Vítkovice – Linköping 3:2 (kon.) | Třinec – HC Slovan 2:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 12.08.2016, 18:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5 200 diváků) • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Oceláři to zkoušejí se šesti bruslaři v poli!
     
    59:20
    Slovan právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Ocelářů znamená třetí gól v Hrubcově síti! ŽIGA JEGLIČ se po nepřesné Hrabalově přihrávce dostal do sóla a střelou mezi betony posílá Slovan znovu do vedení! Bez asistence.
     
    59:06
    Oceláři si ještě v závěru utkání zahrají přesilovku. Jonathan Cheechoo nešetrně sekl Hrubce, za což obdržel dvě minuty.
     
    54:44
    Přesilovka tentokráte pro Slovan, na trestnou lavici odjíždí Bohumil Jank. Dvě minuty, držení.
     
    52:11
    Oceláři mají k dispozici přesilovku a tedy i šanci na obrat skóre. Na trestnou lavici usedá Václav Nedorost, který se provinil hákováním.
     
    49:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezanům se v rozmezí necelé minuty povedlo srovnat krok! Slovan sice již hrál v plném počtu, nečekaná překážka ale ERIKA HRŇU vůbec nerozhodila! Třinecký forward se proháčkoval až před Brusta a, byť faulován, dokázal vykoupat hostujícího brankáře a srovnat skóre! Asistence: Rostislav Marosz.
     
    48:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se přeci jen dočkali snížení! Vladimír Dravecký nabruslil do střední třetiny, těsně před modrou přenechal kotouč ŠTEFANOVI ŘUŽIČKOVI! Slovenský forward projel kolem trojice bránících hráčů a střelou pod horní tyč snižuje třinecké manko na jedinou trefu! Asistence: Vladimír Dravecký.
     
    47:19
    Josef Hrabal se na modré čáře dostal pod zbytečný tlak, po kterém mu Nedorost sebral puk a řítil se do sóla. Hrabalovi nezbylo nic jiného, než unikajícího hostujícího útočníka podrazit. Minuta a 43 vteřin hry ve čtyřech.
     
    47:02
    Slovan se už radoval ze třetí branky, hlavní sudí nicméně byl nekompromisní a trefu neuznal. Důvodem je faul Marka Viedenského, který holí fauloval Hrubce.
     
    38:22
    Hrubcovi vypadla střela z hole Jeffa Taffeho! Třinecký brankář byl lehce dezorientován, než ke kotouči však stihl dobruslit Smoleňák, natáhl se po puku Kozák a odpálil jej do bezpečí!
     
    34:35
    Oceláři mohli snížit své manko na rozdíl jediného gólu, to by ale Rostislav Marosz nesměl trefit tyč Brustovy branky!
     
    31:23
    Početní výhoda pro domácí tým, za sekání je vyloučen Patrik Lušňák.
     
    28:36
    Nicméně Slovan čeká početní výhoda. Daniel Rákos nedovoleným způsobem odzbrojil Brusta, odsedí si proto dvě minuty.
     
    26:54
    Slovan právě vstřelil branku!
    A ta končí druhým gólem v Hrubcově sítí! Jeff Taffe vybojoval kotouč za třineckou brankou, popojel s ním k hrazení a namazal na modré stojícímu NICK PLASTINO! Ten propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jeff Taffe.
     
    24:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    A Oceláře to může mrzet dvojnásob, Slovan využívá přesilovku a jde do vedení! Nick Plastino namazal IVANU ŠVARNĚMU, bek Slovanu vymetl pavučinky v pravém horním rohu Hrubcovy branky! Asistence: Nick Plastino, Marek Viedenský.
     
    23:41
    Obrovská šance Ocelářů! Martin Adamský a Cory Kane prchli do přečíslení dvou proti jednomu, první jmenovaný ale místo individuálního zakončení volil přihrávku, kterou zblokoval vracející se bek!
     
    22:52
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Rákos – 2 min., sekání).
     
    18:05
    Jakub Petružálek se pokusil o rychlý výpad do útočné třetiny, při svém snažení byl zastaven nedovoleným způsobem. Ve střední třetině jej totiž podrazil Patrik Luža. První přesilovka pro Oceláře.
     
    10:57
    Obrovská šance slovenského celku! Marek Viedenský si chvíli pohrál s pukem za Hrubcovou brankou, poté poslal přesný pas na Václava Nedorosta. Hrubec vůbec o kotouči nevěděl, Nedorost však trefil jen beton třineckého brankáře!
     
    10:29
    Slovan svou aktivitu přetavil v první početní výhodu duelu. Na trestnou lavici usedá Bohumil Jank, který nedovoleným způsobem bránil jednoho z protihráčů.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 49. Ružička (Dravecký), 50. Hrňa (Marosz) – 25. Švarný (Plastino, Viedenský), 27. Plastino (Taffe), 60. Jeglič


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – M. Doudera, Hrabal, Linhart, Roth, Jank, Nosek, Kozák, Galvas – Sýkora (A), Kreps, Petružálek – Adamský, Cane, Irgl – Dravecký, M. Kovařčík, Š. Ružička (C) – Rákos, Marosz, Hrňa (A). Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Kundrátek, Meszároš, Švarný (A), Plastino, Starosta (A), Luža, Němeček, Rosandič – Smoleňák (C), Taffe, Cheechoo – Viedenský, Jeglič, Nedorost – Kubalík, Chipchura, Petráš – Lušňák, Zigo, Skalický. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodčí: Trombik, Koliba – Mikler, Bojda
    bahis siteleri