Sunderland – Arsenal 0:0 (kon.) | Leicester – Swansea 4:0 (kon.)
konec
Leicester City
4:0 (2:0)
Swansea City
Neděle 24.04.2016, 17:15 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    85. Marc ALBRIGHTON - 4:0
     
    85
    Leicester právě vstřelil branku!
    Gray předvedl na pravé straně kolbiště famózní sprint, na jehož konci byl centr na opačnou část hrací plochy. Zakončení Andyho Kinga nebezpečné nebylo, avšak Grayova dorážka již ano. Fabiański se sice blýskl, avšak napotřetí se míč dostal k MARCU ALBRIGHTONOVI, na jehož dělovku již brankář Swansea nemohl reagovat.
     
    82
    Závěrečné střídání domácí družiny. Místo Schluppa přichází na trávník Albrighton.
     
    81
    Bude se žlutit, karetní napomenutí dostává domácí stoper Huth (LEC).
     
    81
    Tak to byla obrovská možnost domácího celku! Mahrez poslal míč na Andyho Kinga, který mohl svůj příchod oslavit brankou. Nejprve však jeho pokus vytěsnil Fabiański, druhý pokus doputoval těsně nad.
     
    79
    Druhé střídání v táboře Leicestru. Odchází hrdina dnešního klání Leondardo Ulloa, místo kterého naskakuj na zelený pažit Andy King.
     
    78
    Na šestý roh Swansea si na zadní tyči naskočil Ayew, který měl téměř ideálně pozici pro zakončení. Forvard hostí ale nasměroval kulatý nesmysl pouze do boční sítě.
     
    76
    V kádru Swansea dochází k poslednímu střídání, Sigurðsson přenechává místo Ki Song-jungovi.
     
    73
    Domácí připravili první střídání. Za velkého potlesku odchází Okazaki, kterého nahrazuje Gray. Jaký bude mít tato změna na hru Lišek vliv?
     
    72
    Bude se udělovat další žlutá karta, tentokráte je odměněn druhý stoper Swansea, a to Williams (SWN). Hosté pomalu, ale jistě uvadají.
     
    66
    Tak to nebyla vůbec špatná rána, Kanté si seběhl do středu pole a ostrým přízemním pokusem protáhl Fabiańského. Ten nakonec zasáhl pouze za cenu rohového kopu.
     
    63
    Bude se udělovat první žlutá karta duelu, za Mahrezovo podražení dostává karetní napomenutí Fernández (SWN). Lišky navíc mají volný kop ze zajímavé pozice.
    60. Leonardo ULLOA - 3:0
     
    60
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, domácí navyšujíc své vedení. Schlupp odvedl výtečnou práci na levé straně hrací plochy, kde si obhodil hostujícího zadáka a následně zamířil do palebné pozice. Když už se zdálo, že Swansea celou akci zmařila, dokázal ještě domácí záložník přistrčit míč LEONARDU ULLOOVI, na jehož dorážku nestačil Fabiański reagovat.
     
    46
    Jako druhý si již nezahraje Fer, místo kterého naskočí na trávník Paloschi.
     
    46
    Hosté si připravili hned dvě střídání. Hrací plochu opouští Routledge, kterého nahradí Montero.
     
    33
    Hosté výrazně zahrozili, centr doputoval přesně do míst, kde se nacházel Fernández. Stoper Swansea následně hlavičkoval jen těsně nad. Schmeichel se postará o výkop.
    30. Leonardo ULLOA - 2:0
     
    30
    Leicester právě vstřelil branku!
    Domácí dělají další krok k z zisku mistrovského titulu! Mahrez se rozběhl a odcentroval do vápna, kde číhal LEONARDO ULLOA. Náhradník za kanonýra Vardyho se ukázal v plné síle a přesně mířenou hlavičkou překonal Fabiaňského.
    10. Riyad MAHREZ - 1:0
     
    10
    Leicester právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba hostujícího celku! Williams zaváhal a doslova namazal napadajícímu RIYADU MAHREZOVI. Středopolař domácího celku poté zamířil do velkého vápna a přesně mířenou ranou k pravé tyči rozpoutal explozi radosti.

    Libor Kucza

    Branky: 10. Mahrez, 30. Ulloa (Drinkwater), 60. Ulloa (Schlupp), 85. Albrighton

    Karty:   81. Huth (LEC) – 63. F. Fernández (SWN), 72. A. Williams (SWN)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:10.
    Leicester City: Schmeichel – Fuchs, Huth, Morgan (C), Simpson – Schlupp (82. Albrighton), Drinkwater, Kanté, Mahrez – Okazaki (73. Gray), Ulloa (79. A. King).
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Albrighton, Amartey, Gray, Wasilewski, Chilwell.

    Swansea City: Fabiański – Rangel, F. Fernández, A. Williams (C), Taylor – Britton, Cork, Fer (46. Paloschi) – G.Þ. Sigurðsson (76. Ki Song-jung) – A. Ayew, Routledge (46. Montero).
    Náhradníci: Nordfeldt – Amat, Ki Song-jung, Paloschi, Montero, Naughton, Barrow.

    Rozhodčí: Clattenburg – Beck, Collin
    bahis siteleri