Mladá Boleslav – Příbram 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – Slavia 1:1 (kon.) | Brno – Karviná 1:5 (kon.)
Dukla Praha – Třinec 4:1 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:5 (0:3)
MFK Karviná
Neděle 07.08.2016, 13:00 • MěFS Srbská • Juniorská liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Tak tohle byl hodně velký luxus pro hostující hráče. Zbrojovka byla hodně nedůsledná v blízkosti vápna a to nemohl nepotrestat VOJTĚCH SMRŽ, který nikým nehlídaný šel sám na Veselého a ještě pojistil výhru Karviné.
     
    87
    Tuhle už asi Karviná nepustí. Poté, co hosté tlačili soupeře do kleští, se branky dočkal střídající LUKÁŠ KANIA a náskok outsidera duelu je tak znovu tříbrankový.
    59. Tomáš WEBER - 1:3
     
    59
    Ale to už neplatí. Bude to ještě zajímavý zápas! Míč se dostal do vápna a tam prokázal výbornou orientaci TOMÁŠ WEBER. Rozdíl ve skóre je tak už pouze dvoubrankový.
    45. Zdeněk BEHAN - 0:3
     
    45
    Tohle je klasický gól do šatny. Vlastně takové klasické nedáš dostaneš. Karviná zase ukázala, jak ji dnes vychází protiútoky a ZDENĚK BEHAN v jednom z nich si počínal pohotově a dnes podruhé překonal Veselého.
    39. Zdeněk BEHAN - 0:2
     
    39
    Situace je pro Brno ještě horší, protože k penaltě se postavil kapitán ZDENĚK BEHAN a střelou do protipohybu Veselého zvýšil náskok Karviné.
    20. Oskar SAS - 0:1
     
    20
    Oustider zápasu jako první do vedení. Je tady první branka zápasu. Domácí si vůbec nedali pozor na OSTAPA SASE, který ve vápně dostal až příliš prostoru a střelou po zemi neminul zařízení.

    Vít Muzikář

    Branky: 59. Weber – 20. Sas, 39. Behan (pen.), 45. Behan, 87. Kania, 88. Smrž

    Karty:   81. Sedláček (BNO) – 57. Nestor (KAR), 79. Jakubov (KAR)


    FC Zbrojovka Brno: Veselý – Zuka (69. Krištof),Šustr,Praks (C), Sokol (46.Ulbrich) – Krejčí (61. Koláčný), Kučera, Weber, Vintr (84. Hykš) , Sedláček – Růsek
    Náhradníci: Záleský – Vintr, Koláčný, Hykš, Krištof, Ulbrich

    MFK Karviná: Pastornický – Novák, Strakoš, Jakubov, Plesník – Dendis (61. Karčmář), Djengoue Nestor, Sas (77. Kania), Behan (C) (85. Putyera), Mládek (66. Smrž) – Řapek (81. Nimely)
    Náhradníci: Přibyl – Kania, Putyera – Nimely, Smrž, Karčmář

    Rozhodčí: Dresler – Horák, Podaný
    bahis siteleri