Vel. Meziříčí – Slovácko B 3:0 (kon.)
konec
FC Velké Meziříčí
3:0 (1:0)
1.FC Slovácko B
Neděle 18.09.2016, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a bude se na vás opět těšit u některého z dalších fotbalových zápasů. Dnes je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (12:14:00)
     
    Sledovali jsme velmi povedené utkání, které ovládlo Velké Meziříčí. Domácí se díky brance v závěru prvního poločasu dostali na koně a ve druhé pětačtyřicetiminutovce diktovali tempo zápasu. Za zmínku stojí hlavně třetí branka z kopačky Robina Demetera, jenž parádní trefou stanovil stav zápasu. Slovácku se nedařila hlavně předfinální část, a tak odchází poražené.

    Po osmém kole se Velké Meziříčí nachází na sedmém místě tabulky, když na první Uničov ztrácí pouhé tři body. Naopak béčko Slovácka se na dvanáctém místě s devíti body a potřebuje začít sbírat body.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Hraje se poslední minuta základní hrací doby a je už stoprocentně jasné, že si Velké Meziříčí připíše do tabulky důležité tři body. Utkání se pouze dohrává a vypadá to, že se moc nastavovat už nebude.
     
    89
    Přetažený centr našel na levé straně Lukáš Mareše, jenž se snažil vrátit balon do ohně. Ovšem hostující krajní záložník trefil soupeře a k vidění bude rohový kop Slovácka.
     
    87
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Pavel Mezlík, přichází Lukáš Berka.
     
    85
    Pavel Mezlík mohl prodat zkušenosti, které nasbíral. Domácí hráč dostal přihrávku do pokutového území, kde u něj byli dva soupeři, ale i tak se přes ně Mezlík dostal. Ovšem balon mu utekl mimo hrací plochu, a tak bude od branky odkopávat Michal Daněk.
     
    84
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Jaroslav Krejčí, přichází Jakub Čermák.
     
    83
    Po přihrávce z levé strany se o střelu pokusil Crouz Chidrick Pieteu Kamgang, jehož rána zamířila jen do bránícího hráče. Ovšem u balonu zůstalo Slovácko, ale zakončení bylo sražené vedle brány.
     
    82
    Vypadá to, že domácí tým bude po třetí brance hrát jednoduše. Velké Meziříčí zalezlo před vlastní pokutové území, odkud odkopává balony k půlící čáře.
    79. Robin DEMETER - 3:0
     
    79
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tak to byla opravdu nádherná branka, která se na této úrovni nevidí každý hrací den! Balon dostal ROBIN DEMETER, jenž vůbec neváhal a z dobrých dvaadvaceti metrů vystřelil. Zakončení domácího hráče zamířila přesně do vzdálenější šibenice. Michal Daněk sice vzduchem plachtil, ale tuto střelu prostě nemohl zneškodnit.
     
    79
    Pavel Mezlík si pas spoluhráče zpracoval na prsa, ale jeho kolmá přihrávka zamířila jen do moci Michala Daňka. Ovšem Slovácka opět nedokázalo udržet míč a bude se muset bránit.
     
    78
    Po kombinaci na vlastní polovině se domácí hráči snažili prosadit na pravé straně, ale balon jim utekl do zámezí, a tak se k míči dostane Slovácko.
     
    76
    Do konce zápasu schází zhruba patnáct minuta a vypadá to, že by se mohli domácí hráči radovat ze tří bodů. Velké Meziříčí je v tuto chvíli u balonu, ale kombinuje na vlastní polovině hrací plochy.
     
    75
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko B: ze hřiště odchází Lukáš Michna, přichází Soufiane Dramé.
     
    73
    Hra opět dostává správný spád a sledujeme atraktivní část zápasu. Nejprve se k centru z pravé strany musel dostat hostující brankář a další útok Velkého Meziříčí zakončoval Radim Šuta, který bránu přestřelil.
     
    71
    Po nepovedeném centru od rohového praporku se balon dostal na kopačky Filipa Hlúpika, jenž se vydal do rychlého protiútoku. Ten zakončil Crouz Chidrick Pieteu Kamgang, jehož slabé zakončení mířilo do míst, kde stál Rostislav Kruba.
     
    70
    Rozhodně se nedá říct, že by se Velké Meziříčí soustředilo na bránění výsledku. K dalšímu centru z pravé strany se dostal Petr Dolejš, jehož pokus vyboxoval Michal Daněk k Robinu Demeterovi. Ovšem jeho zakončení zamířilo mimo prostor tří tyčí, ale bude následovat rohový kop.

    Michal Luxa

    Branky: 39. Demeter, 57. Smejkal, 79. Demeter

    Karty:   47. Šuta (VEM), 68. Krejčí (VEM) – 38. Biolek (SOB), 42. Flasar (SOB)


    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Šuta, Mezlík, Simr, Smejkal, Krejčí, Demeter, Puža
    Náhradníci: Zavadil – Bouček, Krčál, Čermák, Berka

    1.FC Slovácko B: Daněk – Flasar, Suchý, Hofmann, Piteu, Michna, Ťok Mareš, Biolek, Křivánek, Hlúpik
    Náhradníci: Nemrava – Dramé, Machalík, Vinkler

    Rozhodčí: Běhal – Macrineanu, Hlubinka
    bahis siteleri