Sassuolo – Sampdoria 0:0 (kon.) | Palermo – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Udinese – Fiorentina 2:1 (kon.)
Chievo – Frosinone 5:1 (kon.) | Empoli – Hellas Verona 1:0 (kon.) | Janov – Inter 1:0 (kon.)
Juventus – Lazio 3:0 (kon.) | AS Řím – Turín 3:2 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
0:0 (0:0)
UC Sampdoria
Středa 20.04.2016, 18:30 • Stadio Città del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! US Sassuolo Calcio hrálo od 27. minuty přesilovou hru, avšak v zápase s UC Sampdorií Janov se prosadit nedokázalo a remízovalo 0:0!

    Do prvního poločasu dnešního zápasu vstoupilo aktivněji Sassuolo, které mělo hned v osmé minutě velkou příležitost. Domenico Berardi však svou technickou ránu nedostal mezi tři tyče! Pokračovalo se v aktivním fotbale, nicméně ve 27. minutě přišel moment, který zcela otočil průběh dnenšího zápasu. Ranocchia zastavil ostrým způsobem Defrela a dostal druhou žlutou kartu! Sassuolo mělo nad svým soupeřem převahu, avšak gólově se prosadit nedokázalo!

    Ve druhém poločas sílil tlak domácího celku, který se však stále nemohl prosadit a už to vypadalo, že si Janov odveze cenný bod! V samotném závěru základní hrací doby však Sassuolo dostalo k dispozici pokutový kop, kterého se ujal Domenico Berardi, nicméně Viviani jeho střelu vyrazil a stal se hrdinou svého týmu!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se budu těšit brzy nashledanou! (20:23:55)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 14:2. Rohy: 15:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:14.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Sansone hledal následným centrem ve vápně Domenica Berardiho, avšak toho míč přelétl a skončil v zámezí!
     
    90+2
    Aktivní Nicola Sansone se opět dostal k míči před vápnem, ten si navedl do středu hřiště a následně nebezpečně vypálil. Branku však tentokrát minul!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby, takže Sassuolo má ještě čas na vstřelení rozhodující branky!
     
    90
    V samotném závěru základní hrací doby mělo Sassuolo ještě k dispozici standardní situaci, které se ujal Sansone. Jeho centr však Cannavaro netrefil a Diakité následně míč odkopl!
    89. Berardiho neproměněná penalta
     
    89
    Ani teď z toho však gól není! K exekuci pokutového kopu se postavil Domenico Berardi, který však nekopl penaltu příliš dobře a hrdina dnešního utkání, Emiliano Viviano, jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    88
    Domenico Berardi se zmocnil míče před vápnem, namířil si do pokutového území, kde ho poslal k zemi Krstičić a je z toho pokutový kop! Střídající hráč navíc dostává žlutou kartu!
     
    88
    Penalta pro Sassuolo!
     
    88
    Sassoulo vybojoval další z mnoha rohových kopů, kterého se tentokrát ujal čistě Berardi! Jeho následný centr však obrana Janova odvrátila!
     
    87
    Peluso byl na levém křídle ostře napadán Diakitém, kterého se chtěl zbavit efektivní patičkou. Ta mu vyšla, nicméně našel pouzehostujícího Fernanda, který míč odkopl!
     
    86
    Cannavaro se pokoušel využít rozhozené obrany soupeře a dlouhým centrem hledal na levém křídle Berardiho. Na toho byl však centr příliš dlouhý a míč je v zámezí!
    85. Viviano nepustil ani střelu Sansoneho mezi tři tyče
     
    85
    Sassuolo se však dokázalo usadit na útočné polovině a vypracovalo si velkou šanci! Nicola Sansone se dostal k míči na levé straně, ten si natáhl do středu a vyslal technickou ránu na zadní tyč. Brankář Viviano však dokázal míč vyrazit na roh!
     
    84
    Po centru De Silvestreho zahrávalo Sassuolo další rohový kop, kterého se ujal Berardi. Domácí forvard rozehrál na Duncana, jehož centr však dokázal zblokovat Diakité!
     
    82
    Sansone sice nemířil mezi tři tyče, avšak dokázal vybojovat rohový kop. Toho se ujal Duncan, jehož centr však dokázala Sampdorie odvrátit a míč je ve středu hřiště!
    81. Souboj Berardiho s Vivianem

    Jan Havlovic

    Branky:

    Karty:   36. Cannavaro (SAS), 44. N. Sansone (SAS), 63. Pellegrini (SAS), 81. D. Berardi (SAS) – 18. Diakité (SMD), 19. Dodô (SMD), 22. Ranocchia (SMD), 88. Krstičić (SMD)   27. Ranocchia (SMD)

    Neproměněná penalta: 89. D. Berardi (SAS), brankář Viviano zneškodnil


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 14:2. Rohy: 15:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:14.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini (37. Duncan), Magnanelli (C), Pellegrini (77. Falcinelli) – D. Berardi, Defrel (31. Trotta), N. Sansone.
    Náhradníci: Pomini, Pegolo – Fontanesi, Duncan, Longhi, Adjapong, Broh, Corbelli, Falcinelli, Trotta, Pierini, Politano.

    UC Sampdoria: Viviano – Cassani, Ranocchia, Diakité – De Silvestri, É. Barreto, Fernando, Dodô – C. J. Correa (46. Silvestre), R. Soriano (C) (58. Krstičić) – Muriel (73. Quagliarella).
    Náhradníci: Puggioni, Brignoli – Alejandro Rodríguez, Pereira, Christodulopulos, Krstičić, Quagliarella, Silvestre.

    Rozhodčí: Maurizio Mariani – Tasso, Peretti (vš. Itálie)
    thejrc.org