Levante – Ath. Bilbao 2:2 (kon.) | Sevilla – Real Betis 2:0 (kon.) | Getafe – Valencia 2:2 (kon.)
Villarreal – Real Sociedad 0:0 (kon.)
konec
Levante UD
2:2 (1:0)
Athletic Bilbao
Neděle 24.04.2016, 12:00 • Estadio Ciudad de Valencia • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (14:19:23)
    Athletic v závěru hrdinsky dotáhl dvougólové manko!
     
    Je dobojováno! Fotbalisté Athleticu sice do druhé půle vstoupili aktivně, dlouho ale naráželi na pozorného Mariña a když si navíc pětadvacet minut před koncem dal Etxeita smolný vlastňák, zdálo se, že je rozhodnuto. Levante ještě v osmaosmdesáté minutě drželo náskok 2:0, pak se ale prosadili Susaeta a San José, a Bilbao si tak nakonec odváží bod! Tato ztráta může valencijský celek hodně mrzet, Levante totiž zůstává přikováno na poslední příčce tabulky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    To je ale divný, divný zápas. V samotném závěru mohl domácím vrátit vedení Víctor Camarasa, který ale z pravé strany těsně přestřelil!
     
    90+2
    Levanteský kouč Verdí je neuvěřitelně rozezlený, domácí lodivod háže rukama okolo sebe a vykopává drny do trávníku...
    90+1. Mikel SAN JOSÉ - 2:2
     
    90+1
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné, Levanteští v rozmezí dvou minut přišli o svůj náskok a dva ztracené body je dost možná sešlou do druhé ligy! Iňaki Williams našel ukázkovým centrem trestuhodně neobsazeného MIKELA SAN JOSÉHO, jenž tvrdou ranou z první nedal Mariñovi šanci!
     
    90+1
    Subí Iglesias nastavil nad rámec druhé půle tři minuty!
     
    90
    Střídající Brazilec Deyverson se vydal do rychlého brejku po levém křídle, nicméně neměl dostatečnou rychlost a dvojice zadáků Athleticu si jeho průnik pohlídala.
     
    89
    Fotbalisté Levante se v deseti zatáhli na vlastní polovinu a hosté opět kombinují v prostoru před Diegem Mariñem. Nakonec tu máme poměrně nečekané drama!
    88. Markel SUSAETA - 2:1
     
    88
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Že by drama? Hosté dvě minuty před koncem snižují! Iňaki Williams se z pravé strany prokousal až do pokutového území a poté posunul balon za sebe na úplně volného MARKELA SUSAETU, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči!
     
    87
    Beñat Etxebarria z pravé strany poslal míč ke vzdálenější tyči, ale Diego Mariño se opět pověsil do vzduchu a vyboxoval kulatý nesmysl do bezpečí.
     
    86
    Svěřenci Ernesta Valverdeho mají problémy už i s usazením se na útočné polovině, Juanfran nyní jejich snahu hned za půlící čarou zhatil.
     
    84
    Nyní ale Diego Mariño celou situaci vyřešil skvěle, když se nebojácně vrhl pod nohy Elustondovi a doslova za minutu dvanáct mu zamezil zakončit!
     
    83
    Po nepříliš jistém zákroku Diega Mariña proti dalekonosnému nákopu do pokutového území budou hosté zahrávat další rohový kop.
     
    82
    Fotbalisté Levante už nikam nespěchají a pouze nakopávají míč na útočnou polovinu, což domácím za aktuálního stavu bohatě stačí.
     
    80
    Na centr Markela Susaety od rohového praporku si na bližší tyči naskočil nešťastník Etxeita, Diego Mariño ale jeho pokus dokázal vytěsnit!

    Vojtěch Balon

    Branky: 13. V. Casadesús (Lerma), 68. Etxeita (vla.) – 88. Susaeta (I. Williams), 90+1. San José (I. Williams)

    Karty:   74. García Juanfran (LVN)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:9. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:8.
    Levante UD: Mariño – Pedro López, Medjani, Feddal, García Juanfran – Cuero (62. Verdú), Camarasa, Lerma, Morales (79. Rubén García) – Rossi, V. Casadesús (66. Deyverson).
    Náhradníci: Rubén – Rubén García, D. Navarro, Verza, Deyverson, Verdú, Mari.

    Athletic Bilbao: Iraizoz – Bóveda, San José, Etxeita, Balenziaga – Etxebarria, Iturraspe (55. Lekue) – I. Williams, Raúl García, Muniain (69. G. Elustondo) – Viguera (55. Susaeta).
    Náhradníci: Herrerín – G. Elustondo, Eraso, Susaeta, Lekue, Gurpegi, M. Rico.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos

    Diváci: 15263
    bahis siteleri