Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Zlín – Vítkovice 4:3 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 7:2 (kon.)
Liberec – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 3:0 (kon.) | HC Litvínov – Kladno 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 7:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 24.09.2016, 17:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! František Uřidil využil zmatku v pardubické obraně, přebruslil obránce Dynama a pak našel úplně volného KRONI MUSLIUA, který překonal bezmocného Kloučka. Asistence: František Uřidil.
     
    48:47
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A je opět vyrovnáno! Po zblokované střele Lukáše Zukala se puk odrazil k MIROSLAVU ROHLÍKOVI, který jej pohotově dorazil do poloodkryté hostující brány. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    45:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení! MILAN DANČIŠIN sice napoprvé z dorážky neuspěl, ale napodruhé už ležícího Kloučka dokázal překonat. Asistence: Kroni Musliu.
     
    29:01
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A přesilovou hru využívají i domácí! Po ose Martinec-Kaut se puk dostal až k LUKÁŠI ZUKALOVI, který brilantní střelou nad pravé rameno Krofty vyrovnal skóre tohoto utkání. Asistence: Martin Kaut, Jakub Martinec.
     
    13:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští využívají hned první přesilovou hru! Střelu Matěje Krejčíka Klouček vyrazil pouze k MILANU DANČIŠINOVI, který puk z dorážky poslal pod horní tyč. Asistence: Matěj Krejčík.

    Robert Novotný

    Věra Novotná

    Branky a nahrávky: 30. Zukal (Kaut, Martinec), 49. Rohlík (Zukal) – 14. Dančišin (Krejčík) (TS), 46. Dančišin (Musliu), 64. Musliu (Uřidil)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Rudy, Trejbal, Kučera, Šklíba, Zukal – Roubal, Zadina, Hoskovec, Martinec, Dušek, Voženílek, Rohlík, Petrus, Kaut, Štefka, Bureš.
    BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Linhart, Mattis, Mašek, Uřídil, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Peterka, Kalaš, Dančišin, Krejčík, Veselý, Bednařík, Jindra.

    Rozhodčí: Bulíček – Blümel, Kis

    Diváci: 97
    bahis siteleri