Rusko – Česko 1:0 (kon.)
konec
Rusko
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Česko
Pátek 16.09.2016, 16:30 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    58:46
    To je špatné, české naděje na vyrovnání teď klesají téměř k nule. Zuzana Martinů (CZE) totiž za důraz u mantinelu inkasuje dvě minuty a jdeme do oslabení.
     
    58:30
    Český kouč Jan Fidrmuc si vybírá oddechový čas.
     
    57:59
    Barbora Machalová čekala volná před ruskou klecí, jenže od spoluhráček nedostala puk. Velká škoda.
     
    53:40
    Adéla Škrdlová hraje v osmnáctce výborně, po přechodu z patnáctky se ve se starší kategorii chytla šance za pačesy! Nyní zastavila ruské přečíslení tři na jednoho.
     
    51:04
    Až s koncem přesilovky přišla první česká šance, a rovnou obrovská! Hymlárová prostrčila puk mezi bruslemi na Machalovou, ta vypálila na druhou tyč, ale Markuševová proti ní švihla lapačkou!
     
    50:13
    Hned po buly šel puk na Juřicovou, která neměla puk pod kontrolou a do odkryté brány mohla dorážet Bratiščevová. Ale nezvládla to.
     
    49:00
    Margarita Dorofejevová (RUS) pyká za nedovolené bránění.
     
    49:00
    Ale do sóla tentokrát ujely Češky, konkrétně Natálie Mlýnková! Před gólmankou si bohužel nedokázala přehodit puk na forhend, takže je z toho "jen" přesilovka.
     
    48:28
    Těch oken v české defenzívě je bohužel hodně, abychom mohli pomýšlet na body. Další úprk měla Starovjotovová, na poslední chvíli jí Magda Erbenová zakončení hodně ztížila.
     
    47:24
    Další ruské přečíslení hasí Juřicová, která zatím dokazuje, že spodek branky má pokrytý skvěle. Tentokrát se přesunula proti střele Naděždinové.
     
    44:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Je tady první gól zápasu, bohužel ho střílí ruský tým. A to z té nejméně nápadné situace. Od modré čáry vyslala puk obloučkem na branku JELENA PROVOROVOVÁ a černá guma se bez teče snesla přesně do růžku české klece. Velká smůla, ale jedeme dál – 1:0! Asistence: Oksana Bratiščevová, Maria Naděždinová.
     
    43:58
    Tři a dost, měl by si říct český výběr. Protože další průnik zavánějící gólem měla Kulišovová, kterou musela vychytat Karolína Juřicová!
     
    43:11
    Tentokrát sborná ujela do přečíslení dvou proti osamocené Adéle Škrdlové. Běloglazovová opět nezamířila mezi tři tyče, takhle vychýlenou mušku jsme u Rusek dlouho neviděli.
     
    42:11
    Češky si špatně přihrály a před Juřicovou pálila Starovojtovová, naštěstí netrefila branku. Dneska se jí v šancích zkrátka nedaří.
     
    41:29
    Karolína Hornická mohla rozkopnout dveře třetí třetiny gólem, jenže v přečíslení nedokázala svou střelou na Merkuševovou vyzrát!
     
    38:23
    Rusky jsou kompletní a Starovojtovová ujela dopředu úplně sama, jenže její bekhendovou kličku se zpětným zakončením naše "Kukuřice" skvěle přečetla a udržela bezbrankové skóre!
     
    36:41
    Velký český nápor gólem nekončí! Merkuševová neměla puk pod kontrolou, jenže Alexandra Halounová se ztěžka protahovala k dorážce. Když byla gólmanka na ledě, ještě to zkusila Kotounová, jenže střelu zblokovala ruská obránkyně!
     
    35:58
    Nicméně vzápětí je tu čtvrtá početní výhoda pro náš celek! Alena Chaustovová (RUS) je vyloučena za držení.
     
    35:38
    Z české obránkyně si udělala dobrý den Alexandrovová, ale Juřicová v jejím úniku ucpala spodek branky a puk za záda nepustila.
     
    31:59
    Vzápětí si však náš tým zahraje druhé oslabení, a to naprosto zbytečné po špatné rozehrávce. Ze situace vyplynulo hákování Adély Škrdlové (CZE).
     
    31:27
    Moc pěknou střelou přes beka se blýskla Kateřina Zrnová. Markuševová musela předvést těžký zákrok lapačkou!
     
    30:11
    Ruská obrana je otevřená jak sklenice od marmelády, další obrovskou možnost měla Natálie Mlýnková! Merkuševová se proti ní ale skvěle přesunula a z těžkého úhlu už Mlýnková nemohla dorážet.
     
    29:27
    Před ruskou brankou se zčistajasna zjevily Seroiszková se Zrnovou, ale nedůrazné zakončení gólovou šanci zmařilo!
     
    26:44
    Ta by mohla přijít v přesilovce! Hymlárová na sebe natáhla faul tělem Světlany Bobrovové (RUS), která už sedí na trestné.
     
    24:40
    Český tým je ve druhé třetině aktivnější a Nikola Dýcková to teď provedla parádně. Vybruslila z rohu až do střelecké pozice, zkusila to na druhý růžek a Merkuševová musela zasáhnout teploměrem! Menší gólmanka by to mít nemusela.
     
    22:42
    Pro změnu zase dvě Rusky uháněly na jedinou českou hráčku. K zakončující hokejisce jsme se vrátili na poslední chvíli.
     
    20:57
    Přečíslení pro český tým! Karolína Hornická ujížděla dopředu s Nikolou Dýckovou, místo nahrávky se situaci rozhodla řešit sama. Střela přes obránkyni netrefila branku.
     
    18:55
    V české defenzivě je hodně okének, jako by se hrála druhá třetina a hráčky to měly daleko na střídačku... Rusky si další přečíslení zkazily samy, když se vystavily do ofsajdu.
     
    14:49
    Uff! Zuzana Martinů bruslemi zastavila puk, který šel na absolutně volnou Olgu Širokovovou. To nás zachránilo od brejku.
     
    13:05
    Jako když padá jeřáb, asi tak vypadala situace, v níž Světlana Bobrovová (RUS) složila naši nejvyšší útočnici Veroniku Lorencovou. Odpočine si na dvě minuty za držení, máme druhou přesilovku.
     
    09:42
    Karolína Hornická protancovala do útočné třetiny a právě během jejího vpádu přišel první ruský faul. Viktoria Kulišovová (RUS) pyká za hákování.
     
    08:49
    Víc prostoru na zakončování mají zatím jednoznačně Rusky. Kapitánka Běloglazovová hledala mezírku mezi betony, Juřicová tam však měla hokejku.
     
    07:05
    No tak tohle byla parádní "krádež"! Česká obrana si nechala za zády Dobrodějevovou, která snad třikrát dorážela u tyčky. Juřicová však měla na betonu přilepenou lapačku. A do ní jí Ruska kotouč neomylně poslala!
     
    03:37
    Náš výběr se v oslabení pustil do hustého forčekingu, což ho nakonec málem stálo krk. Rusky se totiž vydaly do přečíslení dvě na jednu a jen skvělý přesun Karolíny Juřicové zastavil střelu Šatalovové! Ta už zvedala ruce nad hlavu, ale v cestě se jí zjevil beton české gólmanky.
     
    01:50
    Po dalším protiútoku sborné jdeme poprvé do čtyř. Denisa Pytlíková (CZE) je vyloučena za podražení za českou klecí.
     
    01:12
    Druhé střídání už nabídlo první dvojšanci Rusek, střelu Kulišovové dorážela Naděždinová. Naštěstí z ostrého úhlu branku netrefila.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 45. Provorovová (Bratiščevová, Naděždinová)


    Rusko: Merkuševová (Farknutdinovová) – Klimkinová, Bobrovová, Zuboková, Chaustovová, Medveděvová, Kochnějevová, Provorovová, Orlovová – Dorofejevová, Širokovová, Loburová, Běloglazovová, Starovojtovová, Dobrodějevová, Šatalovová, Alexandrovová, Sokolovová, Kulišovová, Bratiščevová, Naděždinová. Trenér: Jevgenij Bobariko.
    Česko: Juřicová (Švejdová) – Škrdlová, Erbenová, Vozdecká, Martinů, Kotounová, Pytlíková, Hrdinová, Horáková – Mlýnková, Hymlárová "C", Karlecová – Machalová, Hornická, Dýcková – Kolářová, Zrnová, Seroiszková – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.

    Rozhodčí: Weissová – Männleinová, Strohmengerová (všechny GER).
    bahis siteleri