Perm – Lok. Moskva 0:1 (kon.) | FK Krasnodar – Ufa 4:0 (kon.) | CSKA Moskva – Dynamo 1:0 (kon.)
Machačkala – Kubaň Krasnodar 1:0 (kon.) | Rostov – Zenit 3:0 (kon.)
konec
Anži Machačkala
1:0 (0:0)
FK Kubaň Krasnodar
Neděle 24.04.2016, 18:00Ruská Premier Liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní den vše! Užijte si zbytek nedělního večera a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou! (00:25:29)
    Trenér Krasnodaru na tiskové konferenci po prohraném zápasu s Anži.

     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:9.
     
    Máme za sebou zápas plný nasazení a bojovnosti, ve kterém jsme příliš pohledný fotbal neviděli. Celé utkání rozhodl v 77. minutě nejprve faul brankáře Bělenova, který ve vápně srazil jednoho z hráčů Anži. Za to si vysloužil červenou kartu a zamířil rovnou do sprch, kdežto Machačkala dostala dárek v podobě pokutového kopu. Náhradní brankář Stajila nedokázal čelit střele Boliho, který tak rozhodl o nejtěsnější možné výhře Anži, která tak má stále šanci se zachránit.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí si své těsné vítězství snaží pohlídat. Poslední příležitost k útoku Krasnodaru má Felipe Santana, který pošle dlouhý míč z vlastní poloviny do vápna Anži, kde jsou téměř všichni hráči Krasnodaru.
     
    89
    Hosté měli jednu z posledních příležitostí ke srovnání skóre! Jakuba si postavil míč ve vzdálenosti zhruba 30 metrů od brány u levé lajny a nacentroval do vápna. Jeho pokus však byl příliš dlouhý a přeletěl hlavy všech hráčů ve vápně.
     
    88
    Střídající Berisha musel za pomoci faulu zastavit na pravé straně pronikajícího Selezňova. Rozhodčí vyhodnotil Berishův zákrok správně a udělil domácímu záložníkovi žlutou kartu.
     
    87
    Hosté se i v deseti musí snažit o vyrovnání, jsou to ale domácí, kdo diktuje tempo hry. Mkrtčjan si teď dokázal krásně zpracovat míč na vápně a vystřelit, míč mu však sjel a střela mířila mimo bránu!
     
    84
    Zotov si za zákeřný faul na pronikajícího Chadarceva vysloužil pozornost sudího Levnikova, který udělil Zotovovi žlutou kartu.
     
    83
    Hosté se ženou za vyrovnáním a ze zmatku před brankou Anži se jim to mohlo podařit! Nejprve hlavičkoval Apodi, jehož pokus zablokoval Žirov. K dorážce se dostal Chubulov, ale jeho střelu chytá pozorný Jurčenko!
     
    82
    Domácí borci se opět hnali do útoku, jejich snaha však končí mimo hrací plochu, kam utekl míč domácímu Bolimu. Od brány bude odkopávat brankář Stajila.
     
    80
    Machačkala právě vstřelila branku!
    YANNICK BOLI se nemýlil! Anži se ujímá deset minut před koncem vedení 1:0! Ani náhradní brankář Stajila nedokázal zabránit míči v cestě do sítě a domácí útočník tak rozjásal fanoušky Anži! 1:0 pro domácí!
     
    80
    Po kratší prodlevě způsobené nepřehlednou situací kolem rozhodčího po odpískané penaltě bude hra pokračovat. Nejprve dojde ke střídání, když je ze hry stažen Bucur a do hry jde náhradní brankář Stajila.
     
    77
    Tak to je zajímavý zvrat v utkání! Hostující brankář Bělenov je poslán předčasně do sprch za faul na pronikajícího hráče Anži!
     
    77
    Hostující Bucur se s ničím nerozpakoval a vypálil z voleje z dobrých pětadvaceti metrů od brány soupeře. Jeho střela však minula tři tyče.
     
    76
    Domácí Batraz Chadarcev se ujal exekuce dalšího rohového kopu, tentokrát z levé strany. Jeho pokus sice našel Ebecilia, ten však hlavičkoval pouze do hostujícího Felipeho Santany.
     
    73
    Zákrok si připisuje i brankář Krasnodaru Bělenov, který dokázal zneškodnit slabou hlavičku obránce Anži Tagira Musalova.

    Jakub Hataš

    Branky: 80. Boli (pen.)

    Karty:   26. Santana (KUK), 84. Zotov (KUK)   77. Bělenov (KUK)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 12:9.
    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Musalov, Lazić, Žirov, Tigijev – Majewski (46. Mkrtčjan), Ebecilio – Moutari (70. B. Berisha), Maximov (C), Chadarcev – Abdulavov (56. Boli).
    Náhradníci: Dženetov, Pomazan – Mkrtčjan, Boli, B. Berisha, Gadžibekov, Jonathan Mensah, Gasanov, Gazimagomedov, Dibirgadžijev.

    FK Kubaň Krasnodar: Bělenov (C) – Apodi, Xandão, Armaš, Zotov – Jakuba, Santana – Georgijevskij (66. Chubulov), Bucur (80. Stajila), Majrovič – Selezňov.
    Náhradníci: Stajila, Ševčenko – Chubulov, Koncedalov, Manolev, Žurachovskij, Bugajev, Kleščenko.

    Rozhodčí: Levnikov – Semenov, Bolchovitin. (vš. Rusko)
    bahis siteleri