Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.) | Finsko – USA 1:2 (kon.) | Japonsko – Švédsko 0:2 (kon.)
Kanada – Rusko 8:1 (kon.)
konec
Finsko
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
USA
Středa 30.03.2016, 00:30Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:09 Jocelyne LAMOUREUXOVÁ-DAVIDSONOVÁ - 1:2
     
    35:09
    USA právě vstřelilo branku!
    Američankám se podařilo vsítit další branku a strhávají tak vedení na svou stranu. JOCELYNE LAMOUREUXOVÁ-DAVIDSOVÁ dostala zpoza finské branky přihrávku přímo do mezikruží, odkud se svou střelou nemýlila. Už to pro americké barvy vypadá rozhodně lépe. Asistence: Anne Pankowkiová, Shiann Darkangelová.
    19:02 Hilary KNIGHTOVÁ - 1:1
     
    19:02
    USA právě vstřelilo branku!
    A přeci jenom se to Američankám povedlo. V poslední minutě první periody se o čistý průstřel od modré čáry postarala HILARY KNIGHTOVÁ a její tým se tak raduje z vyrovnávací branky. Asistence: Lee Steckleinová.
    05:03 Michelle KARVINENOVÁ - 1:0
     
    05:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Překrásná akce Finek končí brankou. Riikka Valilaová jela s MICHELLE KARVINENOVOU dvě na jednu a druhá jmenovaná poté dokázala svou bekhendovou střelu uklidit mezi tři americké tyče. Finský tým se tak ujímá vedení. Asistence: Riikka Valilaová, Mira Jalosuová.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. Karvinenová (Valilaová, Jalosuová) – 20. Knightová (Steckleinová), 36. Lamoureuxová-Davidsonová (Pankowskiová, Darkangelová)


    Finsko: Räisänenová (Keisalaová) – Lindstedtová, Hiirikoskiová, Kilponenová, Tuominenová, Jalosuová, Savolainenová – Nieminenová, Valilaová, Karvinenová – Niskanenová, Tulusová, Saariová – Hoviová, Kärnäová, Säkkinenová – Tanskanenová, Ollikainenová, Valkamaová
    USA: Vetterová (Rigsbyová) – Steckleinová, Pfalzerová, Lamoureuxová, Bellamyová, Bozeková, Picardová – Skarupaová, Stacková, Carpenterová – Deckerová, Knightová, Coyneová – Dugganová, Trivignová, Hickelová – Lamoureuxová-Davidsonová, Darkangelová, Pankowskiová

    Rozhodčí: Bordeleauová, Nakajamaová – Johanssonová, Strattonová
    bahis siteleri