USA – Kolumbie 0:2 (kon.) | Kostarika – Paraguay 0:0 (kon.)
konec
Kostarika
0:0 (0:0)
Paraguay
Sobota 04.06.2016, 23:00 • Camping World Stadium, Orlando (kapacita: 65 000) • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů se budu znovu těšit na počtenou. Dobrou noc! (01:14:04)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 0:4. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
     
    Utkání je u konce, ke zklamání nás všech jsme se dnes gólu nedočkali, díky bezbrankové remíze si tak oba celky připisují první bod do tabulky na tomto turnaji. Bůhvíjak zajímavý duel jsem nesledovali, přísnější měřítka snesla akorát úvodní dvacetiminutovka, která nabídla ofenzivní partii z obou stran. Lehce aktivnějším mužstvem byla Paraguay, která si i vypracovala několik zajímavých možností, tu největší měl po čtvrthodině hry Paulo da Silva, jeho hlavičce ale scházely decimetry. Poté tempo hry výrazně opadlo, další slibně vypadající šance jsme se dočkali až v osmaosmdesáté minutě, kdy štiplavou dělovku střídajícího Bolañose vytěsnil brankář Villar s pořádnou dávkou štěstí. Pro příští utkání nemůže kostarický trenér Ramírez počítat se stoperem Wastonem, ten totiž ve čtvrté minutě nastavení obdržel naprosto zbytečnou červenou kartu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Tohle byla naprostá hloupost od Kendalla Wastona! Kostarický zadák v blízkosti středového kruhu naprosto zbytečně dohrál Valdeze, sudí se zachoval nekompromisně a okamžitě udělil červenou kartu!
     
    90+3
    Obrana Paraguaye nyní nechala hodně prostoru v defenzivě, čehož se snažit využít střídající Venegas, celou situaci ale zcela zbytečně a hloupě překombinoval. Vypadá to, že gólu se dnes nedočkáme.
     
    90+2
    Po přerušení hry si ještě vzájemné neshody vysvětlovali Bolaños se Samudiem, nakonec byli oba přivoláni k sudímu na kobereček, vše se ale obešlo bez karetního ohodnocení.
     
    90+1
    Paraguay zahrávala přímý kop z hloubi obranné poloviny, dlouhatánský nákop v podání Bruna Valdeze si ale pozorný brankář Pemberton pohlídal a s rozehrávkou už nikam spěchat nehodlá. Vypadá to, že Kostaričané jsou s remízou spokojeni...
     
    90
    Nad rámec dnešního mače se budou nastavovat čtyři minuty!
     
    89
    Derlis González si zřejmě přivodil nějaký drobný zdravotní problém, na což trenér Díaz reaguje okamžitým střídáním – v samotném závěru se na hřiště podívá kmenový hráč AS Řím Juan Manuel Iturbe.
     
    88
    Povedená rána! Obrana Paraguaye úplně zapomněla na volného Christiana Bolañose, který opět ukázal, že má opravdu vytříbenou kopací techniku. Z nějakých pětadvaceti metrů totiž natáhl k nepříjemné pumelici, kterou Villar jen tak tak stačil vytěsnit mimo tři tyče!
     
    87
    González si píchl balon do běhu a zkusil přesprintovat Gambou, ten však zachoval chladnou hlavu a parádně načasovaným skluzem zastavil paraguayského mladíka v postupu do útoku.
     
    86
    Nic světoborného ale Los Ticos nevymysleli. Právě Venegas celou akci možná trochu sobecky vzal na sebe, jeho přízemní pokus z hranici pokutového území postrádal jak přesnost, tak razanci, a stal se tak snadným soustem pro Justa Villara.
     
    85
    Samudio si narazil s Lezcanem, poté do kombinace chtěl zapojit i Nelsona Valdeze, tomu ale vůbec nevyšel první kontakt s balonem a Paraguayci se musí fofrem vracet zpět do obrany, protože s bleskovou protiakcí spěchá Venegas.
     
    83
    S blížícím se koncem utkání začínají pracovat emoce, González nyní po odpískání naprosto zbytečně zakopl balon, za což od sudího Loustaua viděl žluté varování.
     
    82
    Po faulu na Gambou měla Kostarika k dispozici další standardní situaci. Té se nemohl ujat nikdo jiný než Bolaños, jehož dlouhatánský nákop už už padal k volnému Duartemu, tomu ale míč doslova z hlavy vyboxoval včas reagující Villar.
     
    81
    Nelson Valdez zcela mimo hru úplně zbytečně dohrál Acostu, načež se na obranné polovině Kostariky rozpoutala drobná potyčka mezi oběma tábory, sudí nakonec nevytasil ani jednu žlutou kartu.
     
    80
    Bolaños o sobě ihned po příchodu na hřiště dává vědět. Zkušený záložník působící ve Vancouveru si balon přehodil na svou silnější pravačku a odcentroval do šestnáctky, kde se k hlavičce prodral stoper Waston, Villar však celou situaci přestál bez úhony.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Nelson Valdez (Paraguay).

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   1. Tejeda (CRC), 49. Matarrita (CRC) – 13. J. Benítez (PAR), 79. N. Valdez (PAR), 83. González (PAR)   90+4. Waston (CRC)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 0:4. Rohy: 5:8. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 17:11.
    Kostarika: Pemberton – Gamboa, Waston, Acosta, Ó. Duarte, Matarrita – B. Ruiz (C) (77. Ch. Bolaños), C. Borges, Tejeda (59. Azofeifa), Campbell (67. Venegas) – Ureña.
    Náhradníci: Danny Carvajal, L. Moreira – F. Calvo, Umaña, Oviedo, Salvatierra, Ch. Bolaños, Granados, Azofeifa, Saborío, Venegas, Woodly.

    Paraguay: Villar (C) – B. Valdez, G. Gómez, P. da Silva, Samudio – Piris Da Motta, Ortiz – González (89. Iturbe), Ó. Romero (70. É. Benítez), Lezcano – J. Benítez (73. N. Valdez).
    Náhradníci: A. Silva, D. Barreto – Piris, Balbuena, B. Riveros, V. Ayala, Rojas, Almirón, N. Valdez, É. Benítez, A. Sanabria, Iturbe.

    Rozhodčí: Patricio Loustau – Ezequiel Brailovsky, Ariel Scime (všichni Argentina)
    bahis siteleri