Udinese – Chievo 1:2 (kon.) | Cagliari – Atalanta BC 3:0 (kon.) | Crotone – Palermo 1:1 (kon.)
Sassuolo – Janov 2:0 (kon.) | Turín – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Juventus 2:1 (kon.)
Fiorentina – AS Řím 1:0 (kon.)
konec
US Sassuolo Calcio
2:0 (0:0)
Janov CFC
Neděle 18.09.2016, 15:00 • Stadio Cittá del Tricolore, Reggio Emilia • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Sassuolo navázalo na vítězství v Evropské lize nad Bilbaem a v tomto zápase porazilo Janov 2:0!

    Hned v páté minutě dnešního utkání se dostal k nebezpečné střele hostující Laxalt, jehož pokus však mířil těsně vedle. O tři minuty později měl obrovskou šanci Duncan, avšak jeho střelu zastavila tyč hostující svatyně! Domácí celek zahrozil ještě v závěru poločasu, kdy podnikl odvážný průnik Politano, avšak jeho střela mířila nad branku.

    Janov vstoupil do druhého poločasu velmi dobře, nicméně do vedení se dostalo Sassuolo po proměněné penaltě Matteo Politana. Hostující celek byl však i nadále lepším týmem, nicméně opět inkasoval, tentokrát se prosadil Grégoire Defrel! Sassuolo již své vedení nepustilo a může se radovat ze zisku tří bodů!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (16:54:06)
    Sassuolo nepředvedlo ideální výkon, nicméně bylo produktivní, a tak se raduje ze zisku tří bodů

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Rohového kopu se ujal opět střídající Ocampos, avšak ani po jeho dalším centru nedošlo k ohrožení domácí branky!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Janov měl v závěru ještě velkou šanci na snížení stavu! Z levé strany odcentroval Rincón, jehož centr našel Burdissa, nicméně jeho hlavičku brankář vyrazil na roh!
     
    90
    Hostující Janov vybojoval v poslední minutě základní hrací doby rohový kop, kterého se ujal Ocampos, avšak jeho centr dokázala obrana domácího celku odvrátit!
     
    89
    Sassuolo vyrazilo v závěru i do útoku. Duncan prostrčil míč na Lirolu, který však nedokázal projít přes Orbána. Ten předvedl povedený a hlavně čistý skluz!
     
    88
    Domácí celek momentálně v pohodě kombinuje na vlastní polovině a šetří cenný čas. Tříbodový zisk mají domácí velmi blízko!
     
    87
    Sassuolo tak může dohrát závěr zápasu v klidu, neboť pro oslabený Janov nyní bude velmi těžké vstřelit za několik minut dvě branky.
     
    86
    Další komplikace pro hostující celek! Ve středu hřiště předvedl velmi ostrý zákrok Miguel Veloso, který poslal k zemi Duncana a dostává rovnou červenou kartu!
     
    84
    Laxalt se přesunul na pravou stranu, odkud poslal nebezpečný centr do pokutového území. Antei však kraloval ve vzduchu a dokázal míč odhlavičkovat!
     
    83
    Domácí Ricci se pokoušel proniknout po pravé straně do pokutového území, nicméně Orbán si se střídajícím hráčem dokázal poradit.
    Radost domácích hráčů po vstřelení úvodní branky

     
    81
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Alessandro Matri.
     
    80
    Hostující celek měl k dispozici zajímavou standardní situaci, které se zhostil Laxalt. Jeho centr však dokázala obrana Sassuola odvrátit!
     
    78
    Následně Janov opět hořel ve své obraně. V pravé části vápna operoval s míčem Defrel, který však Perina svou přízemní střelou nedokázal překonat!
     
    77
    Sassuolo mělo k dispozici zajímavou standardní siutaci, které se zhostil Defrel. Francouzský forvard namířil svou střelu na branku, nicméně Perin byl na místě a míč vyrazil!
     
    76
    Hlavní rozhodčí nyní uděluje první žlutou kartu v tomto zápase! Defrel předvedl parádní průnik středem hřiště, který ve skluzu zastavil Orbán rukou!

    Jan Havlovic

    Branky: 58. Politano (pen.), 66. Defrel (Politano)

    Karty:   76. Orbán (JAN)   86. Veloso (JAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:8. Střely mimo: 3:8. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 15:18.
    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lirola, Antei, Acerbi, Peluso – Pellegrini (64. Biondini), Magnanelli (C), Duncan – Politano, Defrel (81. Matri), Ragusa (46. Ricci).
    Náhradníci: Pegolo, Pomini – Biondini, Iemmello, Matri, L. Mazzitelli, Terranova, Ricci, Cannavaro, Dell'Orco, Adjapong, Letschert.

    Janov CFC: Perin – Izzo, Burdisso, Orbán – Lazović (71. Simeone), Rincón, Veloso, Laxalt – L. Rigoni (59. Panděv), Pavoletti, Gakpé (74. Ocampos).
    Náhradníci: Lamanna, Zima – Gentiletti, Edenilson, Cofie, Simeone, Ntcham, Ocampos, Biraschi, Muñoz, Panděv, Fiamozzi.

    Rozhodčí: Gavillucci – Fiorito, Di Vuolo (vš. Itálie)
    bahis siteleri