Osasuna – Celta Vigo 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 2:1 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 2:1 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:1 (2:1)
Valencia CF
Neděle 18.09.2016, 16:15 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Athletic Bilbao v domácím prostředí porazil Valencii CF 2:1!

    Valencia vstoupila do utkání velmi dobře a hned v druhé minutě se dostala do vedení zásluhou branky Álvaro Medrána. Bilbao po inkasované brance bylo lepším týmem a ve 24. minutě se po brance Aritze Adurize srovnalo stav. V závěru poločasu se prosadil opět Aritz Aduriz, který otočil skóre tohoto utkání!

    Ve druhém poločase mělo více ze hry opět Bilbao, které bylo ve dvou případech velmi blízko vstřelení třetí branky, avšak Aduritz mířil mimo a Etxebarria se do zakončení ve velké šanci nedostal. Valencia vyrovnat nedokázala, a tak prohrála i počtvrté v této sezoně!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (18:10:10)
    Aritz Aduriz opět potvrdil, jak moc je pro svůj tým důležitý

     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Z pravé strany poslal do vápna nebezpečný centr obránce de Marcos, který hledal ve vápně Adurize, avšak brankář Diego Alves míč vyboxoval!
     
    90+1
    Na útočné polovině navíc fauloval opět Mangala, který poslal k zemi Adurize, a tak je hra opět přerušena. Domácí celek navíc s rozehrávkou rozhodně nespěchá!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Valencia tak již příliš času na vyrovnání nemá...
     
    89
    Na pravé straně šel do vzdušného souboje Mangala, který však ve vzduchu poslal nedovoleným zákrokem k zemi Adurize. U míče tak zůstane domácí celek!
     
    88
    Hostující celek mohl vyrazit do protiútoku, který táhl po pravé straně Nani, nicméně jeho postup dokázal zastavit obránce Balenziaga, který se poctivě vrátil.
     
    87
    Valencia se pokouší v samotném závěru o vyrovnání, nicméně Bilbao zatím předvádí v posledních minutách skvělý, taktický výkon!
    85. Bilbao třetí branku z rychlého protiútoku nepřidalo
     
    85
    Domácí Bilbao předvedlo parádní přesun do rychlého protiútoku po chybné přihrávce Santose. Na konci celé akce byl Beňat, nicméně tomu v zakončení na poslední chvilku zabránil Santos!
     
    84
    Aritz Aduriz ve středu hřiště napadal rozehrávajícího Mangalu, nicméně autor dvou branek v dnešním zápase fauloval, a tak dostává žlutou kartu!
     
    83
    Valencia se usadila na útočné polovině a z pravé strany nebezpečně odcentroval Montoya, který našel Minu, nicméně tomu zakončení nesedlo.
     
    82
    Raúl García si dokázal ve středu hřiště zpracovat těžkou přihrávku a mohl postupovat vpřed. Následně ho však poslal k zemi Mangala, a tak je po nedovoleném zákroku hra přerušena.
     
    80
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iňaki Williams, přichází Mikel Rico.
     
    79
    Na levé straně si udělal prostor obránce Gayá, který zatím v tomto utkání nebyl příliš vidět. Jeho následný centr dokázal odvrátit obránce Yeray!
     
    78
    Následné standardní situace se zhostil Etxebarria, jehož centr se snesl do středu pokutového území. Brankář Diego Alves šel ven z branky a dokázal míč vyboxovat!
     
    78
    Žlutou kartu dostal také hostující Cancelo, který na levé straně nedokázal uhlídat pronikajícího Medrána a pomohl si faulem!
     
    77
    Aritz Aduriz musel na malou chvilku zamířit za postranní čáru, neboť měl problém se svou kopačkou. Výměna však proběhla velmi rychle, a tak je domácí kanonýr již zpět na hřišti.

    Jan Havlovic

    Branky: 24. Aduriz (Etxebarria), 41. Aduriz (Etxebarria) – 2. Medrán (Nani)

    Karty:   19. Raúl García (ATB), 27. Etxebarria (ATB), 74. Susaeta (ATB), 84. Aduriz (ATB) – 23. Gayá (VAL), 78. Cancelo (VAL)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 8:5. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:20.
    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Bóveda (70. Yeray), Laporte, Balenziaga – Iturraspe, Etxebarria – I. Williams (80. M. Rico), Raúl García, Susaeta (C) – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – San José, Muniain, M. Rico, Sabin, Saborit, Yeray.

    Valencia CF: Diego Alves – Montoya, Santos, Mangala, Gayá – Parejo (C), Mario Suárez (66. Cancelo), Medrán – Nani, Munir, Rodrigo (66. S. Mina).
    Náhradníci: Doménech – Cancelo, Siqueira, Bakkali, Cartabia, S. Mina, Soler.

    Rozhodčí: Jesús Gil – Nevado, Fernández (vš. Španělsko)

    Diváci: 40 907
    bahis siteleri