Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:0 (0:0, 0:0, 3:0)
Washington Capitals
Neděle 03.04.2016, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:58 Brad RICHARDSON - 3:0
     
    53:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    A teď už to bude hodně těžká práce pro hostující Washington Capitals, protože je tu třetí branka Coyotes a zdá se, že o dnešním vítězi začíná být pomalu rozhodnuto. Dlouho to vypadalo, že Coyotes pálit na branku ještě nehodlají, jenže pak poslal kus černé gumy do sítě BRAD RICHARDSON a Grubauer měl za svými zády už třetí kotouč ve třetí třetině. Teď už neměl moc velkou šanci na to, aby stihl ještě zasáhnout. Tak uvidíme, zda se skóre ještě do konce základní hrací doby nějak změní. Asistence: Max Domi.
    45:45 Oliver EKMAN-LARSSON - 2:0
     
    45:45
    Arizona právě vstřelila branku!
    Neskutečné, co nyní Arizona předvádí a rázem jsou za to domácí bojovníci odměněni. Čekali jsme déle jak dvě třetiny na vstřelení branky a teď tu máme hned dvě po sobě. A navíc obě ze strany Kojotů, kteří znovu zvedli diváky ze sedaček. Autorem druhého gólu celku z Glendale je obránce OLIVER EKMAN-LARSSON, který se výborně napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. A teď je na hokejistech Washington Capitals, aby ukázali, zda ještě stačí s výsledkem něco udělat. Hodně dobré momenty pro Arizonu na začátku třetí třetiny. Asistence: Alex Tanguay, Antoine Vermette.
    45:18 Shane DOAN - 1:0
     
    45:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak jsme se přeci jen dočkali na začátku třetí třetiny první vstřelené branky tohoto zápasu a jsou to fanoušci Arizona Coyotes, kdo se může radovat. Je pravda, že rozhodčí chvíli váhali, zda se ještě nejít poradit na video, ale nakonec trefu uznávají. Nahozený puk na branku Washington Capitals dokázal tečovat do sítě brankáře Grubauera kapitán týmu Kojotů SHANE DOAN, jenž rozradostnil arénu a přidává sedmadvacátou branku do své sbírky v sezóně. Asistence: Max Domi.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 46. Doan (Domi), 46. Ekman-Larsson (Tanguay, Vermette), 54. Richardson (Domi)


    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Ekman-Larsson, Murphy, Connauton, Michálek, Grossmann, Grant – Tanguay, Vermette, Duclair – Rieder, Dauphin, Tichonov – Domi, Richardson, Doan – Martinook, Gordon, Chipchura
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Schmidt, Carlson, Orpik, Orlov – Ovečkin, Johansson, Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Beagle, Wilson – Winnik, Richards, Galijev

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Rooney – Sharrers, Wheler

    Diváci: 17 125
    bahis siteleri