Rusko – Finsko 4:2 (kon.) | Česko – Slovensko 4:3 (po pr.)
konec
Rusko
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Finsko
Sobota 09.04.2016, 14:00 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Že by Finové ještě zadělali na drama? Dokázali totiž proměnit přesilovku a zbývá jim ještě minuta a dvě vteřiny na to, aby vstřelili dva góly. AARTU RUOTSALAINEN předvedl ukázkovou střelu na bližší tyč a dramatizuje utkání. Asistence: Henrik Borgström.
     
    55:09
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A to se jim krátce po vhazování daří! Leskinen na modré čáře otočil hru na HENRIKA BORGSTRÖMA, který udělal dva rychlé kroky, naznačil přihrávku bekhendem a poté bleskurychle vystřelil ke vzdálenější tyči. To byl moc pohledný gól. Asistence: Otto Leskinen.
     
    51:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové přidávají definitivní pojistku do finské sítě. Hráči Sborné to udělali perfektně, kombinaci minimálně na dva doteky zakončil do poloprázdně branky kapitán JEGOR RYKOV. Asistence: Kirill Kaprizov, Michajl Vorobjev.
     
    39:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Finové dostávají gól do šatny v signalizované výhodě, z toho se budou jen těžce vzpamatovávat. Nenápadné nahození obránce Rykova skončilo po šikovné teči NIKOLAJE ČEBYKINA za zády bezmocného brankáře Ruusua. Asistence: Jegor Rykov, Michajl Sidorov.
     
    26:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tým Suomi pyká za svoji nedisciplinovanost a v oslabení inkasuje. Přízemní ránu Sidorova mohl finský brankář pouze vyrazit betony, před brankou hlídkoval pozorný DENIS GURJANOV, který pohotově zavěsil do poloprázdné branky. Asistence: Michajl Sidorov, Kirill Kaprizov.
     
    13:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže to hráče v rudých dresech vůbec nerozhodilo a i přesto se ujímají vedení. Čebykin předvedl brilantní hokejové myšlení v praxi, když narýsoval milimetrovou přihrávku do prostoru mezi kruhy, kam si sjel ANDREJ BANNIKOV. Ruský obránce zamířil přesně mezi betony. Asistence: Nikolaj Čebykin.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 14. Bannikov (Čebykin), 27. Gurjanov (Sidorov, Kaprizov), 40. Čebykin (Rykov, Sidorov), 52. Rykov (Kaprizov, Vorobjev) – 56. Borgström (Leskinen), 59. Ruotsalainen (Borgström)


    Rusko: Cirkul (Konstantin Volkov) – Sidorov, Rykov (C), Arťjem Volkov, Kudako, Platonov, Čmychov, Fazylzjanov, Bannikov – Kaprizov (A), Vorobjev, Gurjanov – Podlubošnov, Kvartalnov (A), Alexander Volkov – Mitjakin, Beljajev, Čebykin – Glotov, Li, Jemec.
    Trenér: Valerij Bragin.

    Finsko: Ruusu (Kaaerlehto) – Vainio, Jesper Mattila (A), Torpström, Leskinen, Ruuskanen (A), Parikka, Tiuraniemi, Rautanen – Niemelä, Ruotsolainen (C), Vidgren, Väyrynen, Borgström, Embrich, Nevalainen, Julius Mattila, Juhola, Kokkola, Heikkinen, Nylund
    Trenér: Rauli Urama.

    Rozhodčí: Čech, Pešina – Špůr, Zavřel
    bahis siteleri