Znojmo – Mnichov 3:4 (kon.) | Junosť Minsk – Växjö 4:3 (po pr.) | Linz – Košice 3:4 (kon.)
Lugano – Tappara 1:3 (kon.) | Luleå – SaiPa 2:4 (kon.)
po prodl.
Junosť Minsk
4:3 (1:2, 2:0, 0:1 - 1:0)
Växjö Lakers
Úterý 23.08.2016, 18:00 • Čižovka-Arena • Hokejová Liga mistrů • Skupina L
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:32:25)
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vítězí v prodloužení zásluhou Jesseho Niinimäkiho a připisují si do tabulky ve skupině L dva body. Nutno říci, že výhra to byla zasloužená. Hosté se tak musí spokojit s jedním bodem.
     
    Konec zápasu.
    63:24 Jesse NIINIMÄKI - 4:3
     
    63:24
    Tým Junosť Minsk právě vstřelil branku!
    Sekundu po návratu Hennessyho z trestné lavice využili domácí hokejisté tlaku z přesilové hry a rozhodují toto utkání. U pravé tyčky hostující klece byl připraven JESSE NIINIMÄKI, jenž odražený kotouč uklidil do hostující branky. Na ledě poté proběhla obrovská radost domácích. Ti totiž vítězí v dnešním duelu Ligy mistrů. Asistence: Alexander Kogalev, Daniel Corso.
     
    63:23
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    62:20
    Puk z hole Lundberga míří opět daleko od Andrénovy branky a je z toho další osvobození Växja.
     
    61:45
    Hokejisté Lakers se dostali k puku ve vlastním obranném pásmu a okamžitě ho posílají až před domácí branku. Své oslabení zatím začali velmi dobře.
     
    61:23
    Hennessy oslabuje svůj tým, když se dopustil podražení. Domácí tak budou hrát znovu 4 na 3.
     
    61:16
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    60:11
    Začalo pětiminutové prodloužení, které se bude hrát ve čtyřech hráčích na obou stranách. Domácí ale nyní hrají 4 na 3, dohrávají tak svou početní výhodu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je to tak. Třetí třetina skončila a na řadě je tedy prodloužení. Pokud se ani v něm nerozhodne, budou následovat samostatné nájezdy. Uvidíme v tomto dramatickém duelu dovednostní soutěže nebo se rozhodne už v nastavení?
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Domácí jsou uhnízděni v pásmu Växja a snaží se ohrozit Andréna. Jenže jejich střely jsou nepřesné a opravdu to už vypadá, že se nic ve třetí periodě nic nestane.
     
    59:18
    Hned na to si domácí celek bere oddechový čas.
     
    59:16
    Calle Rosén držel protihráče a nabízí tak domácím přesilovou hru. Jedna z posledních šancí domácích jít do vedení.
     
    58:37
    U puku jsou nyní domácí hráči a publikum je mohutně povzbuzuje a žene dopředu. Vedoucí branka by domácím asi slušela, jsou totiž od poloviny zápasu lepším celkem.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 13. Jelisejenko (Michnov, Karakulko), 29. Corso (Pretnar, Razvadovskij), 39. Kogalev, 64. Niinimäki (Kogalev, Corso) – 9. Brodecki (Murphy, Netterberg), 17. Netterberg (Murphy, Brodecki), 43. Rosén (Murphy)


    Junosť Minsk: Trjaničev (Milčakov) – Pretnar, Šeleg, Goroško, Vasilev, Černook, Rjadinskij, Usenko, Mickevič, Jerocho – Zacharov, Korso, Razvadovskij – Michnov, Jelisejenko, Niinimäki – Turkin, Jefimenko, Parfejevec – Karakulko, Kogalev
    Växjö Lakers: Andrén (Eriksson) – Rosén C., Bohm, Martinsson, Lundberg, Murphy, Högberg – Hillding, Leino, Platt – Reddox, Everberg, Hennessy – Rosén R., Palola, Kiiskinen – Netterberg, Fröberg, Josefsson – Marklund, Brodecki

    Rozhodčí: Pešina (CZE), Šrubok (BLR) – Badyl, Kliashcheunikau (BLR)
    thejrc.org