Plzeň – Třinec 1:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 1:5 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:1 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 0:2 (kon.)
Litvínov – Zlín 3:6 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Neděle 11.09.2016, 17:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:39 Ctirad OVČAČÍK - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Při hře čtyři na čtyři dostal krásnou přihrávku do jízdy CTIRAD OVČAČÍK, s přehledem vymíchal Pöpperleho a přes jeho beton zakončil do poloodkryté klece! Východočeši zřejmě našli aspiranta na samostatné nájezdy. Asistence: Nicholas Schaus, Tomáš Kaut.
    40:49 Petr VRÁNA - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po devětačtyřiceti vteřinách hry v poslední třetině se Pražané prosazují nádherným přesilovkovým gólem! Lukáš Pech našel napravo postaveného PETRA VRÁNU, a ten krásnou střelou zápěstím trefuje horní růžek Štěpánkovy branky – 1:3. Asistence: Lukáš Pech.
    17:18 Lukáš CINGEL - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta se dostává do vedení! Střela Juraje Mikuše se od jednoho z bránících hráčů odrazila přímo na hůl LUKÁŠE CINGELA, který se střelou z první trefil přesně k bližší tyči pardubické brány. Asistence: Juraj Mikuš, Juraj Čajkovský.
    11:42 Lukáš NAHODIL - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka platí, tudíž i první přesilovka domácích končí předčasně! Po pětadvaceti vteřinách se ke střele dostal Justin Hodgman a jeho pokus mezi tři tyče usměrnil LUKÁŠ NAHODIL! Asistence: Justin Hodgman.
    10:39 Miroslav FORMAN - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané první přesilovku v dnešním zápase nakonec přece jen využívají! MIROSLAV FORMAN vystřelil zápěstím z vrcholku kruhů a trefil se přímo na "teploměr" Jakuba Štěpánka, jenž si vybral slabší chvilku, když mu kotouč propadl do sítě. Asistence: Dominik Uher a Juraj Mikuš.
    Marken.cz

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Branky a nahrávky: 12. Nahodil (Hodgman), 45. Ovčačík (Schaus, T. Kaut) – 11. Forman (Forman, Mikuš), 18. Cingel (Mikuš, Čajkovský), 41. P. Vrána (Pech)


    HC Dynamo Pardubice: Štěpánek (Klouček) – Ščotka, Schaus, Havlík, Leduc, Ovčačík, Bokroš, Rýgl – Rolinek, Hodgman, P. Sýkora – Hubáček, Nahodil, Zadina – Klimenta, Tomášek, Bárta – Mallet, T. Kaut, Rapáč – M. Kaut.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (F. Novotný) – Mikuš, Čajkovský, Barinka, Eminger, Švrček, Kalina, Piskáček, Hrbas – Ružička, P. Vrána, Kudrna – Uher, Cingel, Forman – Kumstát, Pech, Netík – Volek, Černoch, Komárek.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Frodl, Zavřel

    Diváci: 7 707
    bahis siteleri