Rusko – Finsko 4:2 (kon.) | Česko – Slovensko 4:3 (po pr.)
konec
Rusko
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Finsko
Sobota 09.04.2016, 14:00 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Po menší šarvátce jsou vyloučeni hráči na obou stranách za hrubost, Teemu Väyrynen (FIN) a Michajl Sidorov (RUS). Hra logicky pokračuje v poměru šest na tři.
     
    58:36
    23 sekund, to je časový úsek, po který se budou muset Rusové bránit dvojnásobné přesilovce soupeře. Nikita Li (RUS) je vyloučen na 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    56:59
    Seveřané si mohou přesilovou hru zopakovat, Michajl Vorobjev (RUS) je vyloučen za zbytečné podražení při napadání v útočném pásmu.
     
    54:56
    Na trestnou lavici míří Ivan Jemec (RUS) za hákování, Finové tak mohou vstřelit alespoň čestnou branku. Vybírají si proto oddechový čas.
     
    46:23
    Finové dostávají příležitost k tomu, aby vykřesali alespoň jiskřičku naděje. Nikolaj Čebykin (RUS) přidržel háčkem pronikajícího soupeře a je potrestán dvěmi minutami pobytu na lavici hříšníků.
     
    35:04
    Pavel Podlubošnov (RUS) zajistil, že se bude opět hrát v rovnovážném stavu. Dostává menší trest za sekání.
     
    34:37
    Další zbytečné vyloučení pro mladíky v bílo – modrém, Aartu Ruotsalainen (FIN) pošťoural vysokou holí obličej soupeře.
     
    31:42
    A z toho pramení další a další vyloučení na straně Suomi, Veeti Vainio (FIN) předvedl surový zákrok v podobě krosčeku. Podaří se ruským hokejistům opět využít přesilovku?
     
    26:38
    I Rusové si vyzkouší hru v oslabení, Artěm Čmychov (RUS) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    24:18
    Jen co Bannikov naskočil do hry, osazenstvo na trestné lavici se mění. Tentokrát se na ni posadí finský hráč, Jarkko Parikka (FIN) dostává menší trest za krosček.
     
    22:08
    Juhola si odmítnul Andreje Bannikova (RUS) a tlačil se před Cirkula, ten jej bez bázně a hany podťal, takže si jde odpočinout na trestnou lavici za podražení.
     
    10:55
    Máme tu první přesilovku, Otto Leskinen (FIN) si pomohl háčkem v souboji s Kaprizovem a odchází pykat.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Bannikov (Čebykin), 27. Gurjanov (Sidorov, Kaprizov), 40. Čebykin (Rykov, Sidorov), 52. Rykov (Kaprizov, Vorobjev) – 56. Borgström (Leskinen), 59. Ruotsalainen (Borgström)


    Rusko: Cirkul (Konstantin Volkov) – Sidorov, Rykov (C), Arťjem Volkov, Kudako, Platonov, Čmychov, Fazylzjanov, Bannikov – Kaprizov (A), Vorobjev, Gurjanov – Podlubošnov, Kvartalnov (A), Alexander Volkov – Mitjakin, Beljajev, Čebykin – Glotov, Li, Jemec.
    Trenér: Valerij Bragin.

    Finsko: Ruusu (Kaaerlehto) – Vainio, Jesper Mattila (A), Torpström, Leskinen, Ruuskanen (A), Parikka, Tiuraniemi, Rautanen – Niemelä, Ruotsolainen (C), Vidgren, Väyrynen, Borgström, Embrich, Nevalainen, Julius Mattila, Juhola, Kokkola, Heikkinen, Nylund
    Trenér: Rauli Urama.

    Rozhodčí: Čech, Pešina – Špůr, Zavřel
    bahis siteleri