Panama – Bolívie 2:1 (kon.) | Argentina – Chile 2:1 (kon.)
konec
Panama
2:1 (1:0)
Bolívie
Úterý 07.06.2016, 01:00 • Camping World Stadium, Orlando, Florida • Copa América • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Panama vyrazila do protiútoku do otevřené obrany Bolívie, bylo z toho dokonce přečíslení čtyři na dva! Situaci zakončoval střelou z dálky Luis Tejada, zapomněl ale seřídit svá mířidla, tudíž z toho nakonec nic nebylo.
     
    89
    Bolívie však měla obrovskou příležitost na srovnání! Rodrigo Ramallo bojoval v pokutovém území o zakončení, které mu však nevyšlo. K odraženému míči se dostal Arce, který jej z otočky napálil nad branku!
    87. Blas PÉREZ - 2:1
     
    87
    Panama právě vstřelila branku!
    Panama dokázala zúročit svoji aktivitu a podruhé v zápase se ujímá vedení, tak to je velká rána pro Bolívii! Abdiel Arroyo se dostal do pokutového území a poradil si s touto situací náramně, když předložil balon před odkrytou svatyni na BLASE PÉREZE, jenž se dočkal své druhé vstřelené branky v dnešním zápase! Pětatřicetiletý zkušený forvard hrající americkou MLS tedy tři minuty před koncem základní hrací doby dává na 2:1!
     
    87
    Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Yasmani Duk, přichází Rodrigo Ramallo.
     
    85
    Po dlouhém a podařeném autovém vhazování Machada se k obrovské šanci dostal Luis Tejada! Po dobrém zákroku Lampeho totiž dorážel z bezprostřední blízkosti, branku ale trestuhodně přestřelil!
     
    79
    Po strkanici v pokutovém území udělil rozhodčí žlutou kartu Adolfu Machadovi, který to přehnal s důrazem. Utkání je opravdu velmi vyhrocené.
     
    77
    Uděleny jsou i žluté karty. Jednadvacetiletý bolívijský záložník Pedro Azogue se stal jejím adresátem, na panamské straně zase kapitán Felipe Baloy.
     
    74
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Armando Cooper, přichází Abdiel Arroyo.
     
    74
    Fantastický zákrok Carlose Lampeho! Armando Cooper poslal krásný centr za obranu na Alberta Quintera, jenž měl velmi dobrou šanci, nicméně ztroskotal právě na brankáři Bolívie! Ten vyrazil přízemní ránu na rohový kop.
     
    68
    Třetí žlutá karta pro Panamu. Jhasmaniho Campose totiž spíše hokejovým bodyčekem zfauloval Armando Cooper.
     
    63
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Harold Cummings, přichází Luis Henríquez.
     
    60
    Blas Pérez se střetl s Marvinem Bejaranem ve tvrdém souboji. Počínal si nedovoleně, za což mu rozhodčí udělil žlutou kartu.
     
    59
    Centr Armanda Coopera z pravé strany nakonec dokázal zachytit do náruče Carlos Lampe, který založil rychlou protiakci! Duk byl v samostatném úniku, ale v pokutovém území před střelou padl na zem. Okamžitě reklamoval faul Cummingse a chtěl penaltu, ta ovšem nebyla na místě! Emotivní momenty na obou stranách.
     
    56
    Střídání v týmu Panama: ze hřiště odchází Gabriel Torres, přichází Luis Tejada.
    54. Juan Carlos Arce - 1:1
     
    54
    Bolívie právě vstřelila branku!
    A po následné standardní situaci se Bolívijci dočkali vyrovnání na 1:1, obrovská radost v podání hráčů v bílém! Po odrazu míče v pokutovém území se k zakončení propracoval JUAN CARLOS ARCE, jehož nekompromisní dělová rána zamířila pod břevno Penedovy brány! Začínáme znovu od začátku.
     
    53
    Harold Cummings zastavil vznikající protiútok faulem a dostává žlutou kartu, první panamskou v tomto zápase.
     
    46
    Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Fernando Saucedo, přichází Jhasmani Campos.
    Střídání v týmu Bolívie: ze hřiště odchází Ronald Eguino, přichází Alejandro Meleán.
     
    30
    Neuvěřitelná chyba bránících hráčů Bolívie! Blas Pérez se bez problémů zmocnil balonu po obrovském zaváhání Ronalda Eguina a mířil na jediného bránícího hráče. Toho však nedokázal obehrát, takže se ani nedostal k ideální střele.
     
    27
    A byla z toho další obrovská šance pro Blase Péreze! Ten dostal přihrávku od Quintera do pokutového území, z bezprostřední blízkosti však jeho střelu skvěle vyrazil Carlos Lampe!
     
    17
    Juan Carlos Arce zastavil vznikající protiútok Panamy faulem na Anibala Godoye, na místě je tedy okamžitě žlutá karta.
     
    17
    A sám faulovaný Smedberg-Dalence se ujal rozehrání standardní situace. Poslal nadýchaný centr do vápna, na nějž si naběhl Duk. Z velké blízkosti ale trefil jen brankáře Peneda!
     
    13
    A mohlo být vyrovnáno! První šanci Bolívie měl na noze Juan Carlos Arce, z bezprostřední blízkosti ale poslal míč vysoko nad bránu Peneda!
    11. Blas PÉREZ - 1:0
     
    11
    Panama právě vstřelila branku!
    A máme tu zaslouženou úvodní branku v podání Panamy! Bolívie si o ni koledovala, od začátku zápasu byla totiž jasně horším týmem. Krásný centr z levé strany do pokutového území poslal Alberto Quintero přímo na BLASE PÉREZE, jenž otevřel skóre dnešního utkání!
     
    9
    Parádně sehraná akce Panamy! Blas Pérez dostal na levém křídle až příliš prostoru, a tak bez váhání odcentroval míč na druhou stranu. Tam ho z voleje napálil nehlídaný Armando Cooper, ke smůle reprezentantů v červených dresech však vysoko nad bránu!
     
    6
    Gabriel Torres se pokusil Carlose Lampeho zaskočit střelou místo centru a málem se mu to dokonale podařilo! Brankář Bolívie měl co dělat, aby docouval do branky a vyrazil míč na rohový kop.
     
    3
    V pokutovém území se ke střeleckému pokusu neúspěšně dostával Blas Pérez. Míč se však poté odrazil za hranici vápna, kde ho nekompromisně napálil Gabriel Torres! Balon však zamířil vedle branky, stadionem to tedy jen zahučelo.

    Michal Belšán

    Branky: 11. Pérez (A. Quintero), 87. Pérez (Abdiel Arroyo) – 54. Arce

    Karty:   53. Cummings (PNM), 60. Pérez (PNM), 68. Cooper (PNM), 77. Baloy (PNM), 79. Machado (PNM) – 17. Arce (BLV), 77. Azogue (BLV)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:22.
    Panama: Penedo – Machado, Baloy (C), Cummings (63. L. Henríquez), Miller – Cooper (74. Abdiel Arroyo), Godoy, G. Gómez, A. Quintero – Pérez, G. Torres (56. Tejada).
    Náhradníci: Calderón, Rodríguez – Escobar, M. Gómez, L. Henríquez, Buitrago, A. Henríquez, Pimentel, Abdiel Arroyo, Nurse, Tejada, Camargo.

    Bolívie: Lampe (C) – Zenteno, Cabrera, Eguino (46. Meleán) – D. Bejarano, Saucedo (46. Campos), Azogue, M. Bejarano – Smedberg-Dalence, Arce – Duk (87. Ramallo).
    Náhradníci: Quiñónez, Vizcarra – Gutiérrez, Saavedra, Campos, Castro, Machado, Meleán, Veizaga, Ramallo, Algarañaz.

    Rozhodčí: Montero – Mora, Jara
    bahis siteleri