Osasuna – Celta Vigo 0:0 (kon.) | Ath. Bilbao – Valencia 2:1 (kon.) | Villarreal – Real Sociedad 2:1 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:2 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
0:2 (0:1)
Real Madrid
Neděle 18.09.2016, 20:45 • RCDE Stadium • Španělská LaLiga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (22:45:11)
    Real dnes překonal ligový rekord v počtu po sobě jdoucích vítězství, dnes vyhrál už po 16. v řadě! Podle brankáře Casilly je však důležitější, že Real zůstává v čele tabulky.
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 18:8.
     
    Ten nyní skutečně přišel, Real Madrid tak vítězí a proti Espanyolu získává všechny tři body, což znamená, že po čtvrtém kole budou mít svěřenci Zinedina Zidana v čele tříbodový náskok před druhou Barcelonou. Výhra královského klubu se přitom nerodila snadno, v závěru první půle skóre otevřel James Rodríguez a domácí poté měli několik šancí na vyrovnání, ty ale nevyužili a Benzema dvacet minut před koncem zvýšil na konečných 2:0 pro Real.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Míč je na útočné polovině Realu, hosté už se nikam neženou a vše už směřuje k závěrečnému hvizdu.
     
    90+1
    Druhý poločas bude o dvě minuty delší! Tribuny se ale začínají vyprazdňovat, v tuto chvíli už je jasné, že si Real z Barcelony odveze tři body.
     
    90
    Léo Baptistão se vydal středem hřiště do útoku a z této akce Espanyolu nakonec pramenil centr Hernána Péreze z pravé strany, který ale skončil pouze u Marcela.
     
    89
    Álvaro Morata si nepohlídal ofsajdovou hranici, což se mu sice nepozdává, rozhodnutí pomezního arbitra Naranja však bylo podle všeho správné.
     
    88
    Svěřenci Zinedina Zidana drží balon na polovině hřiště a nikam se neženou, vše nasvědčuje tomu, že v závěru utkání už se nic převratného nestane.
     
    86
    Nakonec to byl první jmenovaný, jenž ovšem z nějakých jednadvaceti metrů od branky poslal balon přímo do míst, kde stál připravený Diego López a bývalý brankář Realu Madrid bez potíží zakročil.
     
    85
    Lucas Vázquez teď poněkud přidal pádu po souboji s Diopem, o falu domácího středopolaře se však nejspíš jednalo i tak. Exekuce nařízeného přímého kopu se ujme jeden z dvojice Ramos – Marcelo.
     
    84
    Daniel Carvajal následně naprosto zbytečně zajel do Davida Lópeze a ačkoliv dost vehementně protestoval, žluté kartě se nevyhnul.
     
    84
    Isco tvrdě vypálil zpoza hranice pokutového území, jeho střela ale mířila do středu branky, a tak měl López vcelku snadnou úlohu.
     
    83
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Marc Roca, přichází Diego Reyes.
     
    82
    Carvajal nic nevymýšlel a vrátil míč Modrićovi, fotbalisté ze španělského hlavního města se posléze za pískotu z tribun uchýlili ke kombinaci ve středu hřiště.
     
    81
    Víctor Sánchez měl na levém křídle spoustu prostoru, zmohl se ale pouze na centr, který doletěl přímo do Casillovy náruče. S touto možností šlo naložit mnohem lépe...
     
    80
    Kiko Casilla s odkopem od své svatyně vůbec nespěchá, což se domácím příznivcům ani trochu nelíbí. Real už se v závěru pochopitelně nikam nepožene.
     
    79
    Marcelo neměl komu přihrát, a tak poslal dalekonosný nákop do pokutového území, který ale nikoho ve fialovém dresu nenašel. Espanyol zakládá další protiakci.

    Vojtěch Balon

    Branky: 45+2. James Rodríguez (Kroos), 71. Benzema (L. Vázquez)

    Karty:   20. H. Pérez (ESB), 44. Ó. Duarte (ESB), 54. Diop (ESB), 64. Javi López (ESB) – 3. Ramos (REA), 84. Carvajal (REA)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 18:8.
    Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López, David López, Ó. Duarte, V. Sánchez – H. Pérez, Diop, Roca (83. D. Reyes), Piatti (10. Á. Vázquez) – Baptistão, G. Moreno (66. F. Caicedo).
    Náhradníci: Roberto – Demichelis, R. Duarte, F. Caicedo, J. A. Reyes, Á. Vázquez, D. Reyes.

    Real Madrid: Casilla – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro (19. Kroos), James Rodríguez (63. Isco) – L. Vázquez, Benzema (72. Morata), Asensio.
    Náhradníci: Yáñez – Varane, Kroos, Kovačić, Morata, Isco, Danilo.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo

    Diváci: 29484
    bahis siteleri