Itálie – Německo 3:1 (kon.) | Rusko – Česko 5:0 (kon.) | Norsko – Švédsko 2:0 (kon.)
konec
Itálie
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Německo
Úterý 05.04.2016, 12:00 • Östersund Arena, Östersund (SWE) • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
    36:34 Florian PLANKER - 3:1
     
    36:34
    Itálie právě vstřelila branku!
    FLORIAN PLANKER střílí svůj druhý gól v úvodním utkání na šampionátu a posílá Itálii do dvoubrankového vedení!! Florian Planker na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho následná střela pod Simonem Kunstem zaplula do brány. Bez asistence.
    20:59 Gianluigi ROSA - 2:1
     
    20:59
    Itálie právě vstřelila branku!
    GIANLUIGI ROSA využívá přesilovou hru a otáčí vývoj utkání na stranu Itálie, která vede nad Německem 2:1!! Florian Planker předložil puk mezi kruhy pro vhazování Gianluigimu Rosovi, který z blízkosti vymetl pravou šibenici brány Simona Kunsta. Asistence: Florian Planker.
    11:57 Florian PLANKER - 1:1
     
    11:57
    Itálie právě vstřelila branku!
    FLORIAN PLANKER předvedl před bránou velký důraz a Italové jeho zásluhou vyrovnávají v závěru první části utkání na 1:1!! Florian Planker napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke střele, která byla se od jednoho z Němců odrazila do vzduchu, útočník Itálie ale vzápětí puk dojel a mezi třemi soupeři dokázal puk procedit za záda Simona Kunsta. Bez asistence.
    06:29 Bernhard HERING - 0:1
     
    06:29
    Německo právě vstřelilo branku!
    BERNHARD HERING střílí úvodní gól Německa na letošním evropském šampionátu a posílá Německo do vedení!! Robert Pabst našel krásnou přihrávkou Bernharda Heringa, který z blízkosti zamířil nikým neatakovaný k levé tyči. Asistence: Robert Pabst.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Planker, 21. Rosa (Planker), 37. Planker – 7. Hering (Pabst)


    Itálie: Araudo (Stilitano) – Rosa, Cavaliere, Radice, Macri, Parolin – Planker, Winkler, Kalegaris, Larch, Chiarotti (C), Andreoni, Depaoli, Corvino, Alexis Leperdi. Hlavní trenér: Massimo Da Rin de Lorenzo.
    Německo: Kunst (Brzoska) – Raedler, Jaster, Pabst, Sklorz – Disveld (C), Wolff, Kuhli-Lauenstein, Hering, Stumpe, Ellmer, Wedde. Hlavní trenér: Andreas Pokorny.

    Rozhodčí: Modig – Vanek, Fazekas
    bahis siteleri