Panama – Bolívie 2:1 (kon.) | Argentina – Chile 2:1 (kon.)
konec
Panama
2:1 (1:0)
Bolívie
Úterý 07.06.2016, 01:00 • Camping World Stadium, Orlando, Florida • Copa América • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Loučí se s Vámi Michal Belšán, děkuji za pozornost a přeji krásné ráno! (03:05:28)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:22.
     
    Panamě se to nakonec podařilo! Ve svém historicky prvním vystoupení na Copa América se raduje z vítězství, fotbalovým národním hrdinou se stává Blas Pérez!

    Útočník z americké MLS totiž otevřel skóre v 11. minutě, kdy po centru Quintery zužitkoval obrovský tlak svého týmu. Hra se od té doby ale vyrovnala, velké šance byly k vidění na obou stranách, chyběl ovšem další gól.

    Ten padl až v 54. minutě, kdy se v pokutovém území nejlépe zorientoval bolívijský Juan Carlos Arce, který vyrovnal na 1:1. Oba celky pokračovaly v aktivní útočné hře, odměněna ale byla Panama, která byla přeci jen tím lepším mužstvem. V 87. minutě si na přihrávku Abdiela Arroyi naběhl Blas Pérez, který rozhodl o vítězství svého národa.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Gabriela Gómeze přišel zvednout spoluhráč Adolfo Machado, i jemu bylo poměrně trapné dívat se na přehánění Gómeze.
     
    90+3
    Brankář Carlos Lampe už nyní sám založil útočnou akci svého týmu dlouhým odkopem od své svatyně. Gabriel Gómez byl ale posléze faulován Camposem a Panama bude moci zdržovat hru.
     
    90+2
    Panama vyrazila do protiútoku do otevřené obrany Bolívie, bylo z toho dokonce přečíslení čtyři na dva! Situaci zakončoval střelou z dálky Luis Tejada, zapomněl ale seřídit svá mířidla, tudíž z toho nakonec nic nebylo.
     
    90+1
    Prozatím se však hráčům v bílých dresech nedaří prorazit do pokutového území, nebezpečně se kolem něj ale motají a Panamě nezbývá, než se jen bránit.
     
    90+1
    Nastavovat se budou ještě tři minuty! Tolik častu dostali Bolívijci na vyrovnání.
     
    90
    Bolívie zcela pochopitelně soustředí hlavní síly do útoku, nyní si ve středu hřiště došla pro faul. Toho se dopustil Machado.
     
    89
    Bolívie však měla obrovskou příležitost na srovnání! Rodrigo Ramallo bojoval v pokutovém území o zakončení, které mu však nevyšlo. K odraženému míči se dostal Arce, který jej z otočky napálil nad branku!
    87. Blas PÉREZ - 2:1
     
    87
    Panama právě vstřelila branku!
    Panama dokázala zúročit svoji aktivitu a podruhé v zápase se ujímá vedení, tak to je velká rána pro Bolívii! Abdiel Arroyo se dostal do pokutového území a poradil si s touto situací náramně, když předložil balon před odkrytou svatyni na BLASE PÉREZE, jenž se dočkal své druhé vstřelené branky v dnešním zápase! Pětatřicetiletý zkušený forvard hrající americkou MLS tedy tři minuty před koncem základní hrací doby dává na 2:1!
     
    87
    Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Yasmani Duk, přichází Rodrigo Ramallo.
     
    86
    Smedberg-Dalence opět posílal načechraný balon do pokutového území před brankáře Panamy, ale nakonec z toho nic vážného nebylo.
     
    85
    Po dlouhém a podařeném autovém vhazování Machada se k obrovské šanci dostal Luis Tejada! Po dobrém zákroku Lampeho totiž dorážel z bezprostřední blízkosti, branku ale trestuhodně přestřelil!
     
    84
    Nelson Cabrera se skvěle vrátil do obrany a před unikajícím soupeřem dokázal zakopnout míč do zámezí.
     
    84
    Panam se nyní větší útočnou aktivitou snaží urvat vedení na svojí stranu. Blas Pérez v souboji s Diegem Bejaranem přišel o míč a chtěl kartu pro soupeře, sudí ovšem nechává hru plynout dál.
     
    83
    Zajímavé momenty na obou stranách z rychlých útočných výpadů, ani jeden však neskončil úspěchem díky kvalitní obranné hře v rozhodující chvíli!

    Michal Belšán

    Branky: 11. Pérez (A. Quintero), 87. Pérez (Abdiel Arroyo) – 54. Arce

    Karty:   53. Cummings (PNM), 60. Pérez (PNM), 68. Cooper (PNM), 77. Baloy (PNM), 79. Machado (PNM) – 17. Arce (BLV), 77. Azogue (BLV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:22.
    Panama: Penedo – Machado, Baloy (C), Cummings (63. L. Henríquez), Miller – Cooper (74. Abdiel Arroyo), Godoy, G. Gómez, A. Quintero – Pérez, G. Torres (56. Tejada).
    Náhradníci: Calderón, Rodríguez – Escobar, M. Gómez, L. Henríquez, Buitrago, A. Henríquez, Pimentel, Abdiel Arroyo, Nurse, Tejada, Camargo.

    Bolívie: Lampe (C) – Zenteno, Cabrera, Eguino (46. Meleán) – D. Bejarano, Saucedo (46. Campos), Azogue, M. Bejarano – Smedberg-Dalence, Arce – Duk (87. Ramallo).
    Náhradníci: Quiñónez, Vizcarra – Gutiérrez, Saavedra, Campos, Castro, Machado, Meleán, Veizaga, Ramallo, Algarañaz.

    Rozhodčí: Montero – Mora, Jara
    bahis siteleri