Pittsburgh – Carolina 4:2 (kon.) | Columbus – Detroit 1:3 (kon.) | New Jersey – Minnesota 7:4 (kon.)
Toronto – Florida 1:4 (kon.) | Nashville – NY Islanders 4:2 (kon.) | Dallas – Tampa 4:3 (kon.)
Arizona – San Jose 3:1 (kon.) | Los Angeles – NY Rangers 4:3 (po pr.)
konec
Nashville Predators
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
New York Islanders
Pátek 18.03.2016, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:03 Austin WATSON - 4:2
     
    59:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Už v momentě, kdy to hosté zkoušeli bez gólmana, se kotouče zmocnil AUSTIN WATSON a poslal ho do opuštěné branky Ostrovanů – 4:2. Asistence: Mike Fisher a Colin WIlson.
     
    56:23
    Tak pozor! Přesilovka nebude! Rozhodčí se během reklamní pauzy poradili a vzali trest pro Arvidssona zpět.
     
    48:27
    Sraženou přihrávku Neala si zpracoval Bitetto rukavicí. Domácí obránce se následně dostal až před Greisse, kterého objel, ale z ostrého úhlu už netrefil odkrytou klec!
     
    47:23
    Tavares se před brankou šikovně uvolnil. Svou střelu ale nenasměroval mezi tyče!
     
    44:28
    Smith přenechal kotouč do druhé vlny Forsbergovi, který mohl střílet. Ještě se ale pokusil o objetí brankáře Greisse a velkou šanci prováhal.
     
    43:38
    Ribeiro dostal od Forsberga pěknou přihrávku před branku. Z bezprostřední blízkosti zamířil těsně mimo!
    41:55 Brock NELSON - 3:2
     
    41:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je to o jediný gól! Skvělou práci odvedl BROCK NELSON, jenž přehrál hned trojici bránících hráčů a vše zakončil střelou, která propadla Rinnemu za brankovou čáru mezírkou mezi betonem a vyrážečkou. Asistence: Thomas Hickey.
     
    39:44
    Cal Clutterbuck projel odvážně středním pásmem a po přejetí útočné modré vystřelil přes obránce. Rinne měl štěstí, zachránila ho levá tyčka z jeho pohledu!
     
    38:23
    Krásnou nabídku Josiho tečoval před brankou James Neal. Greiss stačil natáhnout pravý beton a zabránit dalšímu gólu ve své síti!
     
    35:00
    Konečně se hosté trochu probudili! Buychukův projektil vyrazil Rinne k Princovi, který dorážel do poloodkryté branky. Domácí brankář byl ale výborný a vyrážečkou stačil touš vytěsnit!
    29:54 Ryan JOHANSEN - 3:1
     
    29:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds vedou už o dvě branky! James Neal vysunul z prvního doteku RYANA JOHANSENA, který ujel hostujícím obráncům a svůj únik zakončil střelou k bližší tyči Greissovy svatyně. Asistence: James Neal a Anthony Bitetto.
    28:13 Ryan ELLIS - 2:1
     
    28:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí početní výhodu využívají a opět vedou! Ryan Johansen nahrál na pravý kruh RYANU ELLISOVI, jenž se z první trefil nad levé rameno Thomase Greisse – 2:1. Asistence: Ryan Johansen a Mattias Ekholm.
     
    27:15
    Hostující Cal Clutterbuck podrazil Romana Josiho a po reklamní pauze tak začne první přesilovka dnešního zápasu. Tu si zahrají domácí.
    26:02 Ryan PULOCK - 1:1
     
    26:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnání Ostrovanů! Po vyhraném buly Tavarese se dostal kotouč na modrou čáru k RYANU PULOCKOVI a jeho pokus skončil až za zády Rinneho, který vůbec nic neviděl. Puk skončil v horním růžku domácí svatyně. Pulock tak zaznamenal svůj premiérový zásah v NHL. Asistence: John Tavares.
     
    25:11
    Domácí zcela rozebrali obranu soupeře! FIlip Forsberg už měl před sebou úplně prázdnou branku, ale fantasticky zakročil obránce Calvin de Haan, jenž kotouč srazil hokejkou vedle tyčky. Neuvěřitelné!
     
    18:49
    Teď už si Preds vytvořili velkou šanci! Smith počkal, až mu najede před branku obránce Ryan Ellis. Ten si stáhl kotouč na bekhend, ale padající Greiss stačil zabránit gólu!
    09:15 James NEAL - 1:0
     
    09:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Calle Järnkrok vybojoval v útočném pásmu puk a krásnou přihrávkou z rohu kluziště vyzval ke skórování JAMESE NEALA, jenž měl před sebou odkrytou branku. Asistence: Calle Järnkrok.
     
    04:26
    Fisher našel na ose hřiště Romana Josiho! Nejproduktivnější bek Nashvillu tvrdě vypálil, ale Thomas Greiss předvedl skvělý zákrok!

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Neal (Järnkrok), 29. Ellis (Johansen, Ekholm), 30. Johansen (Neal, Bitetto), 60. Watson (Fisher, Wilson) – 27. Pulock (Tavares), 42. Nelson (Hickey)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Jackman, Bitetto – Neal (A), Johansen, Järnkrok – Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher (A), Salomäki – Watson, Sissons, Wilson. Trenér: Peter Laviolette
    New York Islanders: Greiss (Berube) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Hickey, Pulock – Okposo (A), Tavares (C), Bailey – Lee, Nielsen (A), Kuljomin – Bernier, Nelson, Prince – Clutterbuck, Strome, Martin. Trenér: Jack Capuano

    Rozhodčí: Luxmore, Pollock – Lazarowich, Nowak

    Diváci: 17113
    bahis siteleri