Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 7:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 7:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (2:0, 1:1, 4:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 24.09.2016, 17:00 • DRFG Arena, Brno • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:51
    Jakub Čejka (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    55:56
    Havlát přenechával puk Sedláčkovi, jehož zakončení jen těsně minulo levou tyčku!
     
    53:03
    Matěj Novák (KOM) se mohl dostat do brejku, k šanci si ale dopomohl sevřením puku rukou a místo nájezdu na bránu si tak jde odpykat dvouminutový trest. Brno bude hrát krátce ve třech.
     
    51:35
    Michal Furch (KOM) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    50:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Neutekla ani minuta a půl a Brno zasazuje soupeři už sedmý úder! Z pravé strany se na bránu řítil ROBERT HAVLÁT a našel skulinku ve vsýtroji Brože. Asistence: Luboš Horký a Petr Kratochvíl.
     
    49:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólové představení Komety pokračuje. JAN HASOŇ se chopil puku mezi kruhy, udělal dvě kličky a překonal Brože střelou nad beton. Asistence: Jakub Čejka a Andreas Jajcay.
     
    48:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci se domácí dnes již po páté prosazují. Na levé straně u odkryté klece stál volný RADIM FERDA, který dostal přesnou nahrávku od Mlynáře a s klidem zakončil. Asistence: Tomáš Mlynář a Matěj Novák.
     
    47:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    DANIEL HROUDNÝ si v pásmu dobře pokryl kotouč a dostal se až před Brože, kterého obehrál jednoduchou kličkou a poté uklidil puk do odkryté části brány. Asistence: Adam Gajarský a Marek Škvrně.
     
    42:59
    Čermák objel branku domácích a tím donutil Dostála vyjet daleko ze svého působiště, hostující útočník jen o kousek nedokázal zasunout puk do volné brány.
     
    36:37
    Heinrich se dostal nalevo k vyraženému kotouči, ale střelu příliš zvedl a netrefil tak odkrytý prostor v brněnské svatyni!
     
    36:10
    Michal Furch (KOM) – 2 minuty za držení. Čtyři sekundy budou hrát hosté v pěti proti třem!
     
    34:14
    Marek Škrvně (KOM) – 2 minuty za podražení.
     
    34:11
    Gajarský se z pravé strany natlačil před Brože a puk zůstal volný v brnakovišti. Škvrně se jej snažil dorazit, kus gumy ale zamířil těsně vedle levé tyče!
     
    33:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané rychle odpovídají na inkasovanou branku. Dalekonosnou ránu vyslal LIBOR ZÁBRANSKÝ a jeho pokus skončil v levém horním rohu! Asistence: Jakub Čejka.
     
    33:17
    Heinrich nahazoval puk před Dostála, Zábranský nejprve puk hokejkou zpomalil a poté uklidil na zadní mantinel.
     
    32:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají na dostřel jedné branky! Z levého ruhu si vybruslil TOMÁŠ MEJZLÍK a poslal kotouč mezi betony Dostála do brněnské sítě. Bez asistence.
     
    24:12
    Ferda vybojoval puk v rohu a poslal jej Novákovi, který byl připraven a vypálil, rána mu ale nesedla a Brož s přehledem uklidnil celou situaci.
     
    12:38
    Jajcay předvedl krásnou práci s pukem na ose hřiště, před zakončneím ale byl zahákován a dvě minuty odchází odsedět viník faulu David Váňa (JIH).
     
    08:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ferda ve středním pásmu obehrál soupeře a dostal se tak do brejku, z levého křídla poslal přímo před brankoviště pozemní přihrávku na MATĚJE NOVÁKA, který pohotově dorazil kotouč mezi betony do sítě Dukly. Asistence: Radim Ferda.
     
    05:37
    Opět nebezpečný útok domácích, Jajcay nabízel puk před odkrytou klec Čejkovi, ten se ale o několik centimetrů nedokázal po jedoucím touši natáhnout.
     
    02:52
    Málem bylo vyrovnáno! Po vyhraném vhazování v pásmu modrobílých se puk přišoural k Peschoutovi, který zpod noh vyslal těžkou střelu, jenž orazítkovala tyč za překvapeným Dostálem!
     
    02:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme tu úvodní trefu. Kometa si srovnala svůj útok a po krátkém pobytu v útočné třetině se raduje z gólu! Čejka našel hokejku ANDREASE JAJACAYE, který usměrnil touš do sítě! Asistence: Jakub Čejka.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 3. Jajcay (Čejka), 9. Novák (Ferda), 34. Zábranský (Čejka), 48. Hroudný (Gajarský, Škvrně), 49. Ferda (Mlynář, Novák), 50. Hasoň (Čejka, Jajcay), 51. Havlát (Horký, Kratochvíl) – 33. Mejzlík


    HC Kometa Brno: Dostál (Krček) – Trnka, Slabý, Furch, Sedláček, Zábranský, Kabelka – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Škvrně, Čejka, Horný, Mlynář, Hroudný, Kratochvíl (C), Ferda, Jajcay
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Michálek, Ondráček, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout (C), Geier, Čermák, Kraučuk, Rezek

    Rozhodčí: Svoboda – Klerpík, Čelechovský
    bahis siteleri