Carl Zeiss Jena – Bayern 0:5 (kon.)
konec
Carl Zeiss Jena
0:5 (0:3)
Bayern Mnichov
Pátek 19.08.2016, 20:45Německý pohár • 1. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Mats HUMMELS - 0:5
     
    77
    Bayern právě vstřelil branku!
    Mnichovští pokračují v kanonádě! Joshua Kimmich od rohového praporku načechral skvělý centr přesně na hlavu střídajícího MATSE HUMMELSE, který prudký trknutím umístil balon nekompromisně k levé tyči – 0:5!
    72. Arturo VIDAL - 0:4
     
    72
    Bayern právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka celku z Bavorska je na světě! Muller perfektní kolmici nechal rozběhnout Lewandowskiho, který si všiml ještě před prázdnou brankou zcela volného ARTURO VIDALA a ten míč v naprostém klidu po zemi umístil do branky – 0:4!
    43. Robert LEWANDOWSKI - 0:3
     
    43
    Bayern právě vstřelil branku!
    Třetí branka hostů a potřetí naprosto stejná spolupráce! Franck Ribery od levé postranní čáry našel na hranici vápna zcela volného ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který prudkou přízemní ranou poslal balon neomylně k pravé tyči! Hattrick polského útočníka za první poločas – 0:3!
    34. Robert LEWANDOWSKI - 0:2
     
    34
    Bayern právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! Ribery dostal znovu prostor k průniku na levé straně. Následně poslal prudkou přihrávku na střed vápna, kde míč Gerlach nechtěně posunul do běhu ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který míč jemně dloubl přes padajícího brankáře domácích – 0:2!
    3. Robert LEWANDOWSKI - 0:1
     
    3
    Bayern právě vstřelil branku!
    A favorit zápasu jde do vedení! Ribery prošel po levé straně a přízemním centrem našel ve vápně volného ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který sice napoprvé trefil jen spoluhráče Mullera, nicméně následně už zamířil přesně k pravé tyči branky Jeny – 0:1!

    Daniel Kinc

    Branky: 3. Lewandowski, 34. Lewandowski, 43. Lewandowski, 72. Vidal, 77. Hummels

    Karty:   26. Kuhne (CZJ), 86. Eismann (CZJ)


    Carl Zeiss Jena: Koczor – Kuhne (73. Zeqiri), Klingbeil, Gerlach, Krstič – Bock (56. Buval), Eismann, Erlbeck, Schlegel – Starke, Thiele.
    Náhradníci: Schmidt – Zeqiri, Wolfram, Cros, Buval, Mergel, Reinmann.

    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Martinez (51. Hummels), Alaba, Bernat – Lahm, Vidal (77. Benko), Kimmich – Muller, Lewandowski, Ribery (66. Green).
    Náhradníci: Ulreich – Benko, Dorsch, Green, Feldhahn, Hummels, Ozturk
    bahis siteleri