Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Washington Capitals
Neděle 03.04.2016, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Martinook posouval puk v přečíslení dva na jednoho na Chipchuru a už se zdálo, že druhý jmenovaný pověsí puk do sítě, ale nakonec nejspíše trefil tyčku.
    53:58 Brad RICHARDSON - 3:0
     
    53:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    A teď už to bude hodně těžká práce pro hostující Washington Capitals, protože je tu třetí branka Coyotes a zdá se, že o dnešním vítězi začíná být pomalu rozhodnuto. Dlouho to vypadalo, že Coyotes pálit na branku ještě nehodlají, jenže pak poslal kus černé gumy do sítě BRAD RICHARDSON a Grubauer měl za svými zády už třetí kotouč ve třetí třetině. Teď už neměl moc velkou šanci na to, aby stihl ještě zasáhnout. Tak uvidíme, zda se skóre ještě do konce základní hrací doby nějak změní. Asistence: Max Domi.
     
    49:15
    Ale teď Alex Ovečkin trefil tyčku domácího zařízení a už jsme zase málem mohli sledovat drama. Nakonec Coyotes vyhazují kotouč pryč.
     
    47:46
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici musí domácí hokejista Kevin Connauton (ARI), který se provinil podražením. Přesilovka pro Washington.
    45:45 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:0
     
    45:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co nyní Arizona předvádí a rázem jsou za to domácí bojovníci odměněni. Čekali jsme déle jak dvě třetiny na vstřelení branky a teď tu máme hned dvě po sobě. A navíc obě ze strany Kojotů, kteří znovu zvedli diváky ze sedaček. Autorem druhého gólu celku z Glendale je obránce OLIVER EKMAN-LARSSON, který se výborně napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. A teď je na hokejistech Washington Capitals, aby ukázali, zda ještě stačí s výsledkem něco udělat. Hodně dobré momenty pro Arizonu na začátku třetí třetiny. Asistence: Alex Tanguay, Antoine Vermette.
    45:18 Shane DOAN - 1:0
     
    45:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali na začátku třetí třetiny první vstřelené branky tohoto zápasu a jsou to fanoušci Arizona Coyotes, kdo se může radovat. Je pravda, že rozhodčí chvíli váhali, zda se ještě nejít poradit na video, ale nakonec trefu uznávají. Nahozený puk na branku Washington Capitals dokázal tečovat do sítě brankáře Grubauera kapitán týmu Kojotů SHANE DOAN, jenž rozradostnil arénu a přidává sedmadvacátou branku do své sbírky v sezóně. Asistence: Max Domi.
     
    44:55
    Kuzněcov v další veliké šanci, když se protáhl sám až před brankoviště Arizony. Jenže Mike Smith ani teď nepochybil a zůstal v klidu, betonem zasáhl.
     
    41:36
    Max Domi ve slibné možnosti, jen těsně nedostal svým střeleckým pokusem do branky. Grubauer měl nyní i hodně štěstí, že se od něj puk neodrazil do klece.
     
    38:37
    Hra přerušena za domácí brankou poté, co se tam strhla malá potyčka a rozhodčí už to nemohl ponechat bez povšimnutí. Na trestnou lavici musí odjet Jordan Martinook (ARI), který dostává dvě minuty za hrubost. Takže je tu první přesilovka v zápase pro Washington.
     
    28:39
    Jenže teď je zase hrdinou Mike Smith, který zastavil rozjeté duo Ovečkin – Oshie. Ruský kanonýr sice dobře zakončoval zápěstím, ale Mike Smith si na něj výborně počíhal lapačkou a Ovečkin jen nevěřícně kroutí hlavou.
     
    23:32
    Máme tu také bitku, domácí hokejista Max Domi (ARI) se pustil do křížku s Natem Schmidtem (WSH). Byl to poměrně krátký souboj, o to ovšem ráznější. Oba borci pochopitelně dostávají tresty za rvačku a budeme moci pokračovat.
     
    17:26
    Až nyní Tanguay vyslal střelu z dálky a Grubauer vytasil výtečný zásah proti jeho pokusu. Brankář Washington Capitals zatím ve velmi dobré kondici.
     
    16:14
    Uvidíme na konci první třetiny první vyloučení zápasu, na trestnou lavici míří hokejista Washington Capitals Alexandr Ovečkin (WSH), který dle rozhodčího fauloval sekáním. A tak je tu šance na přesilovku pro domácí.
     
    08:39
    Smith a jeho další velmi dobrý zákrok, tentokráte okradl o gól Winnika, jenž už si dělal pomyšlení na skórování.
     
    03:39
    Anthony Duclair ve velmi dobré možnosti mezi kruhy. Když potom vypálil zápěstím, Grubauer jeho pokus vyrazil ramenem před sebe a zachránil svůj tým.
     
    01:26
    Antoine Vermette dokonce svou první střelou v zápase trefuje tyčku, už to klidně mohlo být 1:0 pro domácí, moc nechybělo.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 46. Doan (Domi), 46. Ekman-Larsson (Tanguay, Vermette), 54. Richardson (Domi)


    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Connauton, Michálek, Grossmann, Grant – Tanguay, Vermette, Duclair – Rieder, Dauphin, Tichonov – Domi, Richardson, Doan – Martinook, Gordon, Chipchura
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Schmidt, Carlson, Orpik, Orlov – Ovečkin, Johansson, Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Winnik, Richards, Galijev

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Rooney – Sharrers, Wheler

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri