Kostarika – Paraguay 0:0 (kon.) | Haiti – Peru 0:1 (kon.) | Brazílie – Ekvádor 0:0 (kon.)
Jamajka – Venezuela 0:1 (kon.)
konec
Haiti
0:1 (0:0)
Peru
Neděle 05.06.2016, 01:30 • CenturyLink Field, Seattle, USA (kapacita: 67.385) • Copa América • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše a přeji vám tedy dobrou noc! (03:54:30)
    O vítězství Peru se postaral kanonýr Paolo Guerrero, který se navíc 27 vstřeleným gólem stal nejlepším reprezentačním útočníkem v historii Peru

     
    Je tady konec třetího utkání Copa América Centenario 2016! Po bezbrankové remíze mezi Kostarikou a Paraguayí jsme se sice konečně dočkali aspoň jedné branky, ale nikterak zajímavé utkání jsme neviděli. Peru mělo až na pár úseků prakticky celou dobu více ze hry a můžeme říct, že po brance Paola Guerrera ze 61. minuty, získává zasloužené tři body. Haiti si totiž vypracovalo jen jednu vylouženou šanci a to v samotném závěru, kdy ve čtvrté minutě nastavení hlavou nepřesně mířil zcela osamocený Jeff Louis. Od tohoto utkání se samozřejmě neočekávalo nic velkého, ale nutno říci, že gólu na tomto výročním šampionátu zatím opravdu moc nepadá. Ty velké zápasy ale samozřejmě teprve přijdou.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Kervens Belfort v nastavení odmítl vyrovnání
     
    90+4
    Tak to je neuvěřitelné! Haiťané si výborně pohlídali ofsajd a Kervens Belfort měl na hlavě vyrovnání. Naběhl si totiž na skvělý centr Jeffa Louise, avšak před Gallesem bránu opravdu velmi těsně netrefil!
     
    90+3
    Haiti sice hraje na útočné polovině, ale zatím je to bez zakončení. Teď ale přichází volný kop a míč si tedy může postavit Jeff Louis, který bude exekutorem této standardní situace.
     
    90+2
    Z rohového kopu Peru vůbec nic nezískalo a Placide tak může poslat daleký nákop na soupeřovu polovinu. Uvidíme, zde se Haiti ještě dostane aspoň do jedné šance.
     
    90+1
    Edison Flores samozřejmě nikam moc nespěchal, ale nakonec přeci jenom pomalým tempem doběhl až k Luizi Da Silvovi, se kterým si vyměnil místo.
     
    90
    Čtvrtý rozhodčí právě oznámil, že nastavovat se budou čtyři minuty. Ta první bude zahájena střídáním a následně rohovým kopem Peru.
     
    89
    Rohový kop sice přinesl jen útočný faul, ale Peru už je opět nastěhováno hluboko na útočné polovině a bez větších problémů drží soupeře daleko od své brány.
     
    88
    Velmi pohlednou akci předvedlo Peru. Prudký přízemní centr z pravé strany se na zadní tyči do brány snažil usměrnit Edison Flores, avšak ještě před nim skvěle zasáhl jeden z beků.
     
    87
    Konečně se Haiti dostalo na útočnou polovinu, avšak přes dobře zhuštěný prostor před vápnem se dále než na 30 metrů od brány neprodralo.
     
    86
    Haiti se pomalu krátí čas na vyrovnání. Běží šestaosmdesátá minuta a vhazovat teď navíc budou hráči jihoamerického výběru.
     
    84
    Zřejmě za protesty teď žlutou kartu dostává Yoshimar Yotún (PER). Ten je na hřišti jen pár minut, ale zatím vůbec nic nepředvedl.
     
    83
    Peru sahá ke druhému střídání. Alejandra Hohberga, hrajícího v nizozemském PSV Eindhoven, nahrazuje Andy Polo. Ten hrává pro změnu doma v Peru.
     
    82
    Na zemi se pro změnu ocitl jeden z haitských hráčů, jenž však viditelně inkasoval šlapák. Faul pískán nebyl a Haiti v rámci fair-play vrací míč soupeři, který ho předtím zakopl do autu.
     
    81
    Záložník reprezentace Peru je samozřejmě v pořádku a už si to bez potíží "hipká" zpátky na své místo. Bude se tedy pokračovat ve hře.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 61. Guerrero (E. Flores)

    Karty:   50. Alexandre (HAI), 74. Marcelin (HAI) – 28. A. Rodríguez (PER), 69. Guerrero (PER), 84. Yotún (PER)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 14:18.
    Haiti: Placide (C) – Goreux, Genevois, Jérôme, Jaggy – Marcelin, Hilaire (40. Alexandre), Lafrance – Louis, Nazon (71. Belfort), Guerrier.
    Náhradníci: Ceus, Valendi Odelus – Alcénat, Lambese, Belfort, Millien, Norde, Alexandre, Mustivar, Aveska, J.-E. Maurice, Christian.

    Peru: Gallese – Revoredo, Ch. Ramos, A. Rodríguez, Trauco – E. Flores (90+1. Da Silva (C)), Vílchez, Tapia, Hohberg (83. Polo) – Cueva (75. Yotún), Guerrero (C).
    Náhradníci: Penny, Cáceda – Corzo (C), Balbín (C), Da Silva (C), Polo, Ruidíaz, Alfageme, Abram, Benavente, Yotún, Céspedes.

    Rozhodčí: Jhon Pitti – Gabriel Victoria (oba PAN), Christian Ramírez (ARG)
    bahis siteleri