Rusko – Česko 1:0 (kon.)
konec
Rusko
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Česko
Pátek 16.09.2016, 16:30 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:46
    To je špatné, české naděje na vyrovnání teď klesají téměř k nule. Zuzana Martinů (CZE) totiž za důraz u mantinelu inkasuje dvě minuty a jdeme do oslabení.
     
    49:00
    Margarita Dorofejevová (RUS) pyká za nedovolené bránění.
     
    35:58
    Nicméně vzápětí je tu čtvrtá početní výhoda pro náš celek! Alena Chaustovová (RUS) je vyloučena za držení.
     
    31:59
    Vzápětí si však náš tým zahraje druhé oslabení, a to naprosto zbytečné po špatné rozehrávce. Ze situace vyplynulo hákování Adély Škrdlové (CZE).
     
    26:44
    Ta by mohla přijít v přesilovce! Hymlárová na sebe natáhla faul tělem Světlany Bobrovové (RUS), která už sedí na trestné.
     
    13:05
    Jako když padá jeřáb, asi tak vypadala situace, v níž Světlana Bobrovová (RUS) složila naši nejvyšší útočnici Veroniku Lorencovou. Odpočine si na dvě minuty za držení, máme druhou přesilovku.
     
    09:42
    Karolína Hornická protancovala do útočné třetiny a právě během jejího vpádu přišel první ruský faul. Viktoria Kulišovová (RUS) pyká za hákování.
     
    01:50
    Po dalším protiútoku sborné jdeme poprvé do čtyř. Denisa Pytlíková (CZE) je vyloučena za podražení za českou klecí.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 45. Provorovová (Bratiščevová, Naděždinová)


    Rusko: Merkuševová (Farknutdinovová) – Klimkinová, Bobrovová, Zuboková, Chaustovová, Medveděvová, Kochnějevová, Provorovová, Orlovová – Dorofejevová, Širokovová, Loburová, Běloglazovová, Starovojtovová, Dobrodějevová, Šatalovová, Alexandrovová, Sokolovová, Kulišovová, Bratiščevová, Naděždinová. Trenér: Jevgenij Bobariko.
    Česko: Juřicová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová, Vozdecká, Martinů, Kotounová, Pytlíková, Hrdinová, Horáková – Mlýnková, Hymlárová "C", Karlecová – Machalová, Hornická, Dýcková – Kolářová, Zrnová, Seroiszková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodčí: Weissová – Männleinová, Strohmengerová (všechny GER).
    bahis siteleri