Jihlava – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 8:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 12.08.2016, 13:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    59:58
    Hosté to zkusí v šesti, Marek Dvořák míří na střídačku.
     
    54:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté si při přesilovce berou dvougólové vedení zpět. Pigl přihrál puk na ADAMA NAJMANA, který střelou z těsné blízkosti branky překonává počtvrté Marka Dvořáka. Asistence: Tomáš Pigl.
     
    53:41
    Sudí určili, že nejaktivnějši si v šarvátce počínal Šimon Kubíček, který již může jít prakticky do sprch, neboť dostává dvě minuty za hrubost a osobní desítku navrch za nesportovní chování, kterou odsedí Adam Ryba.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    50:56
    Najman si najel z pravé strany až před branku a vystřelil. Puk po odrazu od vzdálenější tyče projel brankovištěm ven.
     
    49:45
    A právě Procházka poté založil útočnou akci, při které křížem přes pásmo nahrál na pravou stranu Beránkovi, jenž na Chaloupka opět nevyzrál.
     
    45:45
    Vítězslav Brož dostává dvě minuty za vysokou hůl a je prvním vyloučeným hráčem Dukly dnešního zápasu.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    45:40
    Po hezké kombinaci domácích přichází tyčka, kterou trefuje Tomáš Pigl střelou z levého kruhu.
     
    35:54
    Po téměř 36 minutách vidíme první vyloučení. Šimon Kubíček z Českých Budějovic za brankou trefil Petra Brože a dostává dvě minuty za faul loktem.

    Na vyloučení: 0-1.
     
    32:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihlava lehce vypadla z rytmu a Motor toho bleskově využívá ke snížení. PAVEL NOVÁK dostal nalevo před branku přesný pas od Grossmanna a Chaloupek, který hodně dlouho trápil jihočeské útočníky, nyní kapituloval. Útočník hostí totiž zůstal před brankou zcela volný. Asistence: Matyáš Grossmann.
     
    30:01
    Střelec dvou gólů Dukly si navezl kotouč na bekhend, jenže zblízka na Marka Dvořáka nedokázal vyzrát. Gólman hostí má puk kdesi ve své výstroji.
     
    30:01
    Nyní bude mít mít Marek Dvořák obtížnější situaci, protože Šimon Kubíček zahákoval před brankou pronikajícího a zakončujícího Tomáše Pigla a je tak nařízeno trestné střílení.
     
    28:36
    A na Chaloupka si nepřišel ani před brankou číhající Matyáš Grossmann. Gólman Dukly stačil kotouč u své levé tyče doslova zlikvidovat.
     
    21:17
    Fantastická práce Ondřeje Chaloupka. Beránek našel mezi kruhy zcela volného Houdka, který tváří v tvář jihlavskému gólmanovi spálil obrovskou šanci. mezi betony gólmana se netrefil.
     
    09:10
    Jihlava doslova mele Jihočechy. Zblízka to nejprve zkoušel Martin Zadražil, jenž poslal kotouč vedle kolem pravé tyče. A prakticky ze stejného místa mířil do stejného místa také Tomáš Chlubna. Dvě velké šance domácích.
     
    06:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    No tak tohle byla výstavní akce, o tom žádná. Kaltounková si po vyhraném buly přistrčila puk k sobě a vydala se s ním do pravého rohu branky. Tam se zbavila kličkou obránce a přihrála před branku přesně na hůl PATRIKA ČERMÁKA, který poslal kotouč nechytatelně kolem hlavy Marka Dvořáka do levého horního rohu. Pěkná spolupráce hráčů z loňské česko-finské hokejové školy. Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    04:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jenže vyrovnaný stav vydržel jen jednadvacet vteřin, s brankami se nám totiž nyní zcela roztrhl pytel. TOMÁŠ PIGL ukazuje, že se zatím umí orientovat v prostoru před brankou velmi dobře, neboť zblízka dává svůj druhý gól v dnešním utkání a vůbec druhý gól Dukly. Asistence: Vítězslav Brož.
     
    04:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor bleskově srovnává stav. Škvarek našel mezi kruhy zcela volného JAKUBA ČÍŽKA, který se trefil přesně do levého horního rohu, Chaloupek byl bezmocný. Asistence: Lukáš Škvarek, Filip Houdek.
     
    03:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se již Dukla prosazuje a střílí první gól dnešního utkání. Najman poslal kotouč na Chlubnu, který v prostoru před brankou ještě prostrčil puk na TOMÁŠE PIGLA, jenž dostává domácí celek zblízka do vedení. Asistence: Tomáš Chlubna, Adam Najman.
     
    01:42
    Rašín sice za brankou odstavil Nováka, jenže domácí si nepokryli Janocha, který u levé tyče Chaloupka zakončoval. Domácí gólman vytáhl jistý zákrok betonem.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Pigl (Chlubna, Najman), 5. Pigl (V. Brož), 7. Čermák (Kaltounková), 55. Najman (Pigl) – 5. Čížek (Škvarek, Houdek), 33. Novák (Grossmann)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, P. Brož, Rašín, Vinkler, Smolko, Barák – Pigl, Najman, V. Brož – Zadražil, Juda, Chlubna – Svoboda, Čermák, Kaltounková. Trenér: Petr Svoboda
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák – Kubíček, Procházka, Dekret, Tampier, J. Dvořák, Svach – Novák, Čížek, Grossmann, Houdek, Beránek, Škvarek, Janoch, Hrubec, Ryba. Trenér: Ladislav Kolda
    bahis siteleri