Philadelphia – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:5 (kon.) | Florida – Carolina 5:2 (kon.)
New Jersey – Toronto 5:1 (kon.) | Columbus – Chicago 5:4 (po pr.) | Minnesota – Calgary 1:2 (kon.)
Montreal – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 3:4 (po pr.) | St. Louis – Washington 1:5 (kon.)
Dallas – Nashville 3:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 4:3 (3:2 po s.n.) | Los Angeles – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.)
San Jose – Arizona 1:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
Washington Capitals
Neděle 10.04.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Alexandr OVEČKIN - 1:5
     
    50:35
    Washington právě vstřelil branku!

    A je to tady! Domácí nápor vyšel na prázdno. Do útočného vyvezl kotouč Bäckström, kterému na levé straně najížděl úplně volný ALEXANDR OVEČKIN. Ten si už poradil s naprostým přehledem. Z první puk napálil přímo k levé tyči a Nilsson neměl vůbec žádnou šanci. Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie
    John CARLSON - 1:4
     
    30:56
    Washington právě vstřelil branku!

    Další úder pro domácí. JOHN CARLSON si bleskově najel před branku kousek od brankoviště, kde jen protečoval Kuzněcovovu nahrávku od pravého mantinelu. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Matt Niskanen.
    25:21 John CARLSON - 1:3
     
    25:21
    Washington právě vstřelil branku!

    Úchvatná kombinace Washingtonu! Winnik po nahození do útočného pásma vybojoval kotouč v rohu a pak už následovala hokejový koncert Washingtonu. Orpik poslal puk na Wilsona, který nahrál JOHNU CARSLONOVI. Americký bek čekal u levé Elliotovi tyčky a poslal bez problémů puk za záda bezmocného domácí brankáře. Asistence: Tom Wilson, Brooks Orpik.
    06:49 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    06:49
    Washington právě vstřelil branku!

    Tak to byl bleskový úder a Washington otáčí zápas. Po komerční přestávce se vhazovalo v útočném pásmu Capitals. Při buly byl úspěšnějším Bäckström a vyhraný puk zamířil rovnou na vyhlášeného kanonýra ALEXANDRA OVEČKINA. Ruský kanonýr na nic nečekal a puk nekompromisně poslal přímo k levé tyči. Elliot neměl vůbec nárok! Asistence: Nicklas Bäckström.
    04:04 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    04:04
    Washington právě vstřelil branku!

    Parayko přišel za vlastní brankou o kotouč, který doputoval k Bäckströmovi. Ten následně poslal puk na Carlsonu k pravému mantinelu. Carlson následně nádhernou přihrávkou našel u druhé tyčky ALEXANDRA OVEČKINA, který zakončoval do odkryté části branky k levé tyčce. Asistence: John Carlson. Nicklas Bäckström,
    01:15 Vladimir TARASENKO - 1:0
     
    01:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!

    A domácí hned v úvodu svůj tlak využívají. Alex Pietrangelo nejprve objel branku a následně nahrával ALEXANDRU TARASENKOVI mezi kruhy. Ten na nic nečekal a z první poslal puk mezi Holtbyho betony. Asistence: Alex Pietrangelo, Paul Stastny.

    Tomáš Brož

    Branky a nahrávky: 2. Tarasenko (Pietrangelo, Stastny) – 5. Ovečkin (Carlson, Bäckström), 7. Ovečkin (Bäckström), 26. Carlson (Wilson, Orpik), 31. Carlson (Kuzněcov, Niskanen), 51. Ovečkin (Bäckström, Oshie)


    St. Louis Blues: Elliot (Nilsson) – Pietrangelo (A), Bouwmeester, Shattenkirk, Edmundson, Parayko, Gunnarsson – Tarasenko (A), Lehtera, Steen (A), Brouwer, Stastny, Fabbri, Paajarvi, Berglund, Schwartz, Reaves, Brodziaak, Upshall. Trenér: Hitchcock.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orpik (A), Niskanen, Alzner, Orlov, Schmidt – Oshnie, Bäckström (A), Ovečkin (C), Williams, Kuzněcov, Burakovsky, Wilson, Johansson, Chimera, Beagle, Richards, Winnik. Trenér: Trotz.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Chris Lee – Greg Devorski, Tim Nowak

    Diváci: 19 610
    bahis siteleri