Sparta Rotterdam – Nijmegen 2:0 (kon.) | Zwolle – Alkmaar 0:2 (kon.) | Eindhoven – Feyenoord 0:1 (kon.)
Heracles – Ajax 0:2 (kon.)
konec
Heracles Almelo
0:2 (0:0)
Ajax Amsterdam
Neděle 18.09.2016, 16:45 • Polman Stadion, Almelo • Nizozemská Eredivisie • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (18:42:28)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 0:1. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:6.
     
    Je dobojováno! Ajax Amsterdam potvrdil roli favorita a zvítězil na půdě Heracles Almelo 2:0! Po bojovné první půli přidal Ajax po přestávce na tempu a hned to bylo znát! V 67. minutě otevřel skóre dnešního zápasu kapitán Ajaxu Davy Klaassen ! Hosté poté kontrolovali hru a čtvrthodinu před koncem přidal pojistku Nemanja Gudelj ! Heracles už se nezmohl na ohrožení branky Ajaxu a z dnešního utkání odchází bez bodu!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na druhé straně hrací plochy operoval s míčem Samuel Armenteros. Domácí útočník zkusil obejít Veltmana, jenže krajní obránce Ajaxu mu na naznačení kličky nenaletěl.
     
    90+1
    Davy Klaassen střílel z pokutového území! Rána hostujícího kapitána trefila vyběhnutého brankáře Castra! Domácí měli štěstí!
     
    90
    Nastavují se 3 minuty!
     
    89
    Zápas už se jen dohrává! Ani domácí celek už se nikam nežene. Míč létá ze strany na stranu. Oba celky čekají na závěrečný hvizd pana rozhodčího.
     
    88
    Střídající Anwar El Ghazi dělal vítr v domácí obraně. Hráč Ajaxu byl ale sám proti přesile obránců a o míč přišel. Heracles se stále může pokusil alespoň o vstřelení čestné branky.
     
    87
    Domácí se po dlouhé době dostali na dostřel brance hostí. Nikdo v bíločerném dresu však nesebral dostatek odvahy. Heracles přišel o míč ještě před šestnáctkou.
     
    86
    Ajax se řítil do otevřené obrany domácího celku. Střídající Kasper Dolberg centroval do pokutového území. Na hranici velkého vápna zasáhl připravený Hoogma.
     
    85
    Střídající Kasper Dolberg se v honbě za dlouhou přihrávkou dopustil nedovoleného zákroku, když povalil na trávník jednoho z obránců. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    84
    Ajax zahrával další rohový kop. Centr tentokrát směřoval na malé vápno, kde si jej našel Mike te Wierik. Domácí stoper odkopl míč daleko od šestnáctky domácího celku.
     
    83
    Střídání v týmu Ajax Amsterdam: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Anwar El Ghazi.
     
    82
    Bertrand Traoré se prohnal do pokutového území z pravé strany. Útočník Ajaxu zvolil místo střely přihrávku na hranici šestnáctky, kam si nabíhal Davy Klaassen, před nímž zasáhl obránce.
     
    81
    Ajax kontroluje dění na hrací ploše a nepůjčuje domácímu celku míč. Fotbalisté věhlasného klubu drží balón na polovině Heraclese a hledají skulinku v jeho obraně.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Peter van Ooijen (Heracles Almelo).
     
    78
    Střídání v týmu Ajax Amsterdam: ze hřiště odchází Amin Younes, přichází Daley Sinkgraven.
    77. Nemanja GUDELJ - 0:2

    Tomáš Kubečka

    Branky: 67. Klaassen, 77. Gudelj

    Karty:   79. van Ooijen (HRC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 0:1. Rohy: 0:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:6.
    Heracles Almelo: B. Castro – Droste, te Wierik, Hoogma, Gosens (18. Breukers) – Bruns (68. van Ooijen), Pelupessy, L. Duarte – Navrátil, Armenteros, van Mieghem (75. Kuwas).
    Náhradníci: Fij, Brouwer – Breukers, Darri, Kada, Kuwas, Vermeij, van Ooijen, Agbaljan, R. Pröpper.

    Ajax Amsterdam: Onana – Veltman, Sánchez, Viergever, Dijks – Klaassen, Riedewald, Gudelj – Ziyech (64. Dolberg), Traoré (83. El Ghazi), Younes (78. Sinkgraven).
    Náhradníci: Boer – Tete, Bazoer, El Ghazi, Sinkgraven, Westermann, Schøne, Dolberg, Casierra.

    Rozhodčí: Gözübüyük – de Vries, Hoekstra

    Diváci: 12 032
    bahis siteleri