblokován. Následně puk skončil u Saláka.
     
    26:04
    A další výhoda pro hosty. Obránce Naumov přidržel hostujícího Kosova, který následně skončil na mantinelu. Přesilovka pro Magnitku.
    25:53 Tomáš FILIPPI - 0:2
     
    25:53
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní to ale hostujícímu celku vychází! Puk dostal mezi kruhy český útočník TOMÁŠ FILIPPI, který se dokázal svižnou a přesnou ránou prosadit. Skvěle a přesně mu ovšem přihrál Alexander Sjomin. Asistence: Alexander Sjomin, Bogdan Potěchin.
     
    25:17
    Ex-liberecký útočník se následně prodral do útočného pásma po levé straně. Z blízkosti zkoušel překonat Saláka střelou pod víko, ale trefil jen břevno!
     
    24:47
    Následná dlouhá kombinace hostů byla zakončena dělovkou z levého kruhu. Tomáš Filippi. ovšem nedokázal překonat českého brankáře.
     
    23:55
    Pokračuje se přesilovkou hostujícího celku. Domácím se ovšem hned po buly povedlo vyhodit a nyní vysoko napadají, což Magnitce dělá velké problémy.
     
    23:38
    Wojtek Wolski inkasuje dvouminutový trest za nedovolené bránění. Následné tresty se ještě řeší a uvidíme, jak se nakonec vyřeší.
     
    23:38
    Po nebezpečné střele z pravé strany, kterou Salák skvěle dokázal zachytit, projel kolem českého brankáře Wojtek Wolski, jenž mu nohou sundal helmu. Jeden z bránících hráčů Sibiru se do polského hráče pustil a za brankou jej pořádně mlátil!
     
    23:27
    Hra se nám lehce přitvrzuje a vidíme důraznou hru. Dvouminutový trest inkasuje Sergej Gimajev, který podrazil jednoho z hostů.
     
    22:42
    Od modré čáry to zkoušel Alexej Bereglazov, kterému se ale nahozením nepovedlo trefit branku, či ohrozit brankáře v brance.
     
    22:28
    Magnitka se vydala do útoku, ale tam se jim nepovedlo puk udržet. Následně se jej tak zmocnili domácí, kteří jej ale poslali jen na zakázané uvolnění.
     
    21:43
    Začátkem druhé třetiny se hraje opět na obě strany, ale zatím jsme žádnou vyloženou akci neviděli. Uvidíme, co nabídnou následné minutky.
     
    20:52
    Wojtek Wolski nahodil puk na branku českého brankáře, ale ten puk zachytil a hned přihrál na své spoluhráče, jenž se ženou do útoku.
     
    20:20
    Hosté se hned dostali do útočného pásma, kde se jim ale puk následně nepovedlo udržet. Jeden z hráčů se následně pustil do Jana Kováře, ale nic z toho nakonec nebylo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky jsou zpět na ledové ploše, a tak nám může začít druhá třetina utkání play-off mezi Novosibirskem a Magnitogorskem.
     
    Půvabná první třetina končí zaslouženým vedením hostujícího celku. Již od prvních sekund jsme viděli aktivní hru na obě strany. V útočném snažení domácích ovšem ujeli hosté. Jan Kovář naservíroval kotouč na hokejku Danise Zaripova, kterému se přesnou střelou povedlo skórovat. Následně byli hosté jednoznačně lepší, ale druhou branku se jim nepovedlo přidat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    Martinu Eratovi se zatím v play-off daří, na svém kontě má již šest bodů (1+5, a patří k nejproduktivnějším hráčům svého týmu!

     
    19:54
    V závěrečných sekundách posílal ještě puk na branku z levého kruhu Arťom Vorošilo. Branku se mu ovšem trefit nepovedlo, a tak končí třetina bez další akce.
     
    19:06
    Aktivní hrou hostů, kteří již nikam nespěchají a kombinují na vlastní polovině, se rozeběhla poslední minuta atraktivní první třetiny.
     
    18:24
    Magnitogorsku se aktuálně nedaří projít do útočné třetiny a jejich přesilovka pomalým tempem míří ke svému konci. Šancí bylo dost.
     
    17:49
    Domácím se následně povedlo puk vyhodit z obranného pásma a již hrají ve čtyřech. Za pár sekund naskočí do hry také pátý hráč.
     
    17:26
    Krásná kombinace hostů byla zakončena přihrávkou zpoza branky na volného útočníka mezi kruhy, kterému se ale nepovedlo kotouč trestuhodně trefit.
     
    16:52
    Alexander Salák musel po pár přihrávkách řešit dělovku od modré čáry, kterou se mu ale nakonec povedlo ukrýt ve své lapačce.
     
    16:35
    Maxim Ignatovič před brankou podržel jednoho z hráčů Magnitky a posílá svůj celek do tří hráčů. To budou krušné chvilky.
     
    16:33
    Následně to bekhendovým pokusem z pravého kruhu zkoušel také Alexander Semin, kterému se sice branku vstřelit nepovedlo, ale bylo to s faulem.
     
    16:12
    Až na druhý pokus se povedlo Alexeji Bereglazovi ohrozit svým pokusem branku českého brankáře. Ten byl ale pukem trefen přesně do nastavené lapačky!
     
    15:53
    Hosté si zahrají svou první přesilovku. Tomáš Vincour ve středním pásmu sekl jednoho z hráčů Magnitky, a dostává za to dvouminutový trest.
     
    15:24
    Hodně dlouho se bojovalo o puk u mantinelu v útočném pásmu Novosibirsku. Domácím se nakonec povedlo puk vybojovat, ale ten byl následně nahozen jen za branku.
     
    14:54
    Další útok hostujícího celku, který vedl Danis Zaripov, byl ukončen poté, co se rozhodčí všiml ofsajdu. Vhazuje se tedy ve středu ledové plochy.
     
    14:01
    Zpoza obránce to zkoušel útočník Kaletnik. Jeho pokus z mezikruží byl ovšem zbloková a k Salákovi jen lehce doklouzal.
     
    13:45
    Sibir, který byl v úvodu utkání o něco aktivnější, je nyní pod tlakem Magnitogorsku. Ten se aktuálně snaží vymyslet směrem dopředu cokoliv, co by mohlo skončit druhou brankou.
     
    13:09
    Následně se ale hostující hokejisté dostali do ofsajdového postavení, a tak se píská. Následuje komerční přestávka a buly ve středním pásmu.
     
    13:01
    Hosté jsou nabuzeni a nyní rozvíjejí další akci zpoza své branky. Metallurg se dostal do důležitého vedení, které bude chtít udržet a následně také navýšit.
     
    12:11
    Po následném útoku se nepovedlo domácím cokoliv vymyslet a po nepřesné přihrávce se píská zakázané uvolnění. Po něm se bude vhazovat po levici Saláka.
    11:44 Danis ZARIPOV - 0:1
     
    11:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To se ale daří z následného útoku hostujícího celku! Jan Kovář ujel s pukem po levé straně a v pravý čas našel volného DANISE ZARIPOVA, který rychlou střelou z pravého kruhu překonal Alexandra Saláka a otevřel skóre utkání! Asistence: Jan Kovář, Sergej Mozjakin.
     
    11:30
    Pokračuje se aktivní hrou domácích, kteří jsou hodně aktivní, ale branku se jim zatím vstřelit nepovedlo.
     
    10:21
    V následném útoku byl Calle Ridderwall, který se odhodlal ke střele zpoza obranu, ale i jeho pokus byl zakončen pohotovým zákrokem Košečkina.
     
    10:06
    Magnitka najela do útočného pásma. Jeden z hráčů přenechal puk Jaroslavu Kosovi, kterému se ale jeho střelou po ledě nepovedlo skórovat.
     
    09:22
    Po aktivitě hostů se do útoku prodrali také domácí, ale těm se tam nepovedlo cokoliv vymyslet. Jejich snažení ovšem pokračuje.
     
    08:32
    V šanci se ovšem objevili následně také hosté. Obránce Chris Lee najel do útočné třetiny po pravé straně, odkud se mu ale jeho střelou nepovedlo překonat připraveného Saláka!
     
    08:05
    Zatím sledujeme opravdu pohledný hokej na obě strany. Máme se ještě na co těšit. Uvidíme, kterému celku se povede skórovat jako prvnímu.
     
    07:23
    Další nebezpečná akce domácího celku. Po pravé straně vjel do třetiny David Ullström, který nahrnul kotouč před branku. Tam se zkoušel prosadit Tomáš Vincour, jenž ale trefil jen betony brankáře!
     
    06:56
    Po levé straně tak zahrozil domácí kapitán Kopejkin, kterému se ale nepovedlo svou akci zakončit střelou. Skvěle střeleckou pozici vykryl obránce Metallurgu.
     
    06:24
    Metallurg následně zahrozil útokem po levé straně, který ale ideální střelou na branku českého brankáře zakončen nebyl.
     
    05:35
    Stále se ale domácímu celku nedaří kombinovat v útočném pásmu a do konce přesilové hry zbývají poslední sekundy. Magnitka první oslabení přežije.
     
    04:42
    Sibir se dostal po rychlém nahození před branku, odkud jeden z hráčů přihrával k tyčce, ale tam se nikomu v modrém nepovedlo svou akci zakončit.
     
    04:01
    Domácím prvotní tlak nevyšel a hostům se povedlo poslat puk ze své třetiny až za branku Alexandra Saláka, odkud vidíme další akci.
     
    03:41
    A bude tu také první přesilovka pro domácí celek. Danis Zaripov si u mantinelu počínal nedovoleně a odpyká si za to dvouminutový trest.
     
    03:31
    Další útok Magnitky. Po levé straně zahrozil jeden z hostů, kterému se ovšem jeho vysokou střelou povedlo trefit jen dobře postaveného Saláka.
     
    02:51
    Do útoku se po snažení Novosibirsku prodrali hosté. Jeden z hráčů projel po levé straně, ale následná klička nebyla zakončena vstřelenou brankou.
     
    02:22
    Domácí kombinovali na útočné polovině, ale přihrávka zpoza branky na volného hráče nebyla přesná a skončila jen mimo.
     
    01:48
    Arťom Vorošilo se s pukem na hokejce prodral po pravé straně až před branku, odkud posílal puk do brankoviště. Tam se ale nikomu nepovedlo svojí akci zakončit gólově!
     
    01:27
    Sibiřský celek nyní klidní hru a kombinuje za svou brankou, odkud by rád rozjel svou první útočnou akci utkání.
     
    00:49
    Následovalo další snažení hostí a k vidění byl velký závar před brankou českého brankáře, ale puk se v síti nakonec neobjevil.
     
    00:27
    Před branku se prodíral Sergej Mozjakin, ale tomu se z dobré pozice nepovedlo svou akci zakončit první brankou utkání.
     
    00:03
    Úvodní buly vyhráli domácí hokejisté, kteří hned zahrozili po pravé straně, ale rozhodčí jim odpískal ofsajdové postavení.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásné odpoledne přeji všem fanouškům ruské KHL. Za pár sekund nás čeká úvodní buly čtvrtého zápasu mezi Novosibirskem a Magnitogorskem. V utkání je plno česko-slovenských hráčů, které bude zajímavé sledovat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HK Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Verešagin, Menšikov, Naumov, Mišarin, Beljakov, Meszároš, Ignatovič, Gimajev – Ridderwall, Ullström, Vincour – Bobrov, Vorošilo, Fefelov – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Bereglazov, Lee, Tereščenko, Chabarov, Osipov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Wolski, Semin, Filippi – Kajgorodov, Kosov, Potěchin – Kaletnik, Železkov, Timkin – Platonov

    Rozhodčí: Gofman, Ansons – Sivov, Šeljanin.
     
    Na dnešní utkání je údajně vyprodáno, a tak můžeme konstatovat, že dnešní utkání bude sledovat 7400 diváků.
     
    Československá stopa v play-off

    Alexander Salák (SIB) – 8 zápasů, 95% úspěšnost
    Andrej Meszároš (SIB) – 7 zápasů, 4 body (1+3)
    Tomáš Vincour (SIB) – 8 zápasů, 3 body (1+2)
    Jan Kovář (MET) – 9 zápasů, 9 bodů (4+5)
    Tomáš Filippi (MET) – 9 zápasů, 4 body (2+2)
     
    Předchozí utkání série

    1. zápas
    Metallurg Magnitogorsk 3:1 HK Sibir Novosibirsk
    4. Sjomin (Wolski, Běreglazov), 6. Mozjakin (Lee, Zaripov), 59. Sjomin (Wolski) – 31. Meszároš (Bobrov, Kopejkin)

    2. zápas
    Metallurg Magnitogorsk 1:3 HK Sibir Novosibirsk
    44. Zaripov (Kovář, Mozjakin) – 17. Šumakov (Sannikov, Šalunov), 22. Ullström (Meszároš, Ignatovič), 38. Meszároš (Ullström, Ridderwall)

    3. zápas
    HK Sibir Novosibirsk 1:5 Metallurg Magnitogorsk
    22. Ignatovič (Ridderwald) – 14. Antipin (Kovář), 21. Kovář, 34. Kovář (Lee, Mozjakin), 35. Potěchin (Kajgorodov, Kosov), 46. Mozjakin (Zaripov, Kovář)
     
    Za stavu 2:1 pro Metallurg Magnitogorsk se v Novosibirsku odehraje čtvrté, hodně důležité utkání série. Sibir v čele s českým brankářem Alexandrem Salákem, či forvardem Tomášem Vincourem, bude chtít stav série vyrovnat, ale nebude to nic lehkého.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 37. Gubin (Šumakov), 45. Gimajev (Gubin), 60. Ridderwall – 12. Zaripov (Kovář, Mozjakin), 26. Filippi (Sjomin, Potěchin), 52. Wolski (Filippi, Bereglazov), 61. Mozjakin


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Verešagin, Menšikov, Naumov, Mišarin, Beljakov, Meszároš, Ignatovič, Gimajev – Ridderwall, Ullström, Vincour – Bobrov, Vorošilo, Fefelov – Sannikov, Šalunov, Šumakov – Žafjarov, Gubin, Kopejkin
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Bereglazov, Lee, Tereščenko, Chabarov, Osipov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Wolski, Sjomin, Filippi – Kajgorodov, Kosov, Potěchin – Kaletnik, Železkov, Timkin – Platonov

    Rozhodčí: Gofman, Ansons – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 7 400
    Novosibirsk 1 4 Magnitogorsk
    #1 Úterý 08.03.2016 • 12:30
    Magnitogorsk - Novosibirsk 3:1
    #2 Čtvrtek 10.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Novosibirsk 1:3
    #3 Sobota 12.03.2016 • 12:30
    Novosibirsk - Magnitogorsk 1:5
    #4 Pondělí 14.03.2016 • 14:30
    Novosibirsk - Magnitogorsk 3:4 po prodl.
    #5 Středa 16.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Novosibirsk 2:1
    bahis siteleri