Hannover – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
konec
Hannover 96
2:0 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 15.04.2016, 20:30 • HDI-Arena. Hannover • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Hannover 96 v domácím prostředí dokázal porazit Borussii Mönchengladbach 2:0 a připsal si důležité tři body!

    První poločas dnešního duelu nabídl velmi vyrovnanou partii. Na první velkou šanci jsme čekali pouhých sedm minut, to měl šanci Sarenren-Bazee, avšak Sommer zasáhl. Hannover byl aktivní, avšak po necelé půl hodině hry mohl udeřit Gladbach. Pokus Stindla však dokázal vyrazit Zieler! V závěru poločasu přišla velká šance domácích, to když se ve vápně dostal ke střele Sarenren-Bazee, avšak Sommer opět předvedl své kvality!

    Góly přišly až ve druhém poločase! Hannover vstoupil do druhé půle skvěle a již po čtyřech minutách se prosadil Waldemar Anton. Na jeho branku navíc navázal také Artur Sobiech! Borussia se pokoušela o zdramatizovaní zápasu, avšak proti dobře hrajícímu Hannoveru si žádnou větší šanci vytvořit nedokázala!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:19:42)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Raffael si naběhl na pravou stranu na přihrávku Herrmanna, nicméně o brazilského útočníka se dokázal postarat Sakaj, který svého protihráče zastavil čistým zákrokem!
     
    90+1
    Miiko Albornoz se ještě v nastaveném čase vydal na útočný výlet a byl na levém křídle faulován. Hannover však standardní situaci rozehrál na krátko a rozhodl se raději ušetřit čas!
    90.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Gladbach měl v závěru dnešního zápasu ještě k dispozici standardní situaci, které se ujal Traoré. Jeho centr našel za obranou Hannoveru Herrmanna, avšak ten mířil ve velké šanci mimo!
     
    88
    Poslední střídání v dnešním utkání! I Waldemar Anton odvedl v dnešním utkání velmi povedený výkon, který korunoval vstřelením druhé branky. Nyní domácí hráč odchází ze hřiště a na poslední minuty přichází Hoffmann.
     
    87
    Borussia se ještě pokoušela něco vymyslet na útočné polovině, jmenovitě Wendt s Christensenem, avšak spolupráce těchto dvou hráčů nedopadla ideálně!
     
    86
    Stoper Sané hledal dlouhým centrem na pravé straně střídající Sulejmaniho, avšak ten špatně odhadl rychlost míče, a ten mu utekl do zámezí!
     
    85
    Na druhé straně zahrozil také Hannover! Středem hřiště postupoval Schmiedebach, který skvěle načasoval přihrávku pro Karamana. Tomu však střela nesedla a Sommer zasáhl!
    84.
     
    84
    V závěru přišla ještě jedna šance Borussie! Ibrahima Traoré rozehrál nebezpečnou standardní situaci, kterou na přední tyči hodně nešikovně tečoval domácí Seulejmani a míč prolétl těsně vedle domácí branky!
     
    83
    A přichází druhé střídání domácího celku v tomto zápase. Ze hřiště odchází Artur Sobiech, který rovněž podal výborný výkon a k tomu přidal i branku. Na jeho místo přichází Szalai. Střídá i Borussia – Elvediho nahrazuje Hahn!
     
    81
    Domácí celek měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, které se ujal Miiko Albornoz. Chilský obránce nebezpečně vystřelil, avšak Sommer jeho tvrdý pokus dokázal lapit!
    Někteří fanoušci už zřejmě slaví dnešní vítězství :-)

     
    80
    Hannover vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Kijotake. Japonský záložník nasměroval svůj centr na hranici pokutového území, kde se nacházel Sobiech. Ten si chtěl přehodit Traorého, avšak ten zahrál rukou!
     
    78
    Borussia se dostala velmi rychle na útočnou polovinu a z levé strany odcentroval Nordveit. Jeho přetažený centr skončil na opačné straně u Johnsona, který se opřel do míče, avšak jeho rána mířila vysoko nad branku!
     
    77
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází devatenáctiletý Sarenren-Bazee, který odvedl v dnešním utkání skvělý výkon a vysloužil si zasloužený potlesk zaplněných tribun! Na jeho místo přichází Sulejmani.

    Jan Havlovic

    Branky: 49. Anton (Sarenren-Bazee), 60. Sobiech

    Karty:   45+1. Sané (HAN), 57. Schmiedebach (HAN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 19:10.
    Hannover 96: Zieler (C) – Sakaj, Milošević, Sané, Albornoz – Schmiedebach, Anton (88. Hoffmann) – Sarenren-Bazee (77. Sulejmani), Kijotake, Karaman – Sobiech (83. Szalai).
    Náhradníci: Tschauner – Gülselam, Klaus, Hoffmann, Szalai, Schulz, Sulejmani.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi (83. Hahn), Stranzl (C), Nordtveit – Johnson, Dahoud (54. Traoré), Christensen, Wendt – T. Hazard (54. Herrmann), Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Hinteregger, Herrmann, Traoré, J. Hofmann, Korb, Hahn.

    Rozhodčí: Markus Schmidt – Sinn, Gorniak (vš. Německo)
    bahis siteleri