Č. Budějovice – Ostrava 1:5 (kon.) | Příbram – Slavia 4:1 (kon.) | Znojmo – Brno 4:4 (kon.)
konec
FK Příbram
4:1 (2:1)
SK Slavia Praha
Pondělí 25.04.2016, 13:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • Juniorská liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    70. Valerijs ŠABALA - 4:1
     
    70
    Příbram právě vstřelila branku!
    Vracení úroků po podzimní porážce 6:2 v podání Příbrami pokračuje a VALERIJS ŠABALA kompletuje hattrick!! Denis Laňka krásně unikl po pravém křídle a poté zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Valerijse Šabalu, který bez přípravy napřáhl ke krásné přízemní diagonální střele a o vzdálenější levou tyč míč poslal do brány.
    63. Valerijs ŠABALA - 3:1
     
    63
    Příbram právě vstřelila branku!
    VALERIJS ŠABALA se prosazuje hlavou a nádherným způsobem posílá Příbram do dvoubrankového vedení!! Valerijs si naběhl do šestnáctky na nádherný centr svého spoluhráče z levého křídla a poté parádní hlavičkou vymetl přesně levý horní roh brány.
    33. Valerijs ŠABALA - 2:1
     
    33
    Příbram právě vstřelila branku!
    Ve fotbale platí pravidlo, že penaltu by neměl kopat sám faulovaný hráč, VALERIJS ŠABALA ho ale nedodržel a ze značky pokutového kopu vrací Příbrami ztracené vedení!! Valerijs Šabala nedal Josefovi Řehákovi žádnou šanci a tvrdou střelou levačkou zamířil k pravé tyči.
    27. Oskar FOTR - 1:1
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    OSKAR FOTR střílí krásný gól a vyrovnává stav utkání po necelé půlhodině hry na 1:1!! Jan Štohanzl našel uprostřed šestnáctky krásnou kolmou přihrávkou Oskara Fotra, který ve velké šanci nezaváhal a přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči.
    21. Miroslav ROUTEK - 1:0
     
    21
    Příbram právě vstřelila branku!
    Patrik Brandner sice nevyužil před pár okamžiky stoprocentní šanci, nyní ale kuriózním gólem posílá domácí Příbram do vedení. Gól byl nakonec připsán MIROSLAVOVI ROUTKOVI, který si vstřelil vlastní gól!! Denis Laňka se uprostřed hřiště krásně protáhl mezi dvěma protihráči a kolmou přihrávkou našel na levé straně šestnáctky Patrika Brandnera, který z ostrého úhlu píchl do míče, a ten vzápětí mezi nohama Josefa Řeháka po teči Miroslava Routka propadl do brány.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 21. Routek (vla.), 33. Šabala (pen.), 63. Šabala, 70. Šabala – 26. Fotr

    Karty:   65. Šabala (PRI)


    FK Příbram: Kočí – Junek, Chaluš, Holý, Ježdík (C), Štípek (85. Makoš), Brandner, Hlinka, Laňka, Šabala, Červeňák (42. Karaklajič).
    Náhradníci: Šedivý, Břížďala, Hájek, Kurtiašvili. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Slavia Praha: Řehák – Mikula, Broukal, Fotr, Kocourek (C), Pelyak (65. Möglich), Routek (80. Routek), Vavrouš, Štohanzl, Černý, Vukadinovič (73. Badocha).
    Náhradníci: Lisa, Gilian, Kuchta. Trenér: Pavel Řehák.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch. Asistenti: Jakub Hrabovský, Ondřej Kožár
    bahis siteleri